• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum:(

bir_bulut_olsam

öLüMüNe "ATATÜRKCÜYÜM"
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
877
1
96
Diğer
offf cok kötüyüm..içim daralıyor.aglıyorum..1.5 yıllık bi ilişkim var ve o askerde..bizim son aylarda sorunlarımız vardı.sorunları cözdük ama bu seferde baska bi konu yuzunden sürekli tartısıyoruz..söylemeye bile utanıyorum ama derdimi paylasmam gerek.daha evlenmemize cok var.nasıl olsa evlenecegiz gözüyle bakıyor ve cinsel ilişkiye girmek istiyor.ben hiiiiç ama hiiiiiç istemiyorum.zaten cok karsıyım evlenmeden ilişkiye girme konusuna.daha önce oda kimseyle birlikte olmamıs.haram oldugu için olmadı,ama simdi sen evlenecegim kişisin o yuzden haram olarak görmüyorum diyor..bana göre evlenmeden olsada haram..bu konu yuzunden o kadar cok tartısır oldukki artık canıma tak etti..bugun ona mesaj attım.sırf düsüncesini ögrenmek için BEN İLİŞKİYE GİRMEYİ KABUL ETMİYORUM DİYE BENİDE BIRAKIRSIN SİMDİ dedim..oda BİLMİYORUM yazdı.sok oldum.cünkü daha önce ölümüne beklerim derdi.ciddimisin dedim.saka yaptım dedi.yemin et dedim.valla yemin ederim falan dedi.ben cok sinirlendim..sonra bana bu ilişkinin devam etmesi için birlikte olmamız gerek,yoksa ben yokum desem ne yaparsın dedi.BİTTİ derim yoluma devam ederim dedim..ne olduda bu kadar sabırsızlanıyor anlamıyorum.daha önce ölümüne beklerim derdi..sacma sapan sorular sorup benim düsüncemi anlamaya calısıyorda olabilir anlamıyorum..ama artık gercekten cok bunaldım..istemiyorum evlenmeden cinsellik yasamak.sürekli bu konu yuzunden tartısıyoruz..o kadar bunaldımki..ben hazır degilim istemiyorum diyorum ama ben istiyorum diyor..cok sıkıldım ya cooook..artık cinsellik konusundan midem bulanır oldu..ayrılmayı düsünüyorum..cünkü daha evlenmemize cok var ve ben onu bu ısrarcılıgı ile cekemeyecegim sanırım..bana bi akıl verin kızlarsenağlama

doğru yolda olduğunu bil tatlım..böyle bir şey yüzünden seni terkedecek adamzaten ömürünü paylaşmayı hakedecek adam değildir..kaybetme korkusuyla sakın ona uyma.

Bu ilişkinin devam etmesi birlikte olmamız gerek,yoksa ben yokum dersem ne yaparsın ? tarzında bir cümle bendeki herşeyi bitirirdi.
Israrla olacak birşey değil ki bu,seninde istemen lazım yaşayabilmeniz için.
Zorla güzellik olmaz,istemiyorsan tavrını koyarsın.

Bu ilişkinin devam etmesi birlikte olmamız gerek,yoksa ben yokum dersem ne yaparsın ? tarzında bir cümle bendeki herşeyi bitirirdi.
Israrla olacak birşey değil ki bu,seninde istemen lazım yaşayabilmeniz için.
Zorla güzellik olmaz,istemiyorsan tavrını koyarsın.

direk öyle bi söz söylemesede böyle bisey dersem ne dersin diye söyledi o sözü..ama söylemis kadar oldu bencede..ayrılmayı düsünüyorumsenağlama

canm bak bennm sevgıılmde askerde ama su zamana kdr hiç böle bı talebı olmadı.eğer senınle bunun yüzünden ilşkisini bitirecekse bence hiç beklemesın derım.seven ınsan bı kere evlenmeden dokunmaya kıyamaz.tamam öpşme bazı masum doknşlar olbılır ama cinsellık anlamşda tam ilşkiye gırılmesını doğru bulmuorum.bence bu konuda çok ıyı karar ver.eğer ilerde gercekden onunla olbılıcegıne ınanıosan sevgın adına yaparsın.ama benden sana bı tavsıye eğer bu konuda senı sıkıosa ve bu konuda bılmıorum dıııp ayrılmak gıbı bı nıetı varsa ondan önce sen ayrılmalısın dıe düşnüorum.sonçta bu hayat senın hayatın ve ılerde ne olcagını bılemessın bakalım onunlamı olucaksın.o erkek ona bişey olmaz ama bu sonçta namus baska bişey deıl.ayrıca utanması gereken kişi sen deılsın o.canını sıkma canım bu konuda ıı karar ver

Yol ver gitsin.Haram diye ilişkiye girmemiş de ,senle ciddiymiş diye böyle bir şeyi istiyormuş da...Güzel hikaye ,kandırabilirse ne ala? şakkıdı
Sizin istemediğinizi bildiği halde üstelemesi,rest çekmesi onun ne kadar iyi niyetli olduğunun göstergesi.sengözlerimebaksanab
Bu işler rıza ile olur,sevgiliniz bunu bilmiyor mu? :kahve:

