Utancım keşke yerin dibine girseydim

Bende yeni evliyken masamiz eksikti gittik almaya magzaya girdik üstümde elbise ayagimda da terliklerim vardi neyse ben sitsit olmusum surekli çişim geliyo böyle milin milim yine ogle sandim azicik damla gelcek benim birakmamla bacaklarim aradindan akti da akti yerler ciş oldu adam onumuzde masa gosteriyo hic bozuntuya vermedim canta dan cikardim Mendili attim yere ayağım la bi guzel sildim bu seferde yerler camur oldu sonr masayi aldik ciktik esime dedim cabuk beni bi camiye sok ben altima isedim onada aynen anlattım sok oldu sonra aradim evdekilere anlattim arkadaslarima anlattim hep beraber gulduk

Rezil bir durumdu , eşimi aradım
*Aşkım ben yine işedim*dedim
O da nerde nasıl falan dedi sonra bin taksiye çık eve dr a randevu al sonra demişti :)) ama takside gülme krizi gelmişti , komikti ya :)

:53: :1: aha neden böyle birşey olmuş ki o.O ne tür hastalıkta oluyor bu durum.. o.O:53:

Hayatımda hiç bu kadar rezil olmamıştım. Dün nişanlımla restaurant a yemeğe gittik 2 duble de rakı içtim. Çok güzel bir gündü o gün hayatımın en güzel günüydü diyebilirim ama tam kalkacagim zaman resmen kabus yaşadım.
Kahvemizi içtik en son ben bi ara sıcaklık hissettim kendimde ama adet olmuştum ondan dolayidir diye düşündüm. Neyse hadi kalkalim dedi o sırada ben kalktığım an parçalarındam dökülmeye başladı isiyordum evet bildiğin altima yapiyordum ben napiyorum diyorum nişanlıma ama bi taraftan hala yapiyorum. Ama hissizlesmistim o an altima yaparken kendime mani olamadım sarhosta değildim kendimide kaybetmemistim ama neden böyle oldu kafayı yicem .....
Arabaya bindik ama bildiginiz kendimi kaybetmiştim ağlamaktan heba oldum bir ara kendime geleyim diye tokat atti yok sarılıyor üzülme aşkım diyor ama kim dinler...
O sinirle birde alyansimi firlattim ona arabanin camindan uçup gitti.
Sonuç rezil oldum restaurant a olmasi diil nişanlımin yaninda bu kadar kötü bir durumda olmak zoruma gitti nasıl unutacam ben bunu keşke o an olseydim :((((((

hayatım rakı öle yapar ilk kez mi içtin rakı içince bi tuvalete gtmek gerek sık sık:26:

Hayatımda hiç bu kadar rezil olmamıştım. Dün nişanlımla restaurant a yemeğe gittik 2 duble de rakı içtim. Çok güzel bir gündü o gün hayatımın en güzel günüydü diyebilirim ama tam kalkacagim zaman resmen kabus yaşadım.
Kahvemizi içtik en son ben bi ara sıcaklık hissettim kendimde ama adet olmuştum ondan dolayidir diye düşündüm. Neyse hadi kalkalim dedi o sırada ben kalktığım an parçalarındam dökülmeye başladı isiyordum evet bildiğin altima yapiyordum ben napiyorum diyorum nişanlıma ama bi taraftan hala yapiyorum. Ama hissizlesmistim o an altima yaparken kendime mani olamadım sarhosta değildim kendimide kaybetmemistim ama neden böyle oldu kafayı yicem .....
Arabaya bindik ama bildiginiz kendimi kaybetmiştim ağlamaktan heba oldum bir ara kendime geleyim diye tokat atti yok sarılıyor üzülme aşkım diyor ama kim dinler...
Sonuç rezil oldum restaurant a olmasi diil nişanlımin yaninda bu kadar kötü bir durumda olmak zoruma gitti nasıl unutacam ben bunu keşke o an olseydim :((((((
yüzüğü niye fırlatıyon be o kadar abartcak bişey değilki sende gül geç bi ömrü paylaşcan benm annem altına yapmıştı ben onu bile anlatıp dalga geçtim hala söler biz sizin gibi yollara bırakmıyoruz diye:1::1::1::1::52::52::52::52::52::52::9::9:

Bende yeni evliyken masamiz eksikti gittik almaya magzaya girdik üstümde elbise ayagimda da terliklerim vardi neyse ben sitsit olmusum surekli çişim geliyo böyle milin milim yine ogle sandim azicik damla gelcek benim birakmamla bacaklarim aradindan akti da akti yerler ciş oldu adam onumuzde masa gosteriyo hic bozuntuya vermedim canta dan cikardim Mendili attim yere ayağım la bi guzel sildim bu seferde yerler camur oldu sonr masayi aldik ciktik esime dedim cabuk beni bi camiye sok ben altima isedim onada aynen anlattım sok oldu sonra aradim evdekilere anlattim arkadaslarima anlattim hep beraber gulduk

biz bi kere çişim var çişim var diye 5dakikada bir tuvalete gtmiştik her işimiz şey yapmak işemek demişti ben kopmuştm:9::9::9::9:

