Üstüne görme

bsra029

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
23
1
1
32
Arkadaşlar bu üstüne görme tam olarak nasıl oluyor adetten farklı mı ? Regl gününde mi geliyor kesin ?

Leke şeklinde kahverengi veya pembe leke oşeklinde oluyor adet gibi olmuyorsun

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım melek masal senin yaşadığın durumun aynısını ben de yaşadım biraz bahseder misin sonra ne yaptın

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen çok kötü hissediyorum kendimi

Ben reglim bittikten 10 gün sonra tekrar regl oldum sanmıstım.Ustune gorme olabilir yada yerlesme kanamasımiydi hala anlamis degilim.3 gun surmustu ve koyu renkli cok yogun bir kanamaydi...sonra da bidaha olmadim cunku hamileymisim..Su an bebegimi uyutmaya calisiyorum :)
Bende senin gibi oldum arkadaşım adetten 10 gün sonra 1 gün boyunca leke geldi sonra bitti şimdi de göğüs ağrısı çekiyorum bel ağrısı ile birlikte sence hamile olabilir miyim 8nisan sat 18 Nisan da leke geldi 22 Nisan da test yaptım çok silik çıktı bugün başka markaya yaptım hiçbişey çıkmadı cevap yazın lütfen

Canım sen nasıl bir kanama görüyosun şuan ?
Canım benim son adetim 8 nisandı 18 Nisan da 1 gün boyunca kahverengi leke geldi bitti 22 Nisan da test yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi bugun başka markayla yaptım hiçbirşey çıkmadı kafam karıştı

Canım benim son adetim 8 nisandı 18 Nisan da 1 gün boyunca kahverengi leke geldi bitti 22 Nisan da test yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi bugun başka markayla yaptım hiçbirşey çıkmadı kafam karıştı
8 nisanda normal adet olduğun zaman ki gibi mi oldun ?

Hermarka doğru olmuyo canım eğer elinde varsa tekrar bir test yap.

Yerleşme kanaması olabilir

o_O

8 nisanda olduğum 1 gün yoğundu ikinci gün az 3. Gün olmadım 4.gün koyu kahve akıntı geldi bitti bende anlamadım normalde böyle olmazdım 18 martta rahim filmi çektirmiştim ondan olabilir mi

o_O

8 nisanda olduğum 1 gün yoğundu ikinci gün az 3. Gün olmadım 4.gün koyu kahve akıntı geldi bitti bende anlamadım normalde böyle olmazdım 18 martta rahim filmi çektirmiştim ondan olabilir mi
Bende rahim flimi çektirdim ama olmadı rahim fliminden dolayı olduğunu sanmıyorum geç döllenme yaşıyo olabilirsin..Eşinle akşam bir acile gidip kan ver istersen yada yarın erkenden git ver..

Elinde hiç başka test var mı tekrar şansını dene ama kesin çözüm kan testi.Hamiş olabilirsin canımm

10 gün sonra işte 18 nisanda 1 gün kahverengi leke oldu şimdi göğüs ağrısı ve sol kolum uyuşuyor ağrıyor bel ağrısı var iki düşüğüm var korkuyorum açıkçası :110:

Ço
Bende rahim flimi çektirdim ama olmadı rahim fliminden dolayı olduğunu sanmıyorum geç döllenme yaşıyo olabilirsin..Eşinle akşam bir acile gidip kan ver istersen yada yarın erkenden git ver..

Elinde hiç başka test var mı tekrar şansını dene ama kesin çözüm kan testi.Hamiş olabilirsin canımm
Çok sağol canım şuan elimde başka test yok yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama negatif sonucu görmekten korkuyorum :KK43:

Ço

Çok sağol canım şuan elimde başka test yok yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama negatif sonucu görmekten korkuyorum :KK43:
Pozitif düşün pozitif olsun büyük ihtimalle bebiş olabilir Yarın hemen bir kan ver inşallah hamilesindir

10 gün sonra işte 18 nisanda 1 gün kahverengi leke oldu şimdi göğüs ağrısı ve sol kolum uyuşuyor ağrıyor bel ağrısı var iki düşüğüm var korkuyorum açıkçası :110:

bence yumurtlama gunun
bendede birkez olmuştu ama hamile kalmadım ne yazıkkı

Back
X