Utanç verici durumum mastürbasyon.

kristenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
524
7
46
İstanbul
Nasıl söylüceğimi gerçekten bilmiyorum sizi tanımadığım halde hepinizden utanıyorum bunu söylerken ama
bu da en büyük sorunlarımdan bi tanesi malesef.İçimde kala kala deliricem artık.İğrenç bir durum bu.Bunu yapmaya ne zaman başladığıma dair bir fikrim yok tek bildiğim ne zaman başladığımı hatırlamayacak kadar küçük olmam.Kendimi bildim bileli yani.Ama bunu hep gizledim hep gizlice yaptım.Bi de her yapmanın başındada kendime direnç gösterdim yapmıcam dedim en sonunda bunun son olduğuna yemin ederek yaptım.Annem küçükken 5-6 yaşında sanırım tam net hatırlamasamda tek hatırladığım çok utandığım korktugum ve inkar ettiğim. Şimdi düşünüyorumda keşke o zamanlar söyleseydim nasılsa çocukmuşum beni kınayacak halleri yoktu ya doktora götürürlerdi utanmazdımda şimdi gidemiyorumda . Her mastürbasyon sonrası büyük bir pişmanlık utanç ve kendimi suçlama.Dayanamıyorum:( :19::19:Bi de son 1 aya kadar bunun bir ismi oldugunu bilmiyodum öyle utanıyorumki değil buraya googleye yazıp ne olduguna bakacak kadar falan bile cesaretim yoktu. Zaten dünyada bunu yapan bir tek ben olduğumu düşünüyodum.Adının bile olduğunu duyunca birazda olsa rahatladım. BİR TEK SİZE SÖYLÜYEBİLDİM ŞİMDİYE KADAR.Ben bundan nasıl kurtulabilirim bir çoğunuz bu iğrenç şeyin belki ne olduğunu bile bilmiyosunuzdur ama googleye yazıp bakarsınız ne kötü birşey olduğunu.Ama o istek gelince tutamıyorum ve kendimi kandırıyorum bu son diye hatta yemin bile ediyorum bazen içimden. Bazen 2 ay falan hep geçiştirdiğim çıkıp hava aldıgım oluyor dayandıgım oluyor ama hiç tamamen geçmiyor ne önerirsiniz bana içinizde bunun ne olduğunu bilen varmı bi kız nasıl yapar böyle birşeyi sapıklar gibi hemde internetten baktımda ergenlikte falanmı ne olurmuş bi çocuk nasıl yapar ne kötü bir durum bu utanmıcak olsam doktora giderim ama 15 yaşındayım bu yaştan sonra utanırım diyemem ki daha kimseye söylemedim anneme bile söylüyemem.:5::5: :43::43::19::19::19::50::50:

Daha küçüksün.Kendini engellemek senin elinde.Bunun için biz sana birşey diyemeyiz.Ama böyle şeyler olur ergenlikte.En basitinden ilk geceyi şimdiden düşünen çok arkadaşım var. Ama bu durumu tek yaşayan siz değilsinizdir heralde.
Ben yaşamadım hiç bunu da söyleyim de.:61:
Küçükken farketmişsiniz keşke geç kalmasaydınız.Ben de küçükken ellerimi pijamamın içibe saklarmışım.Annem farketmişti "Cici kızlar yapmaz" filan diye peşimde koşmuştu.Çocukluk işte.Çocuklar 4-5 yaşlarında cinsel kimliklerinin farkına varıyor bildigim kadarıyla.Ve sürüp gidiyor.

Bunda ne var yaa... Bu bir hastalık ya da problem değil ki.
Ayrıca tabi ki gizlice yapacaksın. Bu bir suç değil. Her genç mutlaka yapmıştır, yapıyordur.
Sıklığı kişiye göre farklılık gösterir. Asla kendini iğrenç bulma ve suçlama.
Vücudunu tanımana da olanak sağlar mastürbasyon aynı zamanda.
Kendini keşfedersin. Utanılacak bir şey yok.

Bu çoğu çocukta olan normal bir durum. ben çocuk gelişimi üzerine yüksek lisans yaptım. Korkma.
Kendini suçlucak, utanılcak bir hastalık değil. Bu normal bişey.
zamanla bu isteğin azalıcak. sen kendine değişik uğraşlar bul. dans kursuna gidebilirsin.
sorun etme bunu.

enterasan alışkanlıkların var doğrusu:44:
hiç yapmadığım için nasıl bi dürtü olduğunu bilmiyorum ama aklına geldiğinde kendini başka işlere versen,annenin yanına falan git mesela ona yardım et,ya da arkadaşını ara telefonla konuş kendini meşgul edecek onu unutturacak bişiyler yap annenin yanında olursan yapamazsın mesela yalnız kalma o anlarda:26:

Ahh Tatlim Benim , Kendini Suclu Hissedecek Bir Durumun Yok..
Tamamen Normal Birsey Bu , Doganin Gerektirdigi Birsey !