İki duble rakıyı ilk kez içsen bile bu kadar kaybetmezdin bence kontrolü:44:
Ondan sonraki tavrın da bi'garip çünkü altına işedin diye niye yüzük atıyosun sanki adam bi'şey yaptı:1:
Keşke sarhoş taklidi yapsaydın.
Eğer alkole bağlı bi'şeyse içme bence bi'daha:31:

Bir an önce unutmak istiyorum. Şimdi hiç birşey olmamış gibi konuşuyoruz nişanlımla bir yakınıda bizi dışarı yemeğe davet etti tabi içkili şimdi inan gitmeye korkuyorum bu sefer büyük abdesimi yaparım falan; ))

Ayyy canım koptum şu an biliyo musun. Bizim ailede bir sorun var. Herkes 15-16 yaşına kadar en az gece alt ıslatıyor. Bir halam erken evlenmiş. Uzun süre yapmış. Hele ilk hafta korkudan heyecandan gecede 2şer kere. Onun hikayeleri geldi aklıma. :90: :90: :90:

Oldum gulmekten wc ye gitmeyeydim bi tanede ben anlatirdim simdi :)))) gozletimden yaslar geldi valla cok yadayin emi

:)) valla sayende hepimiz yaptıgımız yorumlara gulduk sende canınį sıkma artik allah hepimizi guldursun hep ins..

Amaaan nolucak arkadaşım, ben yüzüğe üzüldüm burda:52: Valla ben de sevgilimle 4 senedir beraberim, onun rahatlığı mıdır nedir bi gün evde sohbet ediyoruz, ben hastayım geçmiş olsuna gelmiş. Neyse ben de zar zor oturuyorum. Ama muhabbet de böyle çok rahat, bi an o kadar boş bulundum ki gaz çıkardım. Hem de böyle hafif sağa kaykılarak, sanki bu o an yapılacak en doğal şeymiş gibi bir tavırla yaptım bunu:26: Birkaç saniye utanmamla beraber ikimizin de gülme krizine girmesi bir oldu:52: Rahat olun ya, insanlık hali her şey olabiliyor:27:

Rezil bir durumdu , eşimi aradım
*Aşkım ben yine işedim*dedim
O da nerde nasıl falan dedi sonra bin taksiye çık eve dr a randevu al sonra demişti :)) ama takside gülme krizi gelmişti , komikti ya :)

Offfffffffff yemin ediyorum buna gülerken altıma işeyecektim!!!:111:

Cok tatlisiniz yaa sabah sabah ne güldüm ilk defa icmiyorum. Rakı seven biriyimdir nisamlimla cok bir araya gelip iciyoruz sanirim idrar yolu enfeksiyonundan olabilir bende çünkü çok sık geçiren biriyim. Nişanlıma üzüldüm okadar çok ağladım ki üzülmeme oda dayanamayip Ağlamış ben bildiğiniz ağıt Yaktım ya:))) ama zoruma gitti kendime yakistiramadim durumu o an . Sayenizde şimdi daha rahatım ama yüzüğü de sonradan begenmemistim zaten canım yenisini alırım 😝

Ayyyy sen yine restranta yapmışsın :D ben sana kendimi anlatim de üzüntün geçsin :D bi gün nişanlımla baya bi içtik. Eve gidiyoruz ama evde uzak bi yerde. Arabayla 1 saat sürüyo işte. Yolda benim bi tuvaletim geldii ay nişanlıma dur diyorum geldik 5 dk sonra evdeyiz tut kendini diyo. Tabi o an sarhoşum ya hiiiiiç umrumda değil madem durmuyo buraya yaparım dedim arabanın ön koltugna tuvaletimi yaptım.:D :D :D tabi o an sarhoşum ya hiç üstümün battıgnın farkında değilim. Tabi eve girince nişanlım anladı üstümden :D tabi ben zom olmuşum bide garibim benim üstümü falan değiştirmekle ugraşmıştı baya. :D boşver üzülme nolcak ertesi gün birlikte arabayı köpüklü sularla temizledik geçti gitti aramızda hep komik bi anı olarak kaldı. Hiç ağlamadım hatta beni kızdırınca sus arabana işerim şimdi diyorum :D takma kafana boşver qllah daha beterini göstermesin :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

boşverrrr. hoş anı olarak kalıyor güven bana. Biz de yeni evliyken buna benzer birsey yaşadık. :14::14:..
Hala kusmuk prensesi der bana:16::16:.ne kadar yeni mobilya varsa halletmiştrim
o adam o haline ragmen seni sevmeye devam ediyorsa korkma:34:

Back
X