Şiddet görülmediği sürece dışarıdan görünen bu olaylara önyargılı davranmamak lazım.
Bazen iç kısmı kalın giydiriliyor, içi kalın oluyor, bazı zamanlar o çocuklar soğuya alışmış bir şekilde yetiştirilmiş oluyor,
bazı durumlarda o çocuğun üşümesi gerekiyor, vucut ısısını hep düşük tutma zorunlulukları oluyor, bazı zamanlar inat ediyorlar çocuklar giymiyorlar v.s
Psikoloji bozuk olmadığı sürece, kim o anne kadar çocuğunu düşünür ki ?
Yani gördüğümüz kare 5- 10 dk.lık kareler..
Öncesi sonrası ne olmuş bilemeyiz.
Kaldı ki çocuğuna gerektiği gibi davranmış; atkı sarmış, kucağına almış v.s
Katılıyorum bu yoruma ayrıca Ankara dün akşam çok güzeldi,soğuk değildi.Gündüzde sıcaktı ve muhtemelen gündüz sıcağına göre giydirip çıkarmış anne çocuğu,akşam serinliği içinde yanında atkı taşımayı akıl etmiş.Bence problem yok gibi.
Kızlar dün akşam mesaim dolunca işten çıktım,dolmuş durağında beklemeye koyuldum.İnanılmaz bir soğuk ve uzun bir kuyruk tabi....Ankara'yı bilenler bilir.Hacettepe köprüsünün altındaki dolmuş duraklarını...
Hemen karşımda da Sincan durağı var.Orada da kuyruk tabi....3-4 yaşlarında bir kız,yanında annesi,birde genç ve serseri görünüşlü bir çocuk daha.Anne genç...Çocuğun üzerinde mont,kaban hiç bi şey yok...Bir polar var sadece.Şapkası var....O soğukta biz kabanların içinde yerimizde zıp zıp zıplarkenn...
Üşüdüm dedi galiba çocuk.Annesi elindeki poşetten atkı çıkarıp sardı boynuna.Kucağına gelmek istedi annesinin.Aldı kucağına...Uzaktan izliyorum bende...Sırtında hiç bişey yok...Hava soğuk...Anne umursamaz...Abimidir ,dayımıdır yanındaki laylaylom...
Ağlamak geldi bana.Ama tutamıorum kendimi.Yanına gidip paramı versem diye düşündüm bi an.Mont alsınlar diye.Ama yapamadım.
Çok etkileniyorum ben bu çocuk olaylarında yaaa...Ruh sağlığım bozuluyor galiba
Şiddet görülmediği sürece dışarıdan görünen bu olaylara önyargılı davranmamak lazım.
Bazen iç kısmı kalın giydiriliyor, içi kalın oluyor, bazı zamanlar o çocuklar soğuya alışmış bir şekilde yetiştirilmiş oluyor,
bazı durumlarda o çocuğun üşümesi gerekiyor, vucut ısısını hep düşük tutma zorunlulukları oluyor, bazı zamanlar inat ediyorlar çocuklar giymiyorlar v.s
Psikoloji bozuk olmadığı sürece, kim o anne kadar çocuğunu düşünür ki ?
Yani gördüğümüz kare 5- 10 dk.lık kareler..
Öncesi sonrası ne olmuş bilemeyiz.
Kaldı ki çocuğuna gerektiği gibi davranmış; atkı sarmış, kucağına almış v.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?