offf cok kötüyüm..içim daralıyor.aglıyorum..1.5 yıllık bi ilişkim var ve o askerde..bizim son aylarda sorunlarımız vardı.sorunları cözdük ama bu seferde baska bi konu yuzunden sürekli tartısıyoruz..söylemeye bile utanıyorum ama derdimi paylasmam gerek.daha evlenmemize cok var.nasıl olsa evlenecegiz gözüyle bakıyor ve cinsel ilişkiye girmek istiyor.ben hiiiiç ama hiiiiiç istemiyorum.zaten cok karsıyım evlenmeden ilişkiye girme konusuna.daha önce oda kimseyle birlikte olmamıs.haram oldugu için olmadı,ama simdi sen evlenecegim kişisin o yuzden haram olarak görmüyorum diyor..bana göre evlenmeden olsada haram..bu konu yuzunden o kadar cok tartısır oldukki artık canıma tak etti..bugun ona mesaj attım.sırf düsüncesini ögrenmek için BEN İLİŞKİYE GİRMEYİ KABUL ETMİYORUM DİYE BENİDE BIRAKIRSIN SİMDİ dedim..oda BİLMİYORUM yazdı.sok oldum.cünkü daha önce ölümüne beklerim derdi.ciddimisin dedim.saka yaptım dedi.yemin et dedim.valla yemin ederim falan dedi.ben cok sinirlendim..sonra bana bu ilişkinin devam etmesi için birlikte olmamız gerek,yoksa ben yokum desem ne yaparsın dedi.BİTTİ derim yoluma devam ederim dedim..ne olduda bu kadar sabırsızlanıyor anlamıyorum.daha önce ölümüne beklerim derdi..sacma sapan sorular sorup benim düsüncemi anlamaya calısıyorda olabilir anlamıyorum..ama artık gercekten cok bunaldım..istemiyorum evlenmeden cinsellik yasamak.sürekli bu konu yuzunden tartısıyoruz..o kadar bunaldımki..ben hazır degilim istemiyorum diyorum ama ben istiyorum diyor..cok sıkıldım ya cooook..artık cinsellik konusundan midem bulanır oldu..ayrılmayı düsünüyorum..cünkü daha evlenmemize cok var ve ben onu bu ısrarcılıgı ile cekemeyecegim sanırım..bana bi akıl verin kızlarsenağlama

Sakınnnn ama saakınnnnn güzelim yapma!!! Yarına çıkacağımızın garantisi varmı senetmi imzalamılş?? buzamana kadar beklemişş biraz dahabeklesin evlendikten sonra bol bol girer ilişkiye ama şimdi olmamalı bu..sanırım askerde olduğu içi sanırım zor şartlarda ve aklı fikri sende bu yüzdende senden böle bişi istiyor olabilir ama sakın diyorum tatlım..
Hee bunun için trip yapıp afra tafra yapıp seni kırıcaksada varsın yapsın derim ben askerde olduğu için ve sürekli erkeklerin olduğu bir ortam olduğu için ve konu sürekli cinsellikten açıldığı için seninle biran önce herşeyi paylaşmak istiyor ama tutsun biraz daha şeyinide beklesin:mymeka:....

sakın seni kandırmasına izin verme.. nişanlı bile olsan yapma bunu bence..

kaldıramayıp ileride üzülüceğin şeyi yapma.. evlenicez diye garanti veriyor da yarına çıkıcağı ne malum ya ölürse?

madem haram die olmamış şimdiye kadar seninle de nikahsız birleşmesi yine haram.

altı üstü 2 dklik zevk içinse bırak gitsin yoluna..

bence sen tavrını ondan önce koy..bu konuda ısrarcı olacaksan bu devam edecekse ben bu ilişkiye devam etmek istemiyorum de..o senin nabzını kontrol edip yok bunu dersem falan diyor.

Nedense erkek arkadasin sana yalan söyledi gibi bir his uyandi icimde...CADIARZU

Askerlik yasina kadar cinsel iliski yasamayan bir erkek neden simdi illaki zaten evlenecegi kizla cinselik yasamak istiyor????

Hayir yasamisda olabilir tabiki...gecmiste olan biten zaten sorun olmamali...ama yalan sorundur...cok büyük sorundur hemde...:delphin:

Dikkatli olmani tavsiye ederim...pek saglam bir pabuca benzemiyor bu cocuk.:delphin:

tesekkür ederim arkadaslar yorumlarınız için.cok iyi moral oldu bana..dogru yolda oldugumdan emindim sizinde düsüncelerinizle dahada emin oldum..ben artık onu tanıyamıyorum..hiç biseyede güvenmiyorum..2 saat önce sensiz ölürüm diyen kişi,2saat sonra benden böyle seyler istiyor..nefret ettim cinsellikten ya o kadar sıktıki bu konu

senin dusunceni hice sayip,israrla tehditle seni ikna etmeye calisiyorsa ben o insanin sevgisinden suphe ederim...
yeri geliyor insan senelerce yasadigi esine guvenemiyor..sakin guvenme
isine geldigi gibi harami helalide degistirmis...
cok yanlis yoldaa...
sakin taviz verme

tobe estafur yaa:kızgın:
bu erkeklerin akli fikri uckurunda :tomato:
yapmiycaksin tabiki sen niye utaniyosun o utansin o kadar istiyosa evlensin bi an once sonra evden cikmasin tobe tobe :kızgın:

ne demekmiş ısrar etmek yaa delimidir nedir karşılıklı iki tarafta isterse bişi diyemem ama sen istemiyosun o ısrar ediyo bide sana trip yapıyoo sopalamak lazımm :oklava:
canım ayrıl veya ayrılma diyemem ama bence kendine bi çeki düzen vermesini sağla seni zorlamaya hakkı yok

bende olsam hemen ayrılırdım.hem de güzel bi fırça atardım ona..bu ne acelesi ki.çok saçma bi düşünce.insan sevdiğine kıyamaz o senden ne istiyo...fırsatçı bi insan gibi geldi bana???

Back
X