• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum ama sormak zorundayim

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
68
Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin

Baskı uygulamadan bozulmaz o kadar kolay değil yırtılmasi doktora git hemen anlarsin

Ya benden zor kan geldi sizin kanlar nasıl surtununce bosaliyor anlamıyorum
Neyse tatlım içine girdiye bozulmuştur
Hayatına girecek adam zaten zar için istemesin kim bilir kaç kişi ile birlikte olmuştur
Oh yatsın kalksın erkekler ama zarı duran kız istesen ler ne ala memleket

Yine bi zar takıntılı kişi
Önce aç bak bakalım esnek zar neymiş sonra kızlık zarının görevi neymiş seni alan adam zarın içinmi alacak senin özelin seni ilgilendirir esnek zarın olsa mafoldun o zaman gelde anlat evleneceğin adama tövbe ya

O kadar kolay değil yirtilmasi,bozmasi.bazilarinin daha önde olur,bazilarinin geride doktora gitmeden anlayamazsin.
Güvenme,inanma kimseye,kimse için değmez fedakarlik yapmaya.sen birşey kaybederken o hic bir şey vermiyor.daha mutlu olacagin günlerde daha mutlu yerlerde yaparsin.

Sen anlamadan olmuş o iş maalesef..
Üzerine sünger çek, hayatını bu olayi düşünerek yaşama

Deriniz mi tahriş oldu acaba ? Kızlık zarı o kadar üstte değil ki hemen bozulsun. İçinizin rahat etmesi için isterseniz bir jinekoloğa görünün.

sürtünmey le kızlık zarı bozulmaz canım

güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin

oncelikle bilgi vereyim, evlendiginizde bakire dahi olsaniz o kan dediginiz sey gelmeyebilir; keza dogustan zariniz olmayabilir yahut zar esnek olabilir. lutfen bu cagda, bu yasta boylesi seyler ile hayati kendinize eziyet haline getirmeyin. evlendiginizde kan gelmesi bu kadar onemli ise o vakit yakinlasmayin. kaldiramayacaginiz seyleri kendinize yasattirmayin. jinekolog degiliz, olsak dahi vajinal muayene yapmadan bakire olup olmadiginizi teyit edemeyiz hicbirimiz buradan.

Tam iliskide bile birinci defa gelmedigi oluyor surtunmeyle zor

Canım ya o kadar sürtünürken kendinden geçmiş olmayasin. Bir arkadaşım da ilk gece hiç acı hissetmeden oldu demişti bilemiycem

B
Bir kere yapmışsın kan gelmiş, bir daha yapmışsın yine kan gelmiş. Sonra ayrılmışsın. Tamam buraya kadar olmuş yani yapacak bir şey yokta. Ardından ayrıldık biz evlenince kan gelir mi gelmez mi muhabbetine girersen yapmayacaktın ozaman. Yani buraya kadar gelip hiç kan gelmese evlendiğinde bakir el değmemiş imajın mı olacaktı? Vicdanen rahat mı olacaktın? Sonuç olarak yapmadım diye. Ya hiç bu işe bulaşma yada sonuçlarını kabullen yani başka bir çıkışı yok bunun. Yada bir doktora git muayene etsin seni.

Sürtünmeyle zor ayrıca zarın delinmesi

Back
X