Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üstüne görme... >>(üstüne görüp hamile oldugunu ögrenenler var mi ? )
merakla bekliyoruz bilen bir insanoğlu yazar mı diye işte diğer siteleri araştırdım hepsi masal anlatır gibi kimsenin net bişey bildiği yok kopyala yapıştır.
merakla bekliyoruz bilen bir insanoğlu yazar mı diye işte diğer siteleri araştırdım hepsi masal anlatır gibi kimsenin net bişey bildiği yok kopyala yapıştır.
arkadaşlar teyzemin ilk çocuğunda 9 ay boyunca adet görmüş normal adet gibi olduğu için 4 aylık civarı hamileyken karnı büyümeye başladığında farkediyor bunu :)
arkadaşlar teyzemin ilk çocuğunda 9 ay boyunca adet görmüş normal adet gibi olduğu için 4 aylık civarı hamileyken karnı büyümeye başladığında farkediyor bunu :)
testte de çıkmış mı ?ne bileyim çok çeşitli şeyler duyuyorum hiç şaşırmıyorum.bu hormonları bile çocuk doğurmadan çözemiyoruz ne yöne gitçek diye benim rahatsızlığıma bile 4 sene de teşhis konulduğuna göre.
ben gayet sakır sakır bbek bezı takarcasna adet oldum dıger ay adet gecıkınce test yaptım cıktı hemen dr a gıttık 4 5 haftalık beklerken bebegım nerederyse 12 haftalıktı kese derken el kol oynamalarına sahıt olduk
Banada dua edermisiniz kanamam var bebek söküldü diye korkuyorum çok silikte olsa idrarda çıkrı hamileliğimden eminim ama devam edermi bilmiyorun jkanama görmekten nefret ediyorum