üstüne gorme yasayan ve bılgısı olan ALLAH RIZASI ICIN

leylapoyraz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
73
55
3
35
merhaba yenı uye oldum uzun suredır takıpteydım benım 1 oğlum var 4 yasında 2, yı ıstıyorum 8, aydan berı nasıp olmadı dun adet oldum dıyodum ama sadece pembe bordo lekelenme oldu gece yıne bıraz kanama olmuş normalde yogun olurum neyse sabah kalktım kanı gorunce moralıum bozuldu ama devamı azar azar geldı halada oyle ama goguslerım hala agrıyor ve sadece vcde gelıyor kan cıldırıcam lutfen yasayan vee bılenler cevap verın lutfen...... bı yerde daha konu actm ilgilenmediler lutfen bılenler yazsın

merhaba yenı uye oldum uzun suredır takıpteydım benım 1 oğlum var 4 yasında 2, yı ıstıyorum 8, aydan berı nasıp olmadı dun adet oldum dıyodum ama sadece pembe bordo lekelenme oldu gece yıne bıraz kanama olmuş normalde yogun olurum neyse sabah kalktım kanı gorunce moralıum bozuldu ama devamı azar azar geldı halada oyle ama goguslerım hala agrıyor ve sadece vcde gelıyor kan cıldırıcam lutfen yasayan vee bılenler cevap verın lutfen...... bı yerde daha konu actm ilgilenmediler lutfen bılenler yazsın
Bence doktora gidin yda test yapın olabilir ustune görme bnm ablamda yaşamıştı 3 gün kadar ama o anlamams sonraki ay adet olmayınca doktora gidip 2buck aylık olduğunu öğrendi

anlaşılan burda yenı gelenlerle ılgılenmıyolar sagolun yınede

Üstüne görme elbette olabilir .

Yeni gelenlerle ilgilenmeme değil de , uzaktan hamilelik için yorum yapmak imkansız.
Testlerin bile güvenilirliği yüzde yüz degil. Hayırlısı olsun.

Üstüne görme elbette olabilir .

Yeni gelenlerle ilgilenmeme değil de , uzaktan hamilelik için yorum yapmak imkansız.
Testlerin bile güvenilirliği yüzde yüz degil. Hayırlısı olsun.
Iste testlere guvnmyrmda hani yasayan varsa bana bi tik umut ve cesaret olurda kan tahlili yaparm dedim sagol cnm bnm

Back
X