Üstüne görme

Gazelle8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
249
127
33
herkese günaydın arkadaşlar, kafama takılan bir konu ile ilgili görüşlerinizi almak istiyorum.
10 ekim tarihinde en son adet olmuştum sonra 1 Aralık'ta peçeteye silince pembe kahverengi kan geldi, 2 aralık ped doldurmayacak kadar 3 aralık ped bütün gün anca doldu ve 4 -5 aralık cok az geldi dün de bitti ancak bu geldi deşiklerimin hepsi koyu kahverengi hiç kırmızı olmadı.
Normalde adetlerim kıpkırmızı cok yoğun ve karın ağrılı olurdu bu ay sadece mide bulantısı ve baş agrısı oldu. İdrar testi yaptım hep negatif çıkıyor acaba size sormak istediğim üstüne görme olma ihtimali var mı yoksa bunu adetten saymalı mıyım?
Kan testine işim sebebiyle gidemiyorum fikirlerinizi almak isterim.

Ustune görme olayı çok farklı ve çok az gelir bence adet olmuşsun mesela bende bu ay nar çok tükettim pıhtı çok oldu ve koyu renkte yani etkiliyor yediklerimiz

arkadaşlar merhaba adetime 7 8 gün kala çok açık pembe kan geldi ama çok azdı.iki gün normale döndü ama şuan yani iki gündür yine açık pembe ve kahverengi şeklinde akıntım oluyor. yogun değil az.yerleşme kanı olabilir mi bi de ne zaman test yapmalıyım

Back
X