Üstüne görme

dorti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
5.912
1.555
373
Kızlar normal adet olupta hamıle oldugunu ögrenen varmı. Boyle bısey duydunuzmu. Adetım bıtelı 3 gun oldu bu aksam pembe lekler geldı. Ilk defa boyle bişey oluyorda

Canim olabiliyor tabiki ama bu kanama normal olabilir.. ufak kistlerden ya rahimdeki farkli erezyonlardan.. benm 2 defa 6 gun suren adetim 10 gun surup ustune 10 gun daha gordugum oldu.. strestente olabiliyor farkli nedenlrdende..

Canim olabiliyor tabiki ama bu kanama normal olabilir.. ufak kistlerden ya rahimdeki farkli erezyonlardan.. benm 2 defa 6 gun suren adetim 10 gun surup ustune 10 gun daha gordugum oldu.. strestente olabiliyor farkli nedenlrdende..
Suan yumurtlama gunlerımdeyım. Acaba ondanmı olduki. Ilk defa oluyor bu bende ama.

Kızlar normal adet olupta hamıle oldugunu ögrenen varmı. Boyle bısey duydunuzmu. Adetım bıtelı 3 gun oldu bu aksam pembe lekler geldı. Ilk defa boyle bişey oluyorda

canım merhaba, çok sevindim senin adına bebişi sağ salim alırsın inşallah kucağına,
seninkine benzer bir durum yaşadığım için sana sormak istiyorum, en son 9 temmuzda regl olmuştum, sonrasında 25 temmuzda korunmadan birlikte olduk, ve sonrasında bir kaç defa daha birlikte olduk, bu ay adet günümde hafif bir kanama şeklinde geldi, yani normalde daha yoğun ve koyu kırmızı olur ama bu sefer açık renkli daha sulu bir kan ve çok fazla gelmiyor , üzüldüm tabi ben de ama şimdi burda yazılanları okuyunca da umutlandım, senin nasıl olmuştu acaba tam olarak

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

adetime 1 gun kala bendede pembe sildikce gelen 1-2 damla ancak kan geldi regl oldum sandım orucu bıraktım aksama kadar gelmedi yanıldım herhalde dedim aksam bi damla daha geldi. test yapim dedim istiyorduk zaten 1, cizgi net ikincısı soluk cıktı sonuc 15. haftamdayım :)

Ay ciddi misin ya oooof cok mutlu oldum suan canim suan hala adet olacakmisim gibi bir his var icimde yani hafif sanci gibi hani kadinlar hisseder ya adet olacagini onun gibi belirtiler de var ama hala kan gelmedi. Ve ben oldugum zaman direkt kahverengi lekelenme olur ardindan gunyn sonunda kan gelirdi ama hic bisey gelmedi hala ve bugun bekliyorum sanki adet olacakmisim gibi geliyor test yapmaya da korkuyorum ama o iki damla pembe su beni umutlandiriyor cnku ilk defa boyle oldu ve afedersin korunmasiz iliskiyi bu ay denedik en fazla 4 kere olmustur acaba vucut meni ile yeni tanistigi icin bi farklilik olabilir mi diye dusunuyorum

o adet sancısı bir sure devam ediyor hatta hamileyken bile hafif hafif yokluyor. test yap için rahat etsin sonucu paylaş merak ediyorum inşallah mucızen yoldadır :)

o adet sancısı bir sure devam ediyor hatta hamileyken bile hafif hafif yokluyor. test yap için rahat etsin sonucu paylaş merak ediyorum inşallah mucızen yoldadır :)
Canim dun dedigim 2 damla pembe su gibi geldi demistim az once de biraz islaklik ve bir damla kadar acik kahverengi geldi peceteye silince de koyu sarimsi duruyor sence bisey var midir?

o zaman bekle canım yarına kadar gelmezse test yap. benimde gelmisti boyle ne sarı ne kahve değişik bi renk leke gibi

o zaman bekle canım yarına kadar gelmezse test yap. benimde gelmisti boyle ne sarı ne kahve değişik bi renk leke gibi
Ya sanki her an adet olacakmisim gibi hissediyorum icimden fos diye kan bosalacak gibi oluyor anlamadim. Bide goguslerinde hassasiyet var miydi ? Benim adetten once 10 gun oncesinde herzmn siserdi yine aynisi oldu dolgunlasmisti agrida vardi sonra o agri ortadan kayboluyordu yine kayboldu burda skinti yok ama suan gogsume biraz elledim agri var mi diye baktim cok yok ama sag taraf elleyince hafif sizladi ama cok az

benim sadece adet dönemlerinde şişen gögüslerim adete 10-15 gun kala resmen slikonlu giibi oldu uzerıne yatamıodum hassasiyet yeni bitti zaten

bidahaki aya o zman korunmayı bıraktıktan 9 ay sonra hamile kaldım ben
Oo baya olmus ben daha 4 kere korunmasiz iliski yasadim canim kusura bakma acik oldu biraz ama :) ya suan adet sancisindan ölüyorum resmen ve ben hamile kalirsam nasil dogururum diye dusunuyorum felaket yerimde zor duruyorum :)

Oo baya olmus ben daha 4 kere korunmasiz iliski yasadim canim kusura bakma acik oldu biraz ama :) ya suan adet sancisindan ölüyorum resmen ve ben hamile kalirsam nasil dogururum diye dusunuyorum felaket yerimde zor duruyorum :)
normal dogum yapmadım ben ilk bebeğimi sağlık sorunlarından dolayı ikincide sezaryen olacak mecbur

normal dogum yapmadım ben ilk bebeğimi sağlık sorunlarından dolayı ikincide sezaryen olacak mecbur
Adet agrilarindan çekiyorum dogum nasil olur bilemem belkode sezeryan olur rabbim hayirlisini nasip etsin insallah :) daha cocuk yok piyasada dogum acisi derdine düştüm :))))

Adet agrilarindan çekiyorum dogum nasil olur bilemem belkode sezeryan olur rabbim hayirlisini nasip etsin insallah :) daha cocuk yok piyasada dogum acisi derdine düştüm :))))
en yakın zamanda bebekte olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…