arkadaslar ben bu ustune gorme olayını anlamıyorum.. bu ay cok farklı seyler oldu bende.. hamılemıyım acaba dedım sonra adetıme 2 gun kala kahve rengı lekelenme geldı durdu. ertesı gun akşam adet oldum.. adetımın 6 gunu bugun.. ama sabahları mıdem bulanıyor.. hamıle olduğumu düşünmek ıstemıyorum.. bebek ıstıyorum tamam ama boyle olmaz heralde ustune gorme dımı.. ciğer parcaları dokulmez herhalde:)))) varmı bılgısı olan bunu yasamış olana ıcınızde....:18:
amin cnmm tez zamnda hayılısı olsunn haklarmızdaaa aile çoçuksuzda olmuyorr boş gibi geliyor bir müdeet sonra o evlikk bile kuruyor zamnal perçeinleşmesi için bebek saadettt tabii ama hayırlısı ve saglıklısıylaaa
canım benim tabiki dr.a hemen git bi tahlil yaptır. amaaaaaaaaa
ben üstüne gördüm denilen olayı birebir bir felaket şekilde yaşadım şok şok şok oldum.çünkü ben iki ay üstüne gördüm ne bulantım oldu ne baş dönmem ne kilo almam yani hamilelik belirtisine dir hiçbirşey olmadı ilk iki ay üstüne gördüm yani gayet normal bir şekilde herzamanki gibi adet oldum.3 üncü ayım geldiğinde adet olmadım 1 hafta geçti tahlil yaptırdım öğrendiğimde 3 aylık hamileymişim.
dahası aynı şekilde 2.gebeliğimde de aynısı oldu onda 1 ay adet üstüne gördüm tabi daha önceden başıma geldiği için üstüne gördüğüm için ufak bi bulantım olmuştu korktum dr gittim hamileymişim tabi 2 ci olmadı.şuan adet olsamda hiç rahat edemiyorum güvenmiyorum kendime hep korku hep korku
arkadaşım burda cidi bir mevzuda sohbet ediliyorr sende mesaj sayını doldurmak için herryere yazıyosunnn ama olmazkiii o bölüm varr lütfen gidin oraya yazın mesaj sayısını doldurmak issteyenlerin tpicigii okk
arkadaşım burda cidi bir mevzuda sohbet ediliyorr sende mesaj sayını doldurmak için herryere yazıyosunnn ama olmazkiii o bölüm varr lütfen gidin oraya yazın mesaj sayısını doldurmak issteyenlerin tpicigii okk
merak etme ben şikayette bulundum ..bu sitenin üye kadınları böyle bişi yapmaz biliyorum o bi erkek ve siteyi keşfetmeye çalışıyor yada birilerini takip edio bilemedim
merak etme ben şikayette bulundum ..bu sitenin üye kadınları böyle bişi yapmaz biliyorum o bi erkek ve siteyi keşfetmeye çalışıyor yada birilerini takip edio bilemedim