Ama hadi şimdilerde başlamış olsa neyde çocukluktan beri var o zamanlar nerden keşfetmişim nerden görmüşüm anlamadımki:(

Ama hadi şimdilerde başlamış olsa neyde çocukluktan beri var o zamanlar nerden keşfetmişim nerden görmüşüm anlamadımki:(

Bak güzelim.
Cinsellik cart diye evlenince çıkmaz insanın karşısına.
Çocuklar 2-3 yaşından sonra cinsiyetlerinin farkına varırlar.
Vücutlarını keşfederler.
İşte o zamanlarda meşhur "cıs, kaka,ööö" sözleriyle engellenirler.Ne yazık ki hatalı bir biçimde.
Sonra gelsin vajinismus neyse.
Sen elbette çocukken bilinçli bir şekilde masturbasyon yapmıyordun.
Buna imkan yok.
Masturbasyon bir hastalık değildir. Öncelikle bu düşünceyi aklından çıkar.
Doğaldır.
Aktif bir cinsel yaşamı olmayan kişilerde görülmesi daha da doğaldır.
Rahatlamayı sağladığı için de sağlıklıdır.
Yaşını da düşünürsek gayet normalsin.
Normal olmayan tek şey bundan suçluluk duyarak kendini aşağılaman.
Eğer kişinin sosyal hayatı etkilenmiyorsa, eşi yerine masturbasyonu tercih etmiyorsa tedavi falan da olmasına gerek yoktur.
Canını sıkma.
Kendini üzme.Gayet sağlıklısın.Bunlar olması gereken şeyler.

Nasıl söylüceğimi gerçekten bilmiyorum sizi tanımadığım halde hepinizden utanıyorum bunu söylerken ama
bu da en büyük sorunlarımdan bi tanesi malesef.İçimde kala kala deliricem artık.İğrenç bir durum bu.Bunu yapmaya ne zaman başladığıma dair bir fikrim yok tek bildiğim ne zaman başladığımı hatırlamayacak kadar küçük olmam.Kendimi bildim bileli yani.Ama bunu hep gizledim hep gizlice yaptım.Bi de her yapmanın başındada kendime direnç gösterdim yapmıcam dedim en sonunda bunun son olduğuna yemin ederek yaptım.Annem küçükken 5-6 yaşında sanırım tam net hatırlamasamda tek hatırladığım çok utandığım korktugum ve inkar ettiğim. Şimdi düşünüyorumda keşke o zamanlar söyleseydim nasılsa çocukmuşum beni kınayacak halleri yoktu ya doktora götürürlerdi utanmazdımda şimdi gidemiyorumda . Her mastürbasyon sonrası büyük bir pişmanlık utanç ve kendimi suçlama.Dayanamıyorum:( :19::19:Bi de son 1 aya kadar bunun bir ismi oldugunu bilmiyodum öyle utanıyorumki değil buraya googleye yazıp ne olduguna bakacak kadar falan bile cesaretim yoktu. Zaten dünyada bunu yapan bir tek ben olduğumu düşünüyodum.Adının bile olduğunu duyunca birazda olsa rahatladım. BİR TEK SİZE SÖYLÜYEBİLDİM ŞİMDİYE KADAR.Ben bundan nasıl kurtulabilirim bir çoğunuz bu iğrenç şeyin belki ne olduğunu bile bilmiyosunuzdur ama googleye yazıp bakarsınız ne kötü birşey olduğunu.Ama o istek gelince tutamıyorum ve kendimi kandırıyorum bu son diye hatta yemin bile ediyorum bazen içimden. Bazen 2 ay falan hep geçiştirdiğim çıkıp hava aldıgım oluyor dayandıgım oluyor ama hiç tamamen geçmiyor ne önerirsiniz bana içinizde bunun ne olduğunu bilen varmı bi kız nasıl yapar böyle birşeyi sapıklar gibi hemde internetten baktımda ergenlikte falanmı ne olurmuş bi çocuk nasıl yapar ne kötü bir durum bu utanmıcak olsam doktora giderim ama 15 yaşındayım bu yaştan sonra utanırım diyemem ki daha kimseye söylemedim anneme bile söylüyemem.:5::5: :43::43::19::19::19::50::50:

Kendini Yiyip Bitireceğine, Otur Biraz Araştır Bunun Çok Kötü Bir Şey Olmadığını Anlarsın..
Erkeklerde Sık Gördüğümüz Kadınlarda Az Rastlanan Bir Durumdur..

