Üstüne görme... >>(üstüne görüp hamile oldugunu ögrenenler var mi ? )

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.382
26.105
598
Selam arkadaslar...:3:Gecen ay 10 gun gecikmeli adet oldum,tabi daha oncede buna benzer bir durum olmustu:31:,
ama bu sefer reglim normalden az geldi sanki...:26:Birde bugunlerde mide bulantisi filan yasiyorum acaba dedim onceki ay ustune gormus olabilirmiyim ?:30: ustune gorupte hamile oldugunu ogrenenler varmi ?:26: Nasil oluyor regl gibimi yoksa farklimi yazarsaniz sevinirim...:16:Ne yapalim iste Anne olmayi isteyince her belirti bir umut veriyor:31:ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar::emir_bebek:

Konuyu yanlis yeremi actim acaba hic etrafinda duyan bir fikri olan yokmudur ?

güzelim idrar testi yapsana eğer üzerine görme durumun varsa çift çizgi çıkar ama eğer adet görüyorsan tek çizgi çıkar....

annem zamanında üzerine görmüş bana hamileyken 2 gün felan çok az lekelenmem oldu dedi...her kadın farklıdır ama yaa sen en iyisi bir doktora git ama umarım güzel haberi alırsın...

güzelim idrar testi yapsana eğer üzerine görme durumun varsa çift çizgi çıkar ama eğer adet görüyorsan tek çizgi çıkar....

annem zamanında üzerine görmüş bana hamileyken 2 gün felan çok az lekelenmem oldu dedi...her kadın farklıdır ama yaa sen en iyisi bir doktora git ama umarım güzel haberi alırsın...
canim bu ay ki adetimi bekleyecegim olursam zaten degilimdir...:26:
yok benimki az degildi ama oncekiler gibi cokta degildi..
ben gayet sakır sakır bbek bezı takarcasna adet oldum dıger ay adet gecıkınce test yaptım cıktı hemen dr a gıttık 4 5 haftalık beklerken bebegım nerederyse 12 haftalıktı kese derken el kol oynamalarına sahıt olduk

ayyy gercekten mi ? Normal adet gibimiydi yani :26:
Benim hem gecikti hem normalinden az olunca olabilirmi diye supheye dustum..
ah keske oyle birsey olsa benimde ya..
birde idrarimda afedersin koku degisikligi var sanki ve adetide sanki olmam gerektigi icin oldum yani oyle bi azdi normalde 4 gun filan surer en son lekelenmeler olur sanki bunda 2 gunde kesildi ne lekelenme ne birsey bilmiyorum ki :25:

Ben de oğluma üstüne görme olayını yaşadım. Ama çok farklıydı benimkisi. 3-4 gün kadar sürdü ve kahverengiydi. Günlük ped yeterliydi.

Ben de oğluma üstüne görme olayını yaşadım. Ama çok farklıydı benimkisi. 3-4 gün kadar sürdü ve kahverengiydi. Günlük ped yeterliydi.

Tessekur ederim canim... ALLAH BAGISLASIN oglunu sarisi basima INSALLAH :16:

Selamunaleykum canım konunu şimdi farkettim.İnşAllah umduğun gibidir:)
Ben evli olmadığımdan bilemiyorum bu konuları ama yanılmıyorsam halam 3 ay adet olmuş bebeğine hamileyken.
Şuanda net bilgi alamazsın beklemek gerek ama seni çok iyi anlıyorum ufacık olumlu yorum/durum seni nasıl umutlandırıyor:(
İnşAllah olacak canım hayırlısıyla sen sabırlı ol yeter..

