Üstüne mi gordum yoksa adetmi fikir

Derin_11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
7
1
1
23
Kızlar bana fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz
Ben geçen ay 9 gün erken adet oldum bu ayda 33 gün adet görmedim son iki gün yani 34 ile 35 inci günde lekeler halinde kesik kesik açık pembe renginde ikinci günde kahve renginde lekeler geldi toplasan bir pet bile dolmadı sonra zaten gelmedi artık bu nedir sence acaba üstüne mi gordum yoksa neden

Kızlar bana fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz
Ben geçen ay 9 gün erken adet oldum bu ayda 33 gün adet görmedim son iki gün yani 34 ile 35 inci günde lekeler halinde kesik kesik açık pembe renginde ikinci günde kahve renginde lekeler geldi toplasan bir pet bile dolmadı sonra zaten gelmedi artık bu nedir sence acaba üstüne mi gordum yoksa neden
En son ilişkiniz ne zamandı bu lekelenme lerden kaç gün önceydi

Bu ay içinde regl dönemin ne zamansa ona göre test yapmanı öneririm çünkü regl belirtisi ile hamilelik belirtileri aynı bu yüzden en iyi belirti adet gecikmesi. Eğer bunu hesaplayamıyorsan da ilişkinizden 21 gün sonra test yaptırabilirsin

Bu ay içinde regl dönemin ne zamansa ona göre test yapmanı öneririm çünkü regl belirtisi ile hamilelik belirtileri aynı bu yüzden en iyi belirti adet gecikmesi. Eğer bunu hesaplayamıyorsan da ilişkinizden 21 gün sonra test yaptırabilirs

Test neden yapmıyorsunuz
Çünkü evlat sahibi olmayı çok istiyorum evlendimden beri hep negatif çıktı buda beni çok üzdü aglati o yüzden test yapmaktan korkuyorum kendimi test için hazır hissetmiyorum acaba diyorum önümüzdeki adet gununumu beklim

Back
X