Utanıyorum ! Fakat Yardımcı olurmusunuz ?

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
98
herkese iyi akşamlar benimki büyük bir dert değil fakat iki günden beri biraz takmış durumdayım benim genital bölgem biraz büyük yani nebileyim üstü biraz kabarık eşofman falan giyince belli oluyo hele kilotla falan erkek şeyi gibi duruyo buraya kadar pek sorun yok fakat öyle görünce ellemek istiyorum sanki sonra başka şeylere dalıyorum kendimi avutuyorum çok kilolu değilim 1.69 boyundayım kilom da 61 fakat işte oram kabarık benim için önemsiz bişey bu zamana kadar takmamıştım fakat elleme isteği uyandırması sürekli. Utanç verici lütfen yardım edin utanıyorum ?

Utanmanizi gerektirecek hicbir sey yok. Olagan seyler bunlar. Sadece erkeklerde yok o hormonlardan, kadinlarda da var.

Çocuğu olanlar bilir, çocuklar (okul öncesi yaşları) cinsel organlarına dokunmayı, okşamayı çok severler.

Bir arkadaşımın oğlu da 3-4 yaşındayken çok merak salmış, eli orda. Arkadaş da 'Oğlum niye böyle yapıyorsun?' demiş.

O da 'Ama anne çok yumuşak, çok güzel. ' demiş.:9::9::9:

Konuyu okurken bu geldi aklıma:44:

Herkes bir şeyler yazarak yardımcı olmaya çalışıyor fakat ben size daha açık bir şekilde ifade edeyim bende sadece elleme isteği değil mastürbasyon zevki uayndırmaya çalışıyo .

Back
X