Selamunaleykum canım konunu şimdi farkettim.İnşAllah umduğun gibidir:)
Ben evli olmadığımdan bilemiyorum bu konuları ama yanılmıyorsam halam 3 ay adet olmuş bebeğine hamileyken.
Şuanda net bilgi alamazsın beklemek gerek ama seni çok iyi anlıyorum ufacık olumlu yorum/durum seni nasıl umutlandırıyor:(
İnşAllah olacak canım hayırlısıyla sen sabırlı ol yeter..

canimmm zahmet edip cevap vermis olman bile yeter cok sagol INSALLAH hayirlisi olsun..
dedigin gibi herseyde umut ediyorum hatta bu aralar karnim buyumus gibi geliyor hahaha :9:

Ne demek güzellik sana yazmıcam da kime yazıcam:)
Bakalım canım belki hamilesin,belki değilsin.Ama bizleri yaratan Allah senin bu heyecanlarını/hezeyanlarını görmüyor mu..Allah seni boynu bükük bırakmayacak inşAllah..
Duam tüm bebek isteyenlerin anne baba olabilmesi:)

Ne demek güzellik sana yazmıcam da kime yazıcam:)
Bakalım canım belki hamilesin,belki değilsin.Ama bizleri yaratan Allah senin bu heyecanlarını/hezeyanlarını görmüyor mu..Allah seni boynu bükük bırakmayacak inşAllah..
Duam tüm bebek isteyenlerin anne baba olabilmesi:)

INSALLAH canim benim INSALLAH...
ALLAH ISTEYEN KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN INSALLAH :16:

merhaba arkadaşım ya ben de biraz şüpheleniyorum annem geldiğinde bana gözlerin sulanmış hamilesin dikkat et dedi ben de hakikaten bir haftadır yorgunluk ve iştahsızlık vardı ertesi gün hafif pembe leke geldi sonra adet oldum ama açık pembe döndü kırmızıya ve tam günümde olmuştum ama annem ısrarla hamilesin rengin kaçmış diyo ve anlıyo hamilelelerden kime sölese günü gelmese de hamile olduğunu anlıyor ben de şüpheleniyorum ama kanamam var çok test yapmak istiyorum doktora gidicem 2 gün sonra ama annem harbiden yani üstüne görüyosun bariz hamilesin diyo ve inanıyorum hiç demezdi her ay görüyorum hatta her zaman hiç ağzından duymadım 2 senedir lütfen bişe söyleyin ya sizin yazınızı da okuyunca şüphelendim...

merhaba arkadaşım ya ben de biraz şüpheleniyorum annem geldiğinde bana gözlerin sulanmış hamilesin dikkat et dedi ben de hakikaten bir haftadır yorgunluk ve iştahsızlık vardı ertesi gün hafif pembe leke geldi sonra adet oldum ama açık pembe döndü kırmızıya ve tam günümde olmuştum ama annem ısrarla hamilesin rengin kaçmış diyo ve anlıyo hamilelelerden kime sölese günü gelmese de hamile olduğunu anlıyor ben de şüpheleniyorum ama kanamam var çok test yapmak istiyorum doktora gidicem 2 gün sonra ama annem harbiden yani üstüne görüyosun bariz hamilesin diyo ve inanıyorum hiç demezdi her ay görüyorum hatta her zaman hiç ağzından duymadım 2 senedir lütfen bişe söyleyin ya sizin yazınızı da okuyunca şüphelendim...

Ben hamile degilim arkadasim yine suphelerim yersiz cikti konuyu actiktan sonra :31: umarim sen hamilesindir iNSALLAH ama yinede kendini fazla kaptirma annenin soylediklerine sen en iyisi bir test yaptir rahatla ne kadar kendini kaptirirsan olumlu sonuc almazsan o kadar uzuluyorsun herseye hazirlikli ol ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN(AMIN):16:

ALLAH razı olsun RABBİM SANA DA NASİP ETSİN bana ne düşünüyorsan sana 10 katını versin.Benim konuma gelecek olursakk 5 gündür kanamam devam ediyor çok ateşim var ve kaşıntım acayip ekilde var yüzüm sivilce dolu boş yer yok göz kapaklarım bile kaşınıyo eee nterneti açıp baktım hamilelikte oluyomuş tabi ki üzerime almadım olabilir cnm :44: ya bilmiyorum ki test aldım hem de 2 tane ama yapmadım bakalım yaaa galiba adetim eğer belirti görürsem yaparım zaten hastaneye gidiyorum ve gidicem 25 ağustosta inşallah ben bursa da oturuyorum bu arada

