üşüyomusun annem

dısarda hava cok soguk.üşüyomusun annem?? gelip sararyımmı topragını?soguk sana gelmesin melegim.
bu garip annen sensiz biçare. seni topraga verdim bende senle topraga girip girip cıkıyorum kuzum.
seni çok özlüyorum.akranlarını gördükçe kahroluyorum.şimdi 5 aylık olacaktın sen.
ne olur rüyalarıma gel aysenazım. bana anne de rüyamda bile olsa. sar beni herseyim.
Bu biçare annene teselli ver. dayanamıyorum sensizliğe. hersey bos anlamsız.

başın sağolsun...sen yavrunu kaybetmişsin ben annemi...onlar şimdi cennetle müjdelenen tertemiz ruhlar oldu...bizi gerçek dünyada bekliyorlar...vakti geldiğinde bizde onlara kavuşacağız...

başın sağolsun...rabbim işallah bi daha böyle bi acı yaşatmasın..
işallah en kısa zamanda sağlıklı,uzun ömürlü.hayırlı bi evlada kavuşursun..
ölen kızının yerini doldurmaz belki
ama onun acısını hafifletmeye yardımcı olur
senin için çok dua edeceğim işallah en kısa zamanda yeni kuzuna kavuşursun...
rabbim hiç bi kulunu evlat acısı ile sınamasın..
evladınıda kaybedenlere bol bol sabır versin...

arkadaslar hepinizden Allah razı olsun. hiçbirinizi üzmek değil amacım inanın buna.
ama caresizlik insana cok sey yaptırıyo. bazen haykırmak bagırmak istiyorsun yorgunlugunu. :(((

kızıma gittim bugün sükürler olsun.topragını bile özlemişim yavrumun.
bi parca topragından getirdim.özledikçe resmiyle beraber onada bakıcam.
heran özlüyorum gercide... cnm kızım benim bana yine güç verdin.
her ne kadar hala canım acısada senin yanına gelmek güç veriyo bana melegimmmm....

amin kesinlikle yürekten amin diyorum. Her acı geciyorda evlat acısı gecmek bilmeyen bi yara. Akranlarını gördükçe beter oluyorsun.
Benim kızımda simdi böle olcaktı diyorsun. Görüyomudur annesinin bu hallerini melegim acaba :(((

canım başın sağolsun alalh bir daha böyle acı yaşatmasın imtihan dünyası kimin zor imtihanı kiminin kolay allah sevdiği kulları zorluklar verirmiş her akşamın bir sabahı vardır inşallah bugünler geçicek hayattan sakın kopma sıkı sıkıya sarıl allah yardımcın olsun

canım başın sağolsun alalh bir daha böyle acı yaşatmasın imtihan dünyası kimin zor imtihanı kiminin kolay allah sevdiği kulları zorluklar verirmiş her akşamın bir sabahı vardır inşallah bugünler geçicek hayattan sakın kopma sıkı sıkıya sarıl allah yardımcın olsun

amin cnm Allah razı olsun dualara öle cok ihtiyacım varki gercekten.bian önce iileşmem lazım.
yoksa YENi umuduma baslayamicam :(((

Back
X