- 23 Haziran 2014
- 694
- 472
- 323
arkadaşlar merhaba sıkılmadan okursanız ççok sevinirim 5 yıllık bi sevgilim var kendi aramızda yüzük taktık ailesi ile tanıştım felan herşey çok iyiydi sonra benden ayrıldı ama ben aptal gibi annesi ile ablası ile görüşmeye devam ettim 19 yaşndaydm sanki çok iyi bişeymiş gibi haala samimi oldum o süre zarfında ne kadar yalvardıysamda dönmedi normalde aciz aptal bi insan değilim yanlış anlamayın ama diyorum yaa öyle böyle bi sevgi deildi yapmam dediğim şeyleri yaptım.ablası sözlendi ben ablasının çeyizini yapmak için yardım ediyordum felan git gel derken orda bi falcı tanıdım ona gittim benden sonra annesigilde gitmiş kadın benden dolayı o size büyü yaptırdı felan demiş ortalık karıştı yapmadım etmedim dediysemde inandıraamadım falcı kadınla konuşup ses kaydı aldım genede inanmadılar neyse.o günleri hatırlamak dahi istemiyorum sonra ben kökten bitirdim artk geri dönüşü yoktu 1 yıldan sonra tekrardan geri döndü affet beni felan diye ilk zamanlar affetmedim ama sonradan affettim bana çok değer verir Allah var yukarda ne istesem alır beni düşünür hediyeler alır mutlu eder ama sinirlendiğindede bi sürü küfür ve hemen ayrılık lafını alır ağzına sonra pişman oldum felan e tabiki bende aptal gbi affederim.anneme yalvardı bari siz bide destek olun annem zaten problem felan die annemde siz seviyorsanız ben bişi diyemem zaten dedi ama anneninde bişeyleri kabullenmesi lazım dedi bende artk 5 sene oldu istemeye gelin artk dedim evle konuşmuş evde büyük bi kavga çıkmş felan kız kardeşleri bana sen istenmiyorsun evlenirsenizde evinizie gelmeyiz felan yazmaya başladılar.bende herşeyin hayırlısı olsun diye yazdm onlar bana hayırlısı ile olmasın yazdılar. annesi aile konuştm arayı düzeltmeye çalıştım kaç seneden sonra sırf sevdiğim için annesi az bişi yumuşar gibi oldu ama bu seferde benimkiinin huyu suyu değişti her lafı ayrılık tamam bitsin diorm arayıp sormuyorum bu sefer o geliyo artk bi kısır döngü gibi bişi oldu cuma günü bi hafta ara verip bi haftadan sonra buluşup konuşma kararı aldk ertesı gece ben bi sayfaya yorum yaptım diye bana msj attı abazaların olduğu sayfaya yorum neden atıyorsun iki gün ortada yoktum diye aranmaya başlamşssn yazdı şok oldum resim attım diye edepsiz hayasız şu oturuşa bak demiş halbuki oturuşumda normaldi sonuçda yatarak poz vermedim ne biliyim ya bu tarz şeyler akraabalarına rezil ediomuşum onu kusura bakma silmek zorundayım dedi beni faceden sildi sen bilirsin ii akşamlar dedim dahada bişi yazmadm bilmiyorum siz olsaydınız ne yapardınız kısaca özeti bu olayımızın şimdiden teşekkür ederim okuyup yanıtladığınız iiçin