Benim Kreşte Öğretmenlik Yapan Arkadaşım Var..
O Anlatırdı Üniversitedeyken..

Bir Kız Çocuğu Terliğini Almış..
Yatınca Cinsel Organına Sürtüyormuş..
Cinsel Organını Tanımaya Başladığın Zamanlarda..
Bu Sende de Bir Alışkanlık Olsa Gerek..

öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın. sonrasında google da ne diye arattırıpta bunun mastürbasyon olduğunu öğrendin çok merak ettim? cinsellikle çocuk yaşta taşınıyoruz hepimiz bu anormal değil aksine normal bir durum fakat 15 yaşına kadar bunu bilmemiş olman pek inandırıcı gelmedi bana. yeni nesil pek bir açık gözlü ve bence bir çok şeyin bilincinde, sende öyle pek saf bir çocuk gibi durmuyorsun açıkcası tatlım. :34:

öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın. sonrasında google da ne diye arattırıpta bunun mastürbasyon olduğunu öğrendin çok merak ettim? cinsellikle çocuk yaşta taşınıyoruz hepimiz bu anormal değil aksine normal bir durum fakat 15 yaşına kadar bunu bilmemiş olman pek inandırıcı gelmedi bana. yeni nesil pek bir açık gözlü ve bence bir çok şeyin bilincinde, sende öyle pek saf bir çocuk gibi durmuyorsun açıkcası tatlım. :34:

:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Bizim Zamanımızda Olsa Neyse de Şimdikilerde Tuhaf Geliyor..:61:
Aynı Fikirdeyim :128:

:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Bizim Zamanımızda Olsa Neyse de Şimdikilerde Tuhaf Geliyor..:61:
Aynı Fikirdeyim :128:

bende küçükken kocaman bi ayım vardı onun üstüne yatardım sürtünürdüm gerçekten ne amaçla yaptığımı hatırlamıorum tek hatırladığım bi gün onun yüzünden annemden çok kötü dayak yemiştim herkesin dediği gibi normal bişey canım merak etme

Belki zararsız ama yinede birşeyi gizlicek yapmak hoşuma gitmiyor bide böyle birşeyi.Bi de yaparken ki o haz bi 20 saniye sonra hafif bi karın ağrısına bırakıyor kendini istemiyorum ama krizi geliyor bi anda .bırakmak istiyorum:(

bazılarıda bu zamana kadar öğrenmemişsin dediler konuda anlattım iyi okumamışlar interneti öğrendiğim ilk zamanlardan beri hep googlede sürtünme falan bilmemne başka şeyler yazdım arattım ama değişik değişik başka şeyler çıktı sevgilisiyle yapanlar vs.Bi kaç ay önce anladım nerde rastladıgımı bilmiyorum.Annem küçükken bir kaç kere görüyodu inkar ediyodum dedim ya konuda geçenlerde işte yine annemin ağzını aradım anne ben küçükken işte hani öyle yapıyodum sen bi kere görmüştün ya niye yapıyodum öyle falan dedim sanki sadece küçükken yapmışımda şimdi yapmıyomuşum gibi. O da dedi öyle dayındada vardı herkesin içinde yapardı falan annemde yapmış ne dediğini hatırlamıyorum yine bi isim söyledi ondan dedi googleye sanırım onu yazıp ordanda çıkmış olabilir.

Biraz araştırırsan bunun bir rahatsızlık olmadığını da öğrenirsin.

Bunda ne var yaa... Bu bir hastalık ya da problem değil ki.
Ayrıca tabi ki gizlice yapacaksın. Bu bir suç değil. Her genç mutlaka yapmıştır, yapıyordur.
Sıklığı kişiye göre farklılık gösterir. Asla kendini iğrenç bulma ve suçlama.
Vücudunu tanımana da olanak sağlar mastürbasyon aynı zamanda.
Kendini keşfedersin. Utanılacak bir şey yok.

bak iki arkadasımız ne güzel yazmıs....
bunda utanılacak hatta ve hatta tedavi edilecek bir durum yok ki...
Kendi vucudunu tanıma aşamasındasın, yaşın ilerledikçe durum değişebilir.
panik yapma!

Back
X