• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utaninca kipkirmizi oluyorum =((

ASDElmaliSekerim

вιℓιуσя&#96
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
617
4
31
Ankara
Kizlaaarr ben utaninca acayip kizariyorum. Sadece yanaklarim olsa neyse tum yuzum kizariyor.
(abartmiyorum ayni su gulumsemeye benziyorum:69:)
Cumartesi, 9 ay bekledikten sonra nisanlimla bulusacam (sonunda).
Ama herkesin gozu bizim uzerimizde olacak :43:
Herkesten tek duydugum sey "Birbirinizi ilk gordugunuzde nasil olacaksiniz cok merak ediyorum".
Saolsunlar bunlarda tum aileyi toplayip gelecek :57:
Yaaa bunlar bana gicik olsun diyemi boyle yapiyor anlamadim.
Herkes bana baktigi zaman, veya kaynanam kayinbabamla konustugum zaman utanip kizariyorum. :17:

Yaa kizarmayi nasil sakliyabilirim, fondotende ortmuyor sanki kizarikliklari.
Kizlar lutfen yardim edin.
Ilk gunu atlatsam yeter. :59:
Nisanlimin yanindada utaninca kizariyorum ama o sorun degil, cok hosuna gidiyor oyle olmasi :77:

canım benim de yanaklarımda utanınca kızarıklıklar oluşur bi keresinde sormuştum dr a
"kılcal damarların cildine çok yakın o yüzden "demişti
çok komik oluyorum bende...

Arkadaşım problemin durumun kaygısından dolayı olduğunu düşünüyorum. Eğer kendini durumun içine adapte ederse yine kızarıcağım diye düşünmeyip herkesin sana olan bakışlarına aldırmamaya çalışırsan bu tepki azalacaktır. Durumu kafanda kurcalarsan ay şöyle olacak ay böyle olacak gene kızaracağım dersen vücudundaki stres tepkisi arttırmış olursun ve olduğundan daha gergin olursun. Yüzün kızarır, avuç içlerin terler. Kızarıyor muyum diye düşündüğün an başka bir şeye adapte olmaya çalış. Gergin ve kaygılıysan sabit durma hareket et vücudundaki laktik asit düşmüş olur ve kaygın azalır. Nefes egzersizi yap. Ortama alıştıktan sonra zaten kızarma tepkisi azalacaktır.

Kizlaaarr ben utaninca acayip kizariyorum. Sadece yanaklarim olsa neyse tum yuzum kizariyor.
(abartmiyorum ayni su gulumsemeye benziyorum:69:)
Cumartesi, 9 ay bekledikten sonra nisanlimla bulusacam (sonunda).
Ama herkesin gozu bizim uzerimizde olacak :43:
Herkesten tek duydugum sey "Birbirinizi ilk gordugunuzde nasil olacaksiniz cok merak ediyorum".
Saolsunlar bunlarda tum aileyi toplayip gelecek :57:
Yaaa bunlar bana gicik olsun diyemi boyle yapiyor anlamadim.
Herkes bana baktigi zaman, veya kaynanam kayinbabamla konustugum zaman utanip kizariyorum. :17:

Yaa kizarmayi nasil sakliyabilirim, fondotende ortmuyor sanki kizarikliklari.
Kizlar lutfen yardim edin.
Ilk gunu atlatsam yeter. :59:
Nisanlimin yanindada utaninca kizariyorum ama o sorun degil, cok hosuna gidiyor oyle olmasi :77:

Canım bunun bazı kişilerde olabildiğini duymuştum,fakat google.dan araştır, tedavisi yapılıyor :34:

canım derin derin nefes al ve bulunduğun ortamı olabildiğince havadar ve serin olmasına dikkat et ne kadar cam pencere varsa aç bence.beyaz tenlisin sanırım beyaz tenlilerde daha çabuk belli oluyor kızarıklık.allık kullanma bence makyajında.aman herkes insan boşver ne var utancak sıkılcak sıkma kendini gevşek dursun vücudun.kasma yani ben üşüdüğümde bile bu yöntemle ısınıyorum vücudunu ne kadar sıkarsan o kadar ters tepki veriyo gevşe yani

genelde sosyal fobiden kaynaklı bi problem olarak çıkıyor ortaya... kızarıcam mı nezman kızarıcam ay rezil olucam diye düşünmemeye çalışşş.rahat ol herkes nasıl rahatsa sende rahat ol..birde bak sana link vericem çok gergin olursan bunu dene işe yarayabilir.bende çok işe yaradı şahsen.bunu sinirlendiğinde falanda yapabilirsin.tabi bu herkesin içinde yapılmaz ama gün içersinde düzenli olarak yapabilirsn....... Rahatlamak için hangi nefes egzersizleri yapılabilir? - UZMANTV.... zor bir durum seni çok iyi anlıorum bende aynıym malesef :( inşallah rahat rahat görüşürsün bir sorun çıkmaz :)

genelde sosyal fobiden kaynaklı bi problem olarak çıkıyor ortaya... kızarıcam mı nezman kızarıcam ay rezil olucam diye düşünmemeye çalışşş.rahat ol herkes nasıl rahatsa sende rahat ol..birde bak sana link vericem çok gergin olursan bunu dene işe yarayabilir.bende çok işe yaradı şahsen.bunu sinirlendiğinde falanda yapabilirsin.tabi bu herkesin içinde yapılmaz ama gün içersinde düzenli olarak yapabilirsn....... Rahatlamak için hangi nefes egzersizleri yapılabilir? - UZMANTV.... zor bir durum seni çok iyi anlıorum bende aynıym malesef :( inşallah rahat rahat görüşürsün bir sorun çıkmaz :)

Cook teekkur ederim canim. Kessinlikle denerim umarim bendede faydasi olur :9:

Çaresi var. Yüzüne pudra sür. O da yetmezse fondöten + pudra.
Herkesin gözü üstünüzde olduğu vakit işine yarar bu. Geçici çözüm.

Çaresi var. Yüzüne pudra sür. O da yetmezse fondöten + pudra.
Herkesin gözü üstünüzde olduğu vakit işine yarar bu. Geçici çözüm.

Pudra hic kullanmamistim iyi fikir alsinda tesekkur ederim.
Ama gerek kalmadi kizlar atlattim o gunu cokta guzel gecti. Utandigimi bildikleri icin benide nisanlimida pek zorlamadilar.
Herkese cok tskr ederim :9:

Son düzenleme:
Back
X