Nasıl söylüceğimi gerçekten bilmiyorum sizi tanımadığım halde hepinizden utanıyorum bunu söylerken ama
bu da en büyük sorunlarımdan bi tanesi malesef.İçimde kala kala deliricem artık.İğrenç bir durum bu.Bunu yapmaya ne zaman başladığıma dair bir fikrim yok tek bildiğim ne zaman başladığımı hatırlamayacak kadar küçük olmam.Kendimi bildim bileli yani.Ama bunu hep gizledim hep gizlice yaptım.Bi de her yapmanın başındada kendime direnç gösterdim yapmıcam dedim en sonunda bunun son olduğuna yemin ederek yaptım.Annem küçükken 5-6 yaşında sanırım tam net hatırlamasamda tek hatırladığım çok utandığım korktugum ve inkar ettiğim. Şimdi düşünüyorumda keşke o zamanlar söyleseydim nasılsa çocukmuşum beni kınayacak halleri yoktu ya doktora götürürlerdi utanmazdımda şimdi gidemiyorumda . Her mastürbasyon sonrası büyük bir pişmanlık utanç ve kendimi suçlama.Dayanamıyorum

Bi de son 1 aya kadar bunun bir ismi oldugunu bilmiyodum öyle utanıyorumki değil buraya googleye yazıp ne olduguna bakacak kadar falan bile cesaretim yoktu. Zaten dünyada bunu yapan bir tek ben olduğumu düşünüyodum.Adının bile olduğunu duyunca birazda olsa rahatladım. BİR TEK SİZE SÖYLÜYEBİLDİM ŞİMDİYE KADAR.Ben bundan nasıl kurtulabilirim bir çoğunuz bu iğrenç şeyin belki ne olduğunu bile bilmiyosunuzdur ama googleye yazıp bakarsınız ne kötü birşey olduğunu.Ama o istek gelince tutamıyorum ve kendimi kandırıyorum bu son diye hatta yemin bile ediyorum bazen içimden. Bazen 2 ay falan hep geçiştirdiğim çıkıp hava aldıgım oluyor dayandıgım oluyor ama hiç tamamen geçmiyor ne önerirsiniz bana içinizde bunun ne olduğunu bilen varmı bi kız nasıl yapar böyle birşeyi sapıklar gibi hemde internetten baktımda ergenlikte falanmı ne olurmuş bi çocuk nasıl yapar ne kötü bir durum bu utanmıcak olsam doktora giderim ama 15 yaşındayım bu yaştan sonra utanırım diyemem ki daha kimseye söylemedim anneme bile söylüyemem.

bu da en büyük sorunlarımdan bi tanesi malesef.İçimde kala kala deliricem artık.İğrenç bir durum bu.Bunu yapmaya ne zaman başladığıma dair bir fikrim yok tek bildiğim ne zaman başladığımı hatırlamayacak kadar küçük olmam.Kendimi bildim bileli yani.Ama bunu hep gizledim hep gizlice yaptım.Bi de her yapmanın başındada kendime direnç gösterdim yapmıcam dedim en sonunda bunun son olduğuna yemin ederek yaptım.Annem küçükken 5-6 yaşında sanırım tam net hatırlamasamda tek hatırladığım çok utandığım korktugum ve inkar ettiğim. Şimdi düşünüyorumda keşke o zamanlar söyleseydim nasılsa çocukmuşum beni kınayacak halleri yoktu ya doktora götürürlerdi utanmazdımda şimdi gidemiyorumda . Her mastürbasyon sonrası büyük bir pişmanlık utanç ve kendimi suçlama.Dayanamıyorum