ALLAH razı olsun RABBİM SANA DA NASİP ETSİN bana ne düşünüyorsan sana 10 katını versin.Benim konuma gelecek olursakk 5 gündür kanamam devam ediyor çok ateşim var ve kaşıntım acayip ekilde var yüzüm sivilce dolu boş yer yok göz kapaklarım bile kaşınıyo eee nterneti açıp baktım hamilelikte oluyomuş tabi ki üzerime almadım olabilir cnm :44: ya bilmiyorum ki test aldım hem de 2 tane ama yapmadım bakalım yaaa galiba adetim eğer belirti görürsem yaparım zaten hastaneye gidiyorum ve gidicem 25 ağustosta inşallah ben bursa da oturuyorum bu arada

Canim RABBIM yazmissa neden olmasin olabilir tabikide ama iste dedigim gibi olumsuz sonuc alirsan uzulme diye kaptirma bence kendini,
bana adet oluyormussun gibi geldi.. ama INSALLAH hamilesindir,dualarin icinde kocaman bi AMIN diyorum RABBIM sana bana isteyen herkese nasip etsin insALLAH ALLAH sendende razi olsun :16:

ben bu siteye yeni üye oldum tabi ki takip ediyorum inşallah ALLAH sağlık sorunu vermesin herşey hallolur yani başka dert vermesin Rabbim herkesi birşeyle imtihan eder imtihanı geçenlerden oluruz inşallah ben 19 yaşındayım 2 yıllık evliyim yani eşim çok istiyor bakalım her ay hastaneye gidiyorum evlendiğimden beri ilaç tahlil test anlamıyorum ki bende işte sabretmek lazım bir zamanı var bunun da
ALNIMIZA YAZILDI BU YAZI NE YAPALIM EDECEĞİZ BİZ DUAMIZI

:49:

ben bu siteye yeni üye oldum tabi ki takip ediyorum inşallah ALLAH sağlık sorunu vermesin herşey hallolur yani başka dert vermesin Rabbim herkesi birşeyle imtihan eder imtihanı geçenlerden oluruz inşallah ben 19 yaşındayım 2 yıllık evliyim yani eşim çok istiyor bakalım her ay hastaneye gidiyorum evlendiğimden beri ilaç tahlil test anlamıyorum ki bende işte sabretmek lazım bir zamanı var bunun da
ALNIMIZA YAZILDI BU YAZI NE YAPALIM EDECEĞİZ BİZ DUAMIZI

:49:

Daha kücükmüssün canim ya acele etme diyecegim ama bende 20 yasimda evlendim evlendigimden beri istiyorum 23 yasimdayim simdi 3 sene oldu olmadi daha demem o ki acele etme demeyecegim üstünde dur hastaneyede gidiyormussun INSALLAH kisa zamanda sonuc alirsin Bende ilk zamanlar gittimde doktora yarida biraktik bazi sebeplerden dolayi ama yeniden gidecegim INSALLAH; sana tavsiyem stres yapma kafana takma olmayacak diye dusunme umutsuzlugada kapilma ALLAHIN IZNIYLE olur INSALLAH zaten hep ummadiktan anda geliyormus bu veletler :27::emir_bebek:...

benim ablamında üstüne görme durumu olmuştu ama bu çok nadir olan bir durum ayrıca şişkinlik olayı da hamilelik için bir belirti sayılmaz çünkü ben şu an 4.5 aylık hamileyim adetken karnım şuankinden daha şiş oluyordu. inşallah Allah isteyen herkese verirr.mümkün olduğunca kafanızı başka şeylerle meşgul edin hiç beklemediğiniz bir anda birden oluverir inşallah.

arkadaşlar yeni bu böyle bir şeyle karşılaşan var mı midem yine bulanmaya başladı adetten bi iki gün önce bulandıydı adet olunca bitti.bat günüm 19 aralık sanırım,o zaman azar azar başladı 22 de yoğunlaştı hala devam ediyor ben bu kadar yoğunluğa hamile ihtimali vermiyorumda mide bulantılarım tekrar başladı mentollü şekerle yatıştırıyorum.

bilgisi olan yok mu?arkadaşlar progesteronla pek düzensizliğim var ama daha 2. ayın içindeyim.çalışmaların.

Back
X