üşüyomusun annem

aysenazzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.496
21
158
39
dısarda hava cok soguk.üşüyomusun annem?? gelip sararyımmı topragını?soguk sana gelmesin melegim.
bu garip annen sensiz biçare. seni topraga verdim bende senle topraga girip girip cıkıyorum kuzum.
seni çok özlüyorum.akranlarını gördükçe kahroluyorum.şimdi 5 aylık olacaktın sen.
ne olur rüyalarıma gel aysenazım. bana anne de rüyamda bile olsa. sar beni herseyim.
Bu biçare annene teselli ver. dayanamıyorum sensizliğe. hersey bos anlamsız.

acınız çok büyük, Allah yardımcınız olsun...
nolur bu düşüncelerden arındırmaya calişin kendinizi
evlat acısı tahammülsüzdür hiç kuskum yok
lakin böyle canınızı büsbütün acıtacak düşüncelerle mesgul olup hayatı kendinize daha fazla zehir etmeyin nolur...
sahip oldugumuzu sandıgımız hiç birşey bizim değil ki...
bizler anne babamıza, evlatlarımız da bize emanet
ve nolur unutmayın yavrunuz onu sizden çok daha fazla seven Yaradanının yanında
o üsütür mü hiç meleğinizi?
sıcacık cennet köşklerinden birinde annesine kavusacaği günü bekliyor
bir bebek daha nasip eder inşallah Allah size
lütfen kendinizi harap edicek düşüncelerden kurtulmaya calisin...

amin kesinlikle yürekten amin diyorum. her acı geciyorda evlat acısı gecmek bilmeyen bi yara. akranlarını gördükçe beter oluyorsun.
benim kızımda simdi böle olcaktı diyorsun. görüyomudur annesinin bu hallerini melegim acaba :(((

Allah sabır versin.
O bir melek.
Siz de bir melek annesi.
Herkesin ayrı imtihanı var, sizin ki en büyüklerinden olmuş,
ama mükafatıda var elbet.
Rabbim sizi elbet kavuşturacak, güzel kokusunu
doyasıya içinize çekeceksiniz inş.
Rabbim yardımcınız olsun.

acınız çok büyük, Allah yardımcınız olsun...
nolur bu düşüncelerden arındırmaya calişin kendinizi
evlat acısı tahammülsüzdür hiç kuskum yok
lakin böyle canınızı büsbütün acıtacak düşüncelerle mesgul olup hayatı kendinize daha fazla zehir etmeyin nolur...
sahip oldugumuzu sandıgımız hiç birşey bizim değil ki...
bizler anne babamıza, evlatlarımız da bize emanet
ve nolur unutmayın yavrunuz onu sizden çok daha fazla seven Yaradanının yanında
o üsütür mü hiç meleğinizi?
sıcacık cennet köşklerinden birinde annesine kavusacaği günü bekliyor
bir bebek daha nasip eder inşallah Allah size
lütfen kendinizi harap edicek düşüncelerden kurtulmaya calisin...

evet haklısın Rabbim üşütmez meleklerini. bazen dalıp gidiyorum böle düşüncelere. istem dısı acıyla karısık.
12 gün yasadı kızım. öptüm ellerini.elini tuttugum anda sıkıca sarıyordu melegim. :(((
Allahım kimseye yasatmasın. çaresizliğin en büyüğüdür o.

evet haklısın Rabbim üşütmez meleklerini. bazen dalıp gidiyorum böle düşüncelere. istem dısı acıyla karısık.
12 gün yasadı kızım. öptüm ellerini.elini tuttugum anda sıkıca sarıyordu melegim. :(((
Allahım kimseye yasatmasın. çaresizliğin en büyüğüdür o.

canım benim...
bir anne olarak çok iyi anlıyorum seni
bu düşünceler sana çok zarar verir
nolursun noolurrsun arınmaya caliş
düşün ki Rabbim en sevdiği, cihanı O'nun hürmetine yarattığı Hz. Muhammed (s.a.v.) 'e bile yaşatmıştır evlat acısını
bir de şu yönden düşün; ne mutlu ki alemlere rahmet olan peygamber efendimiz ile aynı kaderi paylaşmışsın
yardımcı olursa Cemalnur Sargut'un videolarını, kitaplarını takip etmeni öneririm
o da evladını yitirmiş bir anne, sabır göstermen konusunda yardımcı olur belki...

ıcım parcalandı gozlerım doldu.basına gelen anlar nasıl bır acı.ben cok dogru bulmuyorum akranlarına bakmayı bu yasta olacak demeyı.cunku oyle olunca hıc aklından cıkmıyor.bazen gecelerı kızıma bakıyorum dıger kızımda yanımda olsa oda kucagımda uyurmuydu dıyorum.offfffff.ogun hastaneye gıttık kuzucumla sırada bekleyen bayan konustu bayagı bır sonra basladı sormaya abın varmı kardesın varmı vs vs.benımkındekı cevap ablam vardı öldü oldu.ınsanları bıraz sagduyuya davet edıyorum bazı soruları sorarken dıkkat edelım lutfen.yazık kadıncagızın suratı mosmor oldu ama nafıle.sımdı sız nerden bılıyor dıceksınız her bayram ve her memlekete gıdınce mezarına gıdıyorum halıyle kızımda gelıyor.anlattım ona kaybettık cennette dıye.neyse allah sabır versın ınsallah ben kaybedelı 5 yılı gecıyor acısı taptaze.

