• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanıyorum bunu sormaktan

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar aslında utanıyorum ama sormam gerekıyo.bnm 2senelık bı ılıskım var ve telde şey muabbetı yapıoruz boşalma olayı yasanıyo.ya kızlar bu normalmı? insan sevdıgıyle boyle konusurmu sızce bi erkegın bunu yapması normalmi:17:

kaç yaşındasın??
ben eşimle 8 ay çıktım 10 ayda nişanlı kaldık yani toplam 18 ayda hiç böyle bir muhabbetimiz olmadı..

Herkes illaki sevdiğiyle birşeyleri konuşur cinsellik konusunda ama olayı boşalmaya kadar götürmeniz garip geldi bana :20::20::20:

Cinsellikle ilgili az buz konuşuyoruz.
Ama bunu tatmin olma zevk alma diye bi amaç güderek değil.
Bence sizin yaptığınız bilmiyorum bana pek normal gelmedi :50:

sende ıstedıgın ıcın mı konusuyorsunuz yoksa sevgılınmı ıstıyor boyle konusmak ?

aranızdaki samimiyete bakar bu durum..bana anormal gelmedi olabilirki bu senin ozel hayatın bana normal geliyor baskasına gelmez buna goremi davrancan iliskinde..ustelik 2 seneden sonra aranızda bu tarz seylerin gecmesi karsıdaki erkegin seni sevmedigi anlamınada gelmez

Son düzenleme:
sevgılım ıstıyo aslında hanı bnde konussamda oluyo konusmasamda oluyo.bılmıyorum kafam cok karısık bn 20yasındayım bı erkek sevdıgı bı kızla bunu yaparmı ayrılmalımıyım dusunmeye basladım?

sevgılım ıstıyo aslında hanı bnde konussamda oluyo konusmasamda oluyo.bılmıyorum kafam cok karısık bn 20yasındayım bı erkek sevdıgı bı kızla bunu yaparmı ayrılmalımıyım dusunmeye basladım?

eger pisman oluyorsan yapma..bir erkek sevdigi kızlada bunu yapabilir evet..ama sen eger merak ediyorsan bunu istedigi bir an yapmak istemiyorum dersin eger trip yapar tepki verirse anlarsın durumu

bana bu bi sorun gibi gelmedi açıkcası....
başka bi aşırılığı yoksa ayrımaya gerek varmı bilemedim valla...
biraz mesafeni korumakta fayda var ama....
kısa kes konuşmaları ve bu konuya girme derim ben...
eğer çok rahatsız oluyorsan

eger pisman oluyorsan yapma..bir erkek sevdigi kızlada bunu yapabilir evet..ama sen eger merak ediyorsan bunu istedigi bir an yapmak istemiyorum dersin eger trip yapar tepki verirse anlarsın durumu

pısmanlık su anlamda oluyor.sankı bnmle bununn ıcın konusuyo gıbı gelıyo bılmıyorumkı kullanıyormu bnı fılan hanı klasık kız dusuncelerı vardır ya ole hıssedıyorum ıste :S

devamlı cinsellikmi konusuyor seninle hani normal bir konuda konusamıyormusunuz bunlara bakmalısınız biraz 4-5 aydır cıkıyorsunuz desem evet derdim amacı sadece cinsellik olabilir diye ama 2 sene az bir sure degil..dedigim gibi o cinsellikle ilgili konu actıgında konuyu degiştir baska yerlere cek hala sana tavırları degismiyorsa ve bu konuda baskı kurmuyorsa uzerinde problemde yok demektir

pişmansan ve için rahat değilse senide çok zorluyosa mesafe koy bencede ama yine aynı davrnyosa niyetini az çok anlarsın zaten ..kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle ol başkası sırf istiyor diye kendi kurllrından ödün verme.

Back
X