- 26 Şubat 2016
- 30
- 6
- 36
- Konu Sahibi tambirleydi02
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama o çizgi hep var :/Karın bu hale gelene dek öğrenmeniz gerekirdi fakat 2. fotoda gebelik çizgisi görünüyor..
Ya adetim düzenli oldu iki ay ama yinede göbeğim büyüdüğü için korktum kaç aylıkken böyle olur kiYa soru biraz sacma olmus sen normalde gobekli bi insanmisin biz bilemeyizki dumduz karnin varken boylemi oldun bikac ayda gerci bikac aysa eger zaten adetinden anlaman lazimdi
Adetim genelde düzensizdi ama iki aydır düzenli beni bu korkutuyor bu ayda henüz olmadım. Ve sürekli başım ağrıyor midem bulanıyor kasıklarım da ağrıyo ve bi kaç gündür de idrarim açık renk. Ama herhangi bi ilişki olmadı en son ocakta olmuştu o da sürtünme yolu ile dediğiniz şey diben de analamadım. bir kaç ay olmadan böyle karın olmaz diye biliyorum. Bir kaç ay olduysa da adetinden anlamadın mı?
O zaman Burger göbeğidir oAdetim genelde düzensizdi ama iki aydır düzenli beni bu korkutuyor bu ayda henüz olmadım. Ve sürekli başım ağrıyor midem bulanıyor kasıklarım da ağrıyo ve bi kaç gündür de idrarim açık renk. Ama herhangi bi ilişki olmadı en son ocakta olmuştu o da sürtünme yolu ile dediğiniz şey di
Ayy içimi rahatlattınız ya var ya o kadar utanıyorum ki böyle şeyler düşğnmeye yol açacak şeyler yaşadığım için Allah affetsinKesinlikle hamile degilsin canim
Korku başa belaO zaman Burger göbeğidir o![]()
Korkmayalım diye doğum kontrol hapları, aylık iğneler, spiraller falan var ama dimiKorku başa bela![]()
O zaman cahillik de bela diyelimKorkmayalım diye doğum kontrol hapları, aylık iğneler, spiraller falan var ama dimiaa bi de hiç olmadı prezervatif falan da iş görür
![]()