- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi pipilioglum35
5'e kadar gebelik yok demekmiş0,1 yaziyo iyi mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5'e kadar gebelik yok demekmiş0,1 yaziyo iyi mi![]()
Iyi de test hala pozitif kafayi yi cem5'e kadar gebelik yok demekmiş![]()
Hangi test? İdrar testini mi yaptın?Iyi de test hala pozitif kafayi yi cem
Evet başka yaptim pozitif o da silikHangi test? İdrar testini mi yaptın?
idrarda çıkanın, kanda hayli hayli çıkması lazım anlamadım ki bende. Tam tersi olduğu oluyor, idrarda çıkmayıp, kanda çıkan oluyor da, 1 hafta bekleyip iki testi de tekrarlasan daha mantıklı aslında.Evet başka yaptim pozitif o da silik
Belki dış gebelik boş gebelik vs dir canım ya. Canım sıkıldı şimdi :'(idrarda çıkanın, kanda hayli hayli çıkması lazım anlamadım ki bende. Tam tersi olduğu oluyor, idrarda çıkmayıp, kanda çıkan oluyor da, 1 hafta bekleyip iki testi de tekrarlasan daha mantıklı aslında.
Testi alınca doktora gösterirsin istersen, ben nette baktım şimdi, 0,1 illa hamilelik olmadığı anlamına gelmez Kadın Doğuma gözükün yazmışlar.
Ya ben de benden daha tecrübeli arkadaşa sordum kimyasal olabilir dediBelki dış gebelik boş gebelik vs dir canım ya. Canım sıkıldı şimdi :'(
böyle olunca ne yapmak gerekiyo pekiYa ben de benden daha tecrübeli arkadaşa sordum kimyasal olabilir dedi![]()
beta hcg yüksek o lmaliymis canim kimyasaldaYa ben de benden daha tecrübeli arkadaşa sordum kimyasal olabilir dedi![]()
Bekleyecekmişsin, ağrısı sancısı kanaması var mı diye sordu, ağrım var demiştin onu söyledim kanaması olabilir dedi. En sağlıklısı doktordan bilgi almak, o kendi yaşadığı şeyi söylüyor,böyle olunca ne yapmak gerekiyo peki
Anladım canım benim. Bi bakalim olmazsa dr a giderimBekleyecekmişsin, ağrısı sancısı kanaması var mı diye sordu, ağrım var demiştin onu söyledim kanaması olabilir dedi. En sağlıklısı doktordan bilgi almak, o kendi yaşadığı şeyi söylüyor,
Hayırlısı olsun, Nasip. Kürtajdan sonra 6 ay bekleyin rahim toplansın diyorlardı sanırım. Bu arada biraz dinlendir vücudunu.Anladım canım benim. Bi bakalim olmazsa dr a giderim
valla çıkmadı ceylincim.. Bi garip. Öyle yapicam artık ben de anlamadım ki
Aynen canım. Hayırlısı olsun. Çok sağol desteklerin için.. bi değişiklik olursa haber veririm.Hayırlısı olsun, Nasip. Kürtajdan sonra 6 ay bekleyin rahim toplansın diyorlardı sanırım. Bu arada biraz dinlendir vücudunu.
valla çıkmadı ceylincim.. Bi garip. Öyle yapicam artık ben de anlamadım hayırlısı olsun canim belki daha sonra çıkar kanda yarin sabahda yap idrar testi istersen