Utancım keşke yerin dibine girseydim

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Hayatımda hiç bu kadar rezil olmamıştım. Dün nişanlımla restaurant a yemeğe gittik 2 duble de rakı içtim. Çok güzel bir gündü o gün hayatımın en güzel günüydü diyebilirim ama tam kalkacagim zaman resmen kabus yaşadım.
Kahvemizi içtik en son ben bi ara sıcaklık hissettim kendimde ama adet olmuştum ondan dolayidir diye düşündüm. Neyse hadi kalkalim dedi o sırada ben kalktığım an parçalarındam dökülmeye başladı isiyordum evet bildiğin altima yapiyordum ben napiyorum diyorum nişanlıma ama bi taraftan hala yapiyorum. Ama hissizlesmistim o an altima yaparken kendime mani olamadım sarhosta değildim kendimide kaybetmemistim ama neden böyle oldu kafayı yicem .....
Arabaya bindik ama bildiginiz kendimi kaybetmiştim ağlamaktan heba oldum bir ara kendime geleyim diye tokat atti yok sarılıyor üzülme aşkım diyor ama kim dinler...
O sinirle birde alyansimi firlattim ona arabanin camindan uçup gitti.
Sonuç rezil oldum restaurant a olmasi diil nişanlımin yaninda bu kadar kötü bir durumda olmak zoruma gitti nasıl unutacam ben bunu keşke o an olseydim :((((((

Ben senin yerinde olsam bu isi bunalima girip uzun uzuuuun surekli hayatin boyunca utanacagin bir hale getirecegime.. nisanlimi arar cagirir oturu kendimle dalga gecerim gulerim beni bi daha icirme sakin derim. Oha ben naaptim oyle ruya sandim falan derim.. bunun gibi.. hayatinda utanilaak degil gulup dalga gecilecek bir anin olur. Oyle davran. Sirkelen nisanlini ara hemen. Ayrica insanlarin basina neler geliyor ohooo.. ben evlendigi gece yataga iseyenini biliyorum. Oluyor napalim surekli hatirlayip utanacakmisin. Kendinle dalga gecme yontemi bence herzaman ise yarar

Hayatımda hiç bu kadar rezil olmamıştım. Dün nişanlımla restaurant a yemeğe gittik 2 duble de rakı içtim. Çok güzel bir gündü o gün hayatımın en güzel günüydü diyebilirim ama tam kalkacagim zaman resmen kabus yaşadım.
Kahvemizi içtik en son ben bi ara sıcaklık hissettim kendimde ama adet olmuştum ondan dolayidir diye düşündüm. Neyse hadi kalkalim dedi o sırada ben kalktığım an parçalarındam dökülmeye başladı isiyordum evet bildiğin altima yapiyordum ben napiyorum diyorum nişanlıma ama bi taraftan hala yapiyorum. Ama hissizlesmistim o an altima yaparken kendime mani olamadım sarhosta değildim kendimide kaybetmemistim ama neden böyle oldu kafayı yicem .....
Arabaya bindik ama bildiginiz kendimi kaybetmiştim ağlamaktan heba oldum bir ara kendime geleyim diye tokat atti yok sarılıyor üzülme aşkım diyor ama kim dinler...
O sinirle birde alyansimi firlattim ona arabanin camindan uçup gitti.
Sonuç rezil oldum restaurant a olmasi diil nişanlımin yaninda bu kadar kötü bir durumda olmak zoruma gitti nasıl unutacam ben bunu keşke o an olseydim :((((((

canım ya zor bir durum ama olan olmuş artık. zaten normal zamanda değil içtikten sonra olmuş olay. yani nişanlında bunu biliyor sonuçta sana dokunduğunu içkinin,en azından öğrenmiş oldu. o yüzden düşünmemeye çalış olanları. sonuçta normal zamanda yapmadın

Yok normalde içen bir insanimdir. Zil zurna sarhoş olup ama bu tür abartı hareketler yapmayan biriyimdir doktora gittim bugün idrar yolu enfeksiyonu tetiklemis olabilir diyor tabi varsa daha tahlilde yaptiramadim

Bosveeerrr.. cok onemli evet.. gercekten saglik sorunundands olabilir ama bir konuyu olmasi gereken yere sen getirisin.. sen aaaaa rezillik dersen oda der.. hahahah dersen oda guler bu isler boyledir..
sen genedetahlillerini yaptir arkasindan onuda soyleyebilirsin.. saka bir yana buda olabilir bakicsmda hastaneyede iserim diye korkuyorum derim bensenin yerinde olsam :)))s

Sevgilinizle hiç konustunuz mu bugün peki? Vallahi zor durum ya ama siz şakaya vurmazsaniz başka turlu atamazsiniz kasvetli i üstünden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acaba bilmediğin yeni çıkan bir rahatsızlığın mı var canım.belki kaslarını etkilemiştir? Bi doktora mı gitsen

2 dubleyle kaçırmak garip ama alışık değilsen çarpmışta olabilir takma daha sonra hatırlar gülersiniz amaaan canın sağolsun

Sarhoş değildim diyosun ya, keşke sarhoş taklidi yapsaydın bari. Neyse olan olmuş, aylar sonra gülerek bahsedersiniz bu durumdan.

