üstüne görmek acil yardım

şüpheliyim test yapsam çıkarmıki sanki hamile gbiyim içime öle doğuyo gögüslerim şiş gbi miğdem bulanıyo halsizim canım bişey yemek istemiyo blmiyorum ya:(

meleknr içine boşalmadıysa nasıl hamile olabilirsin ve yaşın daha 17 niye yazık ediyosun kendine bak şimdi için içini yiyo ya varsa gebelik

hiç blmiyorum oda pek emin değil içime boşalmadığından blmiyorum napıcağımı:( bütün belirtiler var sayılır ve başta koyu kavrengi akıntı gelmesi beni şüphelendirdi

Canım madem 17 yaşındasın ve böyle bi korkunuz var Allahaşkına kondom kullanın yaa,biz evli olduğumuz halde korunduğumuz zamanlar doğum kontrol hapı ve kondom kullandık..

Yazık etmeyin kendinize,ama içine boşalmamış zannetmiyorum hamile kaldığını..

burda bazı şeyler yazıldıında sonra tepki veriliyo herkezin kendi kararı diye ama böyle durumlar olucada kürtaj devreye giriyo ne dyim arkadaşım kardeşim yaşındasın inşALLAH hamile değilsindr ama gençliğine yazık ilerde o adamla evlenmeyebilirsin nasıl açıklıcaksın bu durumu karşındakine neyse özelin bunlar beni ilgilendirmez!

bende çok üzülüyorum erkek arkadşım yarı yolda bırakcak biri değil varsa öyle bişey hemen gereken yapılacak ama ben ginede çok üzülüyorum keşke böyle olmasaydı yarın test yapmayı düşünüyorum blmiyorum adetim gelmeden önce ben bi rüya görmüştüm bu konuyla ilgili içime doğuyo sanki var gbi ama blmiyorum:(

onun okulu btti benim okulum var malesef bi hata evet ama varsa kürtaj gbi bişeyide aklımın ucundan geçirmiyorum yaptığım hata yüzünden allaha nasıl hesap vercem diye dşünüyorum brde kürtaj olarak günahkar olamam

ya sen 17 yaşındasın yaa ne işin var senin aklının bunlarda !! Kusura bakma ablalarım olarak yardım edin diyorsun ama ben biraz haşlayacağım seni ! Seni annen baban niye okula gönderiyor? Oku diye değil mi sen neler yapıyorsun?! Yarın öbür gün hamile kalsan onların yüzüne nasıl bakacaksın?? Kaç yaşındasın sen ya daha yeni gözün açılıyor olmalı senin bir kendini tanımaya çalışıyor olman filan gerekiyr ben anlamıyorum bu yeni nesli artık yazık günah kendinize yaptığınız yıllarca bunun acısını çekeceksin belki..Çok küçüksün ya çok.. :50:

kızlar benim sorum olacaktı size şimdi ben 24 aralıkta regl oldum 1 ocakta bitti sonra 1 şubattan 10 şubata kadar kahverengi leke gördüm damla damla geldi bir gün geldiyse bir gün gelmedi
ve göğüslerim ağrıyor midem berbat bir durumda kasıklarıma sancı girip geçiyor arada şimdi ise 20 şubbatta tekrar leke gelmeye başladı yine damla damla az geldi adet olacakmışım gibi sancılar girip geçiyor sizce hamile olabilirmiyim ne olursunuz okuyan herkes yorum yapsın lütfen şimdiden teşekkür ederim sizlere
Canim hmile miymissin?

Back
X