üstüne görmek ???

hththththt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
38
0
36
Bartın
selam arkadaşlar üstüne görmek nedir ? Bu durumu yasayan varmı ? Varsa neler yaşanıyor anlatabilir misiniz .... lütfeeeennnn:43::43::43::43::43::43:

anladım bende aynen öyle oldum tam o kanıma olduğunda yumurtlama olmuş onun atığını adet sanıyoruz ama rengi tam kırmızı değil koyu oluyo sende öylemi oldu

benim bu ay 2 gün gecikmem oldu umutlanmıştım hamileyim heralde diye cunku saat gibiydi hiç şaşmazdı ama dun kanamam oldu önce azdı ama bugün söküldü sanırım baya bi oluyo ben onda da umutlanmıştım üstüne görme heralde diye ama o da değilmiş bildiğiniz adet oldum yani :43::43::43::43:

canım benimm üzüldüm şimdi demekki istiyodun,ALLLAH gönlüne göre versin işallah en kısa zamanda hamile kalırsın dualarım seninle benimde 3,5 aylık oğlum hiç durmuyo ağlıyo zombi gibi oldum sende bana dua et oğlum düzelsin:43:

canım benimm üzüldüm şimdi demekki istiyodun,ALLLAH gönlüne göre versin işallah en kısa zamanda hamile kalırsın dualarım seninle benimde 3,5 aylık oğlum hiç durmuyo ağlıyo zombi gibi oldum sende bana dua et oğlum düzelsin:43:

inşallah düzelir canım uyku düzeni oğluşunun Allah yardımcın olsun ben cok istiodum uzun süredir uğraşıyoduk çünkü neyse vardır bi hayır mutlaka dua et Rabbim hayırlısıyla bana da nasip etsin inşallah

son regl tarihim 2 aralık tı. 2gün önce koyu kahve açık pembe karışımı bir kanama oldum. Doktora gittim. bata hcg 76 çıktı. gebesin ama sevinme dış gebelik veya düşük olabilir dedi.4 gün sonra beta hcg ye tekrar baktır dedi. beni muayene etti. acaba zarar vermiş olabilir mi. 2 saat önce açık pembe kanama başladı:( implantasyon kanaması kaç gün olur?

son regl tarihim 2 aralık tı. 2gün önce koyu kahve açık pembe karışımı bir kanama oldum. Doktora gittim. bata hcg 76 çıktı. gebesin ama sevinme dış gebelik veya düşük olabilir dedi.4 gün sonra beta hcg ye tekrar baktır dedi. beni muayene etti. acaba zarar vermiş olabilir mi. 2 saat önce açık pembe kanama başladı:( implantasyon kanaması kaç gün olur?

tam olarak tutunamadı demekki bebiş .implantasyon kanaması az oluyomus cunku miktar olarakda gün olarakda bildiğim kadarıyla

Back
X