- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi peaceintheworld
Gun gecmiyor ki saskinliga dusuren bir konu acilmasin.. Allah sifalar versin
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaha gelip elini mi tutalım allasen,napalım .)
Bu derde nasıl bir çözüm üretelim,biz de elliyoruz desek için rahat mı edecek ?
Bilmiyorum ama bana pek gerçekçi gelmedi konu .))
Çocuğu olanlar bilir, çocuklar (okul öncesi yaşları) cinsel organlarına dokunmayı, okşamayı çok severler.
Bir arkadaşımın oğlu da 3-4 yaşındayken çok merak salmış, eli orda. Arkadaş da 'Oğlum niye böyle yapıyorsun?' demiş.
O da 'Ama anne çok yumuşak, çok güzel. ' demiş.
Konuyu okurken bu geldi aklıma:44:
9 sayfayı tümüyle okudum. Ama hala dert ne onu anlamadım. Yani konu sahibi mastürbasyon yapmak istiyorsa biz ne yapacağız ki?
Ultra sağduyu da fazla yani, bunun neresi dert Tanrı aşkına
Bir arkadaş banyo lifim köpürmüyor diye konu açmıştı. Ona bile teknik olarak çözüm üretilebilir yani. Ama buna biz napacağız ki?
Büyüklüğünden şikayet ediyorsa estetik müdahale tavsiye edilir. Ama ellemekten rahatsız, yani ben meseleyi çözemedim daha
Dertleşmek demiş bir de bunun neresi dertleşilir ki![]()
Mesela eşiyle cinsel sorunu olur, bir şey olur. Evli bayanlar yardım etmeye çalışır da, buna bir şey yapılamaz yani. Ne diyeceğiz ki elleme oraya ayıp falan mı:44:
Ha teknik olarak bir tek elle diyen arkadaş tam manasıyla yanıt vermiş. O da dışarıdan bakınca dalga gibi görülüyor. E ama böyle soruya böyle cevap vermiş o da...
Yönetim geyik yapanlara ceza verecekmiş.
Cinsel organım kabarık elim oraya gidiyor, gidince de mastrubasyon hissi oluşuyor çok utanıyorum, şeklinde özetleyebileceğimiz bu sorun (?) burda nasıl çözülecek, yönetim bir zahmet bunu da açıklasın o zaman???
Gerçekten buraya yazılacak ve paylaşımla çözülecek sorun var, geyik yapılacak dertler var.
Yani üyenin biri çıkıp "aaa benimki de öyle" diyecek ve açan kişi "aaa tamam o zaman" deyip rahatlayacak mı?
Mesela birisi "elle yavrum arada ellemek iyidir" gibi bir şey yazmış. Yönetim bu açıklamayı geyik bulup ceza verebilir ama yazılan tüm cevaplara bakınca sorunun çözümüne hi,tap eden tek cevaptır.
Kişiye yönelik hakaret olmadığı sürece geyiği yasaklamak nasıl bir zihniyettir
Yönetimden gelen açıklama gerçekten de tuhaf. Memlekette herkesin şikayet ettiği güç gösterilerinin bir benzeri.
Bir üyenin bu tür bir soru sorma hakkı var. Bu soruyu başka bir üyenin de komik bulup ona göre cevap verme hakkı var. Hiç bir cevapta kişisel hakaret yok ve burda cezalar demek ki çok öznel kesilebiliyor.![]()
Canımsın fazla kurcalama, bozacaksın. Sonra buraya "kızlık zarım bozuldu ellerken" diye konu açmamak için bunu yapma. :92:
Çocuğu olanlar bilir, çocuklar (okul öncesi yaşları) cinsel organlarına dokunmayı, okşamayı çok severler.
Bir arkadaşımın oğlu da 3-4 yaşındayken çok merak salmış, eli orda. Arkadaş da 'Oğlum niye böyle yapıyorsun?' demiş.
O da 'Ama anne çok yumuşak, çok güzel. ' demiş.
Konuyu okurken bu geldi aklıma:44:
herkese iyi akşamlar benimki büyük bir dert değil fakat iki günden beri biraz takmış durumdayım benim genital bölgem biraz büyük yani nebileyim üstü biraz kabarık eşofman falan giyince belli oluyo hele kilotla falan erkek şeyi gibi duruyo buraya kadar pek sorun yok fakat öyle görünce ellemek istiyorum sanki sonra başka şeylere dalıyorum kendimi avutuyorum çok kilolu değilim 1.69 boyundayım kilom da 61 fakat işte oram kabarık benim için önemsiz bişey bu zamana kadar takmamıştım fakat elleme isteği uyandırması sürekli. Utanç verici lütfen yardım edin utanıyorum ?