Üstüne görme... >>(üstüne görüp hamile oldugunu ögrenenler var mi ? )

merakla bekliyoruz bilen bir insanoğlu yazar mı diye işte diğer siteleri araştırdım hepsi masal anlatır gibi kimsenin net bişey bildiği yok kopyala yapıştır.

arkadaşlar teyzemin ilk çocuğunda 9 ay boyunca adet görmüş normal adet gibi olduğu için 4 aylık civarı hamileyken karnı büyümeye başladığında farkediyor bunu :)

arkadaşlar teyzemin ilk çocuğunda 9 ay boyunca adet görmüş normal adet gibi olduğu için 4 aylık civarı hamileyken karnı büyümeye başladığında farkediyor bunu :)
testte de çıkmış mı ?ne bileyim çok çeşitli şeyler duyuyorum hiç şaşırmıyorum.bu hormonları bile çocuk doğurmadan çözemiyoruz ne yöne gitçek diye benim rahatsızlığıma bile 4 sene de teşhis konulduğuna göre.

ben gayet sakır sakır bbek bezı takarcasna adet oldum dıger ay adet gecıkınce test yaptım cıktı hemen dr a gıttık 4 5 haftalık beklerken bebegım nerederyse 12 haftalıktı kese derken el kol oynamalarına sahıt olduk
Banada dua edermisiniz kanamam var bebek söküldü diye korkuyorum 😊 çok silikte olsa idrarda çıkrı hamileliğimden eminim ama devam edermi bilmiyorun jkanama görmekten nefret ediyorum😢

Back
X