Üstüne görme

Elisalady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
168
51
48
Merhaba arkadaşlar her ay ovulasyon testi yapardım bu ay yapmadım az çok yumurtlama zamanındaki belirtilerimi anladığım için,o günü ve sonrasındaki 2,3 günü değerlendirdik.Reglim iki gün geç geldi ama hep 1 damla geliyor kesiliyor.Kahverengi geliyor bazen de açık pembe gibi .Afedersiniz lavaboya girdiğimde pecetede hiçbir şey yok sadece ped de o da 1 damla kadar ancak normalde karın ağrısından duramaz günde 4 ped rahat değiştirirdim.Ustune görme böyle bir şey mi yoksa adetim mi sökülmedi anlayamadım.Hemen heveslenmej istemiyorum.Mutlaka deneyimli olanlariniz vardır lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

Reglim başlamadan önce bu hafta salı günü yaptım negatif çıkmıştı ama bilmiyorum ki yanılma olabilir mi
Merhaba, bence testinizi tekrar edin. Gecen hamileligimde adet gecikmesinden 2 gun once test yapmıştım ve ikinci cizginin gölgesi bile çıkmamıştı. Ben de bu ay hamile değilim diye düşündüm dogal olarak. Ama adet 2 gun gecikince test yaptım ve ikinci cizgi anında çıktı. Yani sadece 4 günde sonucum degisti ve hamileydim. Yani böyle durumlar da yasanabiliyor diye kendi yaşadığımı anlatmak istedim. O yüzden Salı günü yaptığınız testin sonucu doğru olmayabilir belki de. Tekrar test yapın derim. Gönlünüze gore olsun herşey

Bu konuyu hamile kalmaya çalışıp umudunu kaybedenlere umut olsun diye açıyorum

Bu linkte kendi hamilelik sürecimden bahsettim biraz belki benzer bir durum yaşamışızdır

Umarım en kısa sürede hayırlı haberler alırsınız
Evet, hamilelik olabilir. Ancak bence testle falan uğraşmayın zaten regliniz geçmiş, kan verin.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…