üstüste kimyasal gebelik yaşayan var mı

sevgia

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
223
3
296
Çorum
3. kimyasal gebeliğim arkadaşlar.genetik sonuçlarımda kan pıhtılaşması çıktı.gebeliğe kadar kullanacağım aspirin ve folik asit çare olur mu lütfen yardım.

3. kimyasal gebeliğim arkadaşlar.genetik sonuçlarımda kan pıhtılaşması çıktı.gebeliğe kadar kullanacağım aspirin ve folik asit çare olur mu lütfen yardım.

Canım çok geçmiş olsun...Aspirin pıhtılaşma için verilmiştir, folikasitte her gebeye hatta gebelik düşünen her bayana veriliyo yani kimyasal gebelikle bi ilgisi yok...Ben de 3 kimyasal geçirdim, 1 düşüğüm 1 de erken doğumum var...kimyasal gebelikler için korkutucu bişey söylemedi dr.um...sağlıklı olmayan embriyo tutunamaz ve Allah tarafından sonlandırılıyo canım... Yani tam bi düşük sayılmıyo... Bi çok kadın geçirirmiş ama bilmezmiş... Rabbim bi daha yaşatmasın, normal bi gebelikle bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...kimyasal olduğunu nasıl anladın canım, günün geçip kanda mı baktırdın?

evet canım ikisini kanda baktırdım çok az bir değer çıkıyor. diğeri de benim tahminime göre kimyasal gebelikti ya da adetti. Artık ayırt edemiyorum. senin şimdi durumun nasıl canım

evet canım ikisini kanda baktırdım çok az bir değer çıkıyor. diğeri de benim tahminime göre kimyasal gebelikti ya da adetti. Artık ayırt edemiyorum. senin şimdi durumun nasıl canım

Kaç çıktı değerlerin? Benim ilkinde 5.28, 2.87 oldu. 2. de 26,29,13 oldu. 3. de 11.5, 6 oldu. Durumumda da değişiklik yok canım bebek düşünmeye korkar oldum artık hayrlısı... Kaç yıllık evlisin canım yenisin sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…