Test yaptınıznmıkızlar üstüne görme nasıl oluyor reglim gecikmişti reglimden 4 gün önce 4 5 gün süren kahverengi siyah lekelenmem oldu bitti ve reglim 13 gün geciktikten sonra da günlük ped dolacak şekilde regl kanaması gibi koyu kırmızı siyah akıntım oldu ve öğlen oldu bitti 1 gün bile sürmedi ve peçete silince açık kahverengi lekelenmem var
Çarşamba günü yaptım negatifti tekrar yapmadımTest yaptınıznmı
Reglinize kaç gün varÇarşamba günü yaptım negatifti tekrar yapmadım
Bugün tekrar geldi kırmızı regl gibi bide küçük ciğer parçası gibi parça geldi ve dün kahve leke vardı az bilmiyorum ki ne olabilirKist falan olabilir mi kan akamadığı için siyah olarak gelmiş olabilir. Lekelenme devam ediyor mu? Tekrar test yapın bence
Geçti reglim 14ünde olmam gerekiyordu şimdide oldum gibi ama anlayamadım ağrım yok ve az geliyorReglinize kaç gün var
Anladım bende bilemedim çok kısa olduğu için 1 gün bile sürmemişti bugün 3. Gün ciğer parçası gibi küçük parça geldi regl gibide kırmızı kan aktı ama az yani ağrımda yok normalde ağrırdı anlamadımÜstüne görme böyle bir şey olduğunu sanmıyorum pozitif görseydiniz belki kanda da görseydiniz bunlar yaşansaydı tekrardan kan testi verseydiniz Hcg Düşmek yerine yükselseydi belki diyebilirdik böyle bir şey ama Negatif Görüp üstüne göreceğiniz hiç sanmıyorum
Canım zaten adet olduğumuzda rahim duvarı dökülüyor kan pıhtısı şeklinde hamile olsaydın pozitif görürdün diye düşünüyorum bence en iyisi sen kadın doğum doktoruna bi başvur kist fln olabilirAnladım bende bilemedim çok kısa olduğu için 1 gün bile sürmemişti bugün 3. Gün ciğer parçası gibi küçük parça geldi regl gibide kırmızı kan aktı ama az yani ağrımda yok normalde ağrırdı anlamadım
Randevu aldım gidicem salı günü bakalımCanım zaten adet olduğumuzda rahim duvarı dökülüyor kan pıhtısı şeklinde hamile olsaydın pozitif görürdün diye düşünüyorum bence en iyisi sen kadın doğum doktoruna bi başvur kist fln olabilir