Boş ver canım kafaya takma herkesin başına gelebilir,eğer idrar yollarında bir rahatsızlık varsa o yüzden idrarını tutamamış olabilirsin sonuçta içkiyi ilk defa kullanmamışsın daha öncede kullanmışsın o yüzden olacagını zannetmem yüksek olasılıkla enfeksiyon vardır.

ne utanıcaksın ya ben eşimin yanında hatta yatağa kaç defa küçük tuvaletimi yaptım idrar yolları iltihabı yüzünden.
hatta sokaklarda da kaçırdım yani :52: adamın üstüne işedim diyorum :1:

bi kere de votkayla vişneyi yedim yedim, ben kusucam galiba dedim, çocuğun elinden vişne dolu tabağı aldım ve sonra da vişnelerin olduğu tabağa hepsini çıkarttım :26: tabağı geri uzatıp al sen ye deyip sızmışım bi de bunun üstüne :52:

salla yani olur öyle şeyler :34:
yalnız yüzüğe üzüldüm

Son düzenleme:
ne utanıcaksın ya ben eşimin yanında hatta yatağa kaç defa küçük tuvaletimi yaptım idrar yolları iltihabı yüzünden.
hatta sokaklarda da kaçırdım yani :52: adamın üstüne işedim diyorum yani :1:

bi kere de votkayla vişneyi yedim yedim, ben kusucam galiba dedim, çocuğun elinden vişne dolu tabağı aldım ve sonra da vişnelerin olduğu tabağa hepsini çıkarttım :26: tabağı geri uzatıp al sen ye deyip sızmışım bi de bunun üstüne :52:

yalnız yüzüğe üzüldüm

:)))))))))))) sesli guldum ya:))))

Supersiniz :)

Geçmiş olsun.
Kendinle dalga geçmekten başka çare yok bence. Gülmek böyle şeylerde en iyi ilaç. Olan oldu sonuçta.

Bir önceki yılbaşı gecesi içip içip sarhoş olmayan ben nişanlımın yanında kusa kusa uykuya daldım. Ablalarım ve eniştelerimin yanında üstelik.
Nişanlımın ben kusarken başımı okşadığını hatırlıyorum en son :) şimdi gülüyorum sadece :D

Zamanla geçecek merak etme.

yalnız yüzüğe üzüldüm

En azından halka açık bir yerde degilmissin:) evet bende çok üzüldüm yüzüğe nasıl böyle bir gerizekalılık yaptım birde adamın suratına attım yaa garibim benim o durumumami uzulsun yüzüğümi

zor bir durum yaşamışsınız ama insanlık hali her şey olabilir belli ki bir rahatsızlığınız vardı.sağlık sorununda utanılacak gülünecek bir şey olduğunu düşünmüyorum ben.

Ama gercekten ilerde gülersiniz :9:
çookkk şekerrrrrrr yaaaa :9:
ben eşim kapıyı açmadı altıma yaptım :9:
bi saattir nerdesin dedimm.. Beklerken altıma yaptım ya :9:

ılerde gülme krızıne gırecegın bı anın olmuş ıste..

alyansı fırlatmıyaydın ıyıydı..

yalnız yüzüğe üzüldüm

süpersin gözlerimi yaşarttın gülmekten :))

''O sinirle birde alyansimi firlattim ona arabanin camindan uçup gitti.''

aman ne abartıyrsun insanlık hali yaptın nolmuş oradakileri bir daha görmeyeceksin kii.. nişanlın için de deneme olmuş bence insan hayatta bazen nelerle karşılaşacağını bilemez olurda bir gün tuhaf bişi yaşarsan verdiği tepkiyi görmüş oldun bir fikrin olur işte :) ayrıca derler ki insan evleneceği kişiyi tam olarak tanımak istiyorsa hiç beklemediği bi anda hiç olmayacak bir şey yaparak tepki ölçmeliymiş :)) sende ölçmüş oldun işte..

esas takıldığım şey ,, alyansını atmayaydın keşke daha iyiydi ama ben merak ediyorum inip buldu mu nişanlın yoksa bıraktınız mı orada?

Back
X