Ustune gorme olabilirmi???

Evlimuutluuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
43
5
1
30
Kizlaaarrr bise sorcaaamm neolur bilgisii olann tecrübesi olan varsa aydınlatsın beni. Eşimle korunmasiz ilişkimiz den 7 gün sonraa kahverengi pembesi hallerde akintilarim başladı regl donemime yakın olduğum için regl zanneddim ama farklıydı yalnızca 1 buçuk gün sürdü en fasla 1 ped bide. Ve suan beklenen regl gelmedi 4 gündür gecikmem varr üstüne görmüş olabilirmym neolr cvpyllnn????

Üstüne görmüş olabilirsin ben de battan bir gün önce başladı kahverengi akıntı iki gün sürdü sadece çok afedersiniz peçeteye sildikçe geliyordu yerleşme kanamasıymış şu an 6 haftalığız ☺ idrar ve kan testinde çıkar mutlaka varsa

Ya benimde işte beklenen regl dönemine sadece 3 4 gün vardı oldum zannetim diye gebelik olmamıştır die düşündüm ama regl gibi deyildi çok belliydi evet aynn pecete ile sılince lavaboda vs geliyordu ve kahverengi ara ara pembeye kana dönüyordu sonra yine kahve 1 ped üstelik marttayiz suan ve beklenen regl gecikti gelmedi neyapmma lazım test yapsam cikarmi yoksa bekliyimi 2 3 daha?

Elinde varsa eger gebelik testi yap ,eger pozitifse kan verirsin

Ben yasamadim ama bu sekilde yasayip hamile olan arakadaslar var yerlesme vs olabilir en iyisi test yapıp merakini gidermek

Üstüne görme olayını bende yaşadım ama uzun süren bir durum değil anlık bir iki damla kan gibi oluyo ama sonrası yok yani tam kan bile değil sefaf akıntıyla gelen kırmızımsı bir akıntı gibi ama çok az dediğim gibi herkeste aynı mi oluyo onuda bilemiycem bende böyle oldu

Bekle biraz daha stres yapma.

Evet uzun süren bir durum deyill bide beklenen regl donemine yakın oluyor öylede oldu gercekden reglden çok farklı 1 buçuk gün ve 1 ped okdr ve ağrısız di bi gariplik hissettim ama regl oldum da gebelik yok diye düşündüm hatta ama şuan beklediğim regl gelmiyor 4 gün geçti test için 7 gün diyorlar net sonuc için neyapmam lazım? Yapsam çıkarmışsın var ise

Öylemiii varmış bide daha üstelik öğrendiğinizde gününüz benim gelmiş geçmiş daha test yapsammi diye düşünüyorum en iyisi pazartesi kan yada test.

3 gün daha bekle acele edecek ne var ki sen yinede çok fazla harekli olma yani

Bende altı aylık evliyken hamile olduğumu öğrenmiştim. Rabbim herkese nasip etsin inşallah müjdeli haberlerini duyarız inşallah

Bende altı aylık evliyken hamile olduğumu öğrenmiştim. Rabbim herkese nasip etsin inşallah müjdeli haberlerini duyarız inşallah
Yaaa ne guzell ne mutlu sana. Evett Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat güzel bir duyguymuş inş nasip olur bütün istyenlere test yaptıktan sonra paylasicam durumu seninle ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…