utanıyorum ama anlatmam lazım :(

askasusamiskadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
89
1
0
Yalova
merhaba ben yaklaşık 6 senelik beraberlik 1 senelikte bir evlik içerisindeyim şu an.
herşey güzel gidiyordu aslında eşim mükemmel biri.beni de çok beğenir zaten beğenilmeyecek biri değilimdir.ama zamanla eşim bana bazı anlamlarda eksik gelmeye basladı .
bu ayıp ama belki günah ama çok acı çekiyorum söylemekten.
fitness için gittiğim salon yani orda sohbet ettiğimiz bir bey vardı yası 48 ama bakımlı ve çekici biri ben 29 yasındayım bu arada eşimde 31 .
geçende beni sohbete çağırdı salonun cafesine muhabbet ettik kahve içtik vs.ama dayanamadım ondan baya etkileniyorum gözleri öyle bakıyor ki
eşim asla öyle bakmadı
sonra böyle bir şey düşündüğüm için çok acı çektim ama öyle
şimdi çok acı çekiyorum eşimin yüzüne bakamıyorum hep aklımda o geçen günde gördüm onu merhaba derken elimi sıktı o kadar sıcak biri ki tüm sevgisini hissediyorum
ama acı da çekiyorum
ayıplamadan yorumlayın lütfen :(

sen evlisin adam da evliyse oo deyme o odunun keyfine alev alev lıkır lıkır..devam et kardeş çok cazip oluyor böylesi..ya da bence az insaf et şimdi diyeceksin zaten pişmanım diye ama boşa kocana bu ayıbı etme..kocana ayıbı geçtim kendine az saygı duy olur mu..bak sana kızmıyorum seni yermiyorum sadece nasıl biliyorsa öyle yapsın diyorum..bu konlar bu aralar çok türedi çünkü.kibarım ama banlanmak istemediğimden çünkü gereksiz yeni üyeler sebebiyle banlanıp duruyoruz malesef:26:.ama umarım doğru yolu bulursun ..:27:

Ayıplamadan yorumlayın derken?
Kahve falımı baktırdınız?
Yoksa rüyanızda mı gördünüz bu anlattığınızı?
Evet evet inş. rüyadır :44:

sen evlisin adam da evliyse oo deyme o odunun keyfine alev alev lıkır lıkır..devam et kardeş çok cazip oluyor böylesi..ya da bence az insaf et şimdi diyeceksin zaten pişmanım diye ama boşa kocana bu ayıbı etme..kocana ayıbı geçtim kendine az saygı duy olur mu..bak sana kızmıyorum seni yermiyorum sadece nasıl biliyorsa öyle yapsın diyorum..bu konlar bu aralar çok türedi çünkü.kibarım ama banlanmak istemediğimden çünkü gereksiz yeni üyeler sebebiyle banlanıp duruyoruz malesef:26:.ama umarım doğru yolu bulursun ..:27:

ben yanlış olduğunu biliyorum ama gözlerine bakmaya bile dayanamıyorum :( yani eşime yazık bu durum...ben en çok buna üzülüyorum. yanımda habersiz uyuyan biri:14:

o kadar acı çekiyorsan o salona bir daha gitmezsin.O adamı görmezsin.Böyle giderse sonu iyi olmayacak .Eşinle tatile falan gidin,değişik şeyler yapın.Belki düzelir

ve siz hala o salona gitmeye adamla konuşmaya devam ediyorsunuz öyle mi..
bence derhal boşanın..
eşinize ayıp yazık günahh..
kendinizi onun yerine koyun bakalım nefes alabilecek misiniz..
inşallah eşiniz öğrenir:47:

Ayyy ozman neden adamla flörtleşmeye başlamıyonuzki her zman ele geçmez böyle duygular babanız yaşındaki bir adama bu kadar ilgi duymuşken eşinizde duymaz zaten ne var 1 kereden bişey olmaz

Not: bunu duymak istediniz sanırım adamı övmeye devam ettiğinize göre eşinize yazık etmeyin ayrılın adamdan ne haliniz varsa görün ozman tamamen emin olmadanmı evleniyosunuz anlamadımki bu başka adamlara olan düşkünlüğü

Kızlar bazılarınız gittiğiniz salonu değiştirin yazmışsınız. E orda yeni çekici biri çıksa o da ilgisini çekecek. Canım bence sen kafa yapını değiştir. Namusunu teslim ettiğin adama ihanet etme.. sana bu kadar söylüyorum.

Back
X