Ustune gorme

pipilioglum35

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
297
101
303
İzmir
Hayirli pazarlar...arkadaslar size bir sorum var ustune gorupte hamile kalan varmi ..ben dun misafirlige gittim bana sordular hamilemisin diye bende hayir dedim ...bi hafta oncesi 3 gun adettim gecikmisti ve ilk gun pembesi gelmisti ve ardindan sancli adet gordum ..ben bu aydan cok umutludum her bir belirti vardi ve tuhaf olan 3 gun evvel adetim bitti ve gene basladi mide bulantilari ve bel agrilarim aceba bu gebelik belirtisi olabilirmi ...ben aceba ustunemi gordum adetimi simdi teredutte kaldim bilgi verirseniz sevinirim

Üstüne görme miydi bilmiyorum .Benzeri bana oldu.3 gün regl oldum bitti.2 gün sonra tekrar normal düzen regl oldum.7 hafta falan sonra hamileliğimi öğrendim

Canim benim son 14 gündür filan epey şüphelerim vardı. Üstüne regl oldum onemsemedim ama mide bulantilarim ve bel ağrım artınca gün ortasında test yaptim 30 dk sonra kadar baktım ikinci silik cizgi.. şimdi hala orda öylece duruyor.. bu ne olabilir ki Benim kafam çok karıştı, bi ton da ağrı kesici aldım.. reglim dün tamamen bitti. Ilk iki gun yoğun sonrasında inişli çıkışlı bi tuhafti

Test yanılmış olabilir mi..
Bu arada 27.01.2017 de bebek dusurdum kanama ile sancılı bi halde kurtaj oldum.

Canim benim son 14 gündür filan epey şüphelerim vardı. Üstüne regl oldum onemsemedim ama mide bulantilarim ve bel ağrım artınca gün ortasında test yaptim 30 dk sonra kadar baktım ikinci silik cizgi.. şimdi hala orda öylece duruyor.. bu ne olabilir ki Benim kafam çok karıştı, bi ton da ağrı kesici aldım.. reglim dün tamamen bitti. Ilk iki gun yoğun sonrasında inişli çıkışlı bi tuhafti
10 dk sonra testin doğruluğu kalmaz, dolayısıyla hamilelik olmayabilir.
Sabah ilk idrarla testi tekrarlayıp, 5 dk sonra ki sonucu dikkate alın. Yine silik çıkarsa hamilesinizdir, kan tahliliyle netleştirirsiniz, bu arada ilaç kullanmayın.

10 dk sonra testin doğruluğu kalmaz, dolayısıyla hamilelik olmayabilir.
Sabah ilk idrarla testi tekrarlayıp, 5 dk sonra ki sonucu dikkate alın. Yine silik çıkarsa hamilerinizdir, bu arada ilaç kullanmayın.
Gecenki gebelikte de aynısı olmuştu canım. Ondan merak ediyorum. Ilaç da regl sancisi yüzünden kullandım. Regl de olunca hiç suphelenmedim aklıma gelmedi o anda ..

Gecenki gebelikte de aynısı olmuştu canım. Ondan merak ediyorum. Ilaç da regl sancisi yüzünden kullandım. Regl de olunca hiç suphelenmedim aklıma gelmedi o anda ..
İstersen yarın kan tahlili yaptır, sağlık ocağında da yaptırabilirsin. Ağrı kesici parolsa korkma onu hamilelere veriyorlar. İlk ay bilmeden ilaç kullanabiliyoruz, ağır antibiyotikler olmadığı sürece çok sorun olmuyor diye biliyorum, inşallah sende de olmaz.

İstersen yarın kan tahlili yaptır, sağlık ocağında da yaptırabilirsin. Ağrı kesici parolsa korkma onu hamilelere veriyorlar. İlk ay bilmeden ilaç kullanabiliyoruz, ağır antibiyotikler olmadığı sürece çok sorun olmuyor diye biliyorum, inşallah sende de olmaz.
Canım aprolfort kullandım. Iki kez sanırım. Akşam bi test daha yapsam mi ki.. koyulasir mi rengi kırmızının acaba?
Bu arada hemen karşımda devlet hastanesi var. Gitmekle gitmemek arkasındayım kan vermek için.. sonra bi de negatif olunca çok üzülüyorum :(

Canım aprolfort kullandım. Iki kez sanırım. Akşam bi test daha yapsam mi ki.. koyulasir mi rengi kırmızının acaba?
Bu arada hemen karşımda devlet hastanesi var. Gitmekle gitmemek arkasındayım kan vermek için.. sonra bi de negatif olunca çok üzülüyorum :KK43:
Ama işte bilirsen daha dikkatli davranırsın, riskin varmış.
Akşam 2-3 saatlik idrarla yap o zaman testi, koyulaşmaz silik çıkar varsa yine, 1 hafta falan geçince çizgi daha belirginleşir. Allah gönlüne göre versin, hiç stres yapma, üzülme, bak hamile kalabiliyorsun demek ki.

Ama işte bilirsen daha dikkatli davranırsın, riskin varmış.
Akşam 2-3 saatlik idrarla yap o zaman testi, koyulaşmaz silik çıkar varsa yine, 1 hafta falan geçince çizgi daha belirginleşir. Allah gönlüne göre versin, hiç stres yapma, üzülme, bak hamile kalabiliyorsun demek ki.
Doğru diyorsun canim. Buraya gorseli yüklemeyi deneyeceğim bi bakarsın dimi..

Bu arada hemen karşımda devlet hastanesi var. Gitmekle gitmemek arkasındayım kan vermek için.. sonra bi de negatif olunca çok üzülüyorum :KK43:
Aprol fort, hamilelikte gerekmedikçe kullanılmamalıdır yazıyor, Mecburi durumlarda kullanılıyorsa, Büyük riski yok demek ki. Sen yine de kullanma, hafif ilaçlar veriyorlar hamilelere, onu da çok dayanamayacağın noktada içiyorsun.

Çok ii çekmedim ama

Eklentiler

• 20170427_201608.webp
    20170427_201608.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 52
Aprol fort, hamilelikte gerekmedikçe kullanılmamalıdır yazıyor, Mecburi durumlarda kullanılıyorsa, Büyük riski yok demek ki. Sen yine de kullanma, hafif ilaçlar veriyorlar hamilelere, onu da çok dayanamayacağın noktada içiyorsun.
Sağol canım benim onu da arastirmissin.. Allahım bebeğini de seni de korusun insallah. Kucagina sağ salim almayı nasip etsin.

Back
X