Canııımmm arkadaşımmmm evlat nedir nasıldır o duygu hiç tatmadım bilmiyorum. Ama inan ki acını burdan hissediyorum :43: Rabbim sana en kısa zamaanda acını unutturmayacak ama sarılıp teselli bulacağın tüm sevgini vereceğin bi evlat versin sana inşallah. Dualarımdasın her zaman. Rabbim peygamber sabrıyla sınamış inşallah mükafatı çok büyük olur. Sevgilerimle:5:

ıcım parcalandı gozlerım doldu.basına gelen anlar nasıl bır acı.ben cok dogru bulmuyorum akranlarına bakmayı bu yasta olacak demeyı.cunku oyle olunca hıc aklından cıkmıyor.bazen gecelerı kızıma bakıyorum dıger kızımda yanımda olsa oda kucagımda uyurmuydu dıyorum.offfffff.ogun hastaneye gıttık kuzucumla sırada bekleyen bayan konustu bayagı bır sonra basladı sormaya abın varmı kardesın varmı vs vs.benımkındekı cevap ablam vardı öldü oldu.ınsanları bıraz sagduyuya davet edıyorum bazı soruları sorarken dıkkat edelım lutfen.yazık kadıncagızın suratı mosmor oldu ama nafıle.sımdı sız nerden bılıyor dıceksınız her bayram ve her memlekete gıdınce mezarına gıdıyorum halıyle kızımda gelıyor.anlattım ona kaybettık cennette dıye.neyse allah sabır versın ınsallah ben kaybedelı 5 yılı gecıyor acısı taptaze.

yeni bi cocugun olunca unutursun diyolar.ben kızımı nasıl unuturum? melegimi nasıl unuturum?

Canııımmm arkadaşımmmm evlat nedir nasıldır o duygu hiç tatmadım bilmiyorum. Ama inan ki acını burdan hissediyorum :43: Rabbim sana en kısa zamaanda acını unutturmayacak ama sarılıp teselli bulacağın tüm sevgini vereceğin bi evlat versin sana inşallah. Dualarımdasın her zaman. Rabbim peygamber sabrıyla sınamış inşallah mükafatı çok büyük olur. Sevgilerimle:5:

Allahım taTLILIKla tattırsın cnm o duyguyu.evlat kokusu cennet kokusudur ya ben gercekten cennete yolladım melegimi.
Ama özlemi hiç bitmeyen bi acı. tarif edilmez dayanması zor.Rabbimden hep sabır diliyorum.

yeni bi cocugun olunca unutursun diyolar.ben kızımı nasıl unuturum? melegimi nasıl unuturum?

kım demıs unutursun dıye.kızıma baktıkca aklıma gelıyor bakmasamda.unutmak ne mumkun kı.sadece yenı cocugun bakımı ev ısler vs derken daha seyrek dusunuyorsun bı sure sonrada kabullenıyorsun kaderımmıs dıyorsun.ama hıc bır zaman buyuseydı nasıl olurdu gozu kası yuzu bunu dusunmekten kendını alamıyorsun.allahım verıyor bu acıyı elden ne gelırkı

canım benim ağlattın beni.Bir anne olarak seni anlayabiliyorum. Rabbim sabırlar versin sana da evlat acısı yaşayan tüm annelere de.Ama kendini salma böyle.
Hepimiz Allah 'tan geldik ve yine ona döneceğiz.Evlatlarımız da bize Rabbimin emaneti , çok sevmiş ki kızını yanına almış.İnş. cennete alıp götürcek o zaman seve okşaya sonsuza dek onunla olacaksın.Lütfen üzülme ve mümkünse tekrar hamile kalmayı düşün.

canım benim ağlattın beni.Bir anne olarak seni anlayabiliyorum. Rabbim sabırlar versin sana da evlat acısı yaşayan tüm annelere de.Ama kendini salma böyle.
Hepimiz Allah 'tan geldik ve yine ona döneceğiz.Evlatlarımız da bize Rabbimin emaneti , çok sevmiş ki kızını yanına almış.İnş. cennete alıp götürcek o zaman seve okşaya sonsuza dek onunla olacaksın.Lütfen üzülme ve mümkünse tekrar hamile kalmayı düşün.

istiyorum tekrar hamile kalmayı ama onada engellerim var.beynimde hipofiz bezi denen bi tümör olustu dogumdan sonra.
ve bu nedenle tedavi arastırmalarım devam ediyo. bu yüzdende eşim suan yeni bi bebege evet demiyo.yoksa beni bi nebze teselli edecek tek sey kızımın kardeşi olacak.
bunu biliyorum. :(((

Bu kadar üzülmeyin ne olur yavrunuz da hisseder üzülür lütfen kendinizi harab etmeyin dünyada hiçbir acı yoktur ki hafiflemesin, unutmayız belki ama hafifler acılarımız yoksa nasıl yaşamımıza devam ederdik değil mi?

dısarda hava cok soguk.üşüyomusun annem?? gelip sararyımmı topragını?soguk sana gelmesin melegim.
bu garip annen sensiz biçare. seni topraga verdim bende senle topraga girip girip cıkıyorum kuzum.
seni çok özlüyorum.akranlarını gördükçe kahroluyorum.şimdi 5 aylık olacaktın sen.
ne olur rüyalarıma gel aysenazım. bana anne de rüyamda bile olsa. sar beni herseyim.
Bu biçare annene teselli ver. dayanamıyorum sensizliğe. hersey bos anlamsız.

Ablacımm, Allah acını tamamen unutturmaz ama hafifletmesi için inşallah bir çocuk daha nasip etmesini dilerim. Hayattaki en büyük sınavınızın bu olduğunu düşünüyorum, hiç bir zaman Allah'a sitem etmeyin, her zaman şükredin. Okuduğum kadarıyla; ahirette bebekler babalarına teslim edilene kadar bakımlarını Hz. İbrahim ve eşi üstlenirmiş. Bu yüzden hepp şükredinn.

Back
X