Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nisan yağmuru suyu her derde deva derler peygamber efendimiz sav buyurmuş o yüzden şifa niyetine içiyoruz hemde şuan bilim insanları da kanıtladı Nisan yağmuru D vitamini içeriyormuş istersen araştır canım internetten orada daha ayrıntılı bulabilirsin
Nisan yağmuru suyu her derde deva derler peygamber efendimiz sav buyurmuş o yüzden şifa niyetine içiyoruz hemde şuan bilim insanları da kanıtladı Nisan yağmuru D vitamini içeriyormuş istersen araştır canım internetten orada daha ayrıntılı bulabilirsin
Bende senin gibi oldum arkadaşım adetten 10 gün sonra 1 gün boyunca leke geldi sonra bitti şimdi de göğüs ağrısı çekiyorum bel ağrısı ile birlikte sence hamile olabilir miyim 8nisan sat 18 Nisan da leke geldi 22 Nisan da test yaptım çok silik çıktı bugün başka markaya yaptım hiçbişey çıkmadı cevap yazın lütfen
Canım yerlesme kanaması olabilir yasadıgın..Çunku benimle cok benzer bir durum..Hemen ardindan test yapmistim ve cok silik cikmisti.Heyecanla doktora gittik .Doktor kanamami adet olarak saydı ve 1 hafta bekle oyle gel dedi tam belli olsun dedi.1 hafta sonra degerlerim cok yuksek cikmisti ve hamileydim.Adet belirtileri gibiydi hersey.Hatta bel karin agrim oldugu icin bu ayda hamile degilim galiba demistim.Meger hamilelik brlirtileriyle neredeyse aynıymis belirtiler..Bunun yani sira siddetli bas agrısı,goguslerde şişlik kabizlik ve asiri gaz problemi olmustu..Bunlarda varsa suphelenin kizlarrr:)
Arkadaşlar lütfen yardım edin çok düşünceliyimmm. Hamilelik istiyorum adet oldum ama her zamankinden farklı şekilde daha kısa sürdü adetten sonra test yaptım silik çizgi çıktı heveslendim şimdi tekrar test yaptım negatif ama başım dönüyo halsizlik var bu durumu yaşayan var mı???