utaniyorum :-(

:kahve::KK15:Merhaba arkadaşlar suan deotak kullanıyorum memnunum
Driclor da almayı düşünüyorum.
Hepinize çok teşekkür ederim.

Adacayi icmeniz gerekiyormus teri şiddet li kokanlarin 5 6 gram.adacayini agzi kapali olarak(ki icinde ucucu yaglar varmis ondan)5-6 dk kaynatip gunde 1 defa icemyi oneriyor Ibrahim Saracoglundan dinledim (ki ben bazi kurlerinin faydasini gordum)insaAllah sifa vesilesi olsun

Bu arada bi sitede ibrahim Saracoğlu reklami yapiyor gibi oldum hep ondan alinti yapiyorum:KK53:

:kahve::KK15:Merhaba arkadaşlar suan deotak kullanıyorum memnunum
Driclor da almayı düşünüyorum.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Driclor ile ilgili nette yazilari okudunuzmu?terlemeyi kesen birseyse bu sıkinti olabilir dikkat edin bilmediginiz seyler kullanmayin

Bir de banyodan sonra vücudunuz nemliyken koltuk altı bölgenize İngiliz Karbonatı sürün. Başka bir ürün kullanmanıza gerek yok

Cok kilon varsa ondan olabilir canim.Rexona nin pudrali olanini kullan gercekten cok ise yariyor
Kesinlikle bende kullanıyorum ha birde kuzeniminde böyle bir problemi vardı ter bezleri çok çalışıyormuş o da ter kokardı koltukaltından ameliyat oldu şimdi normale dönmüş

Koltuk altlarıni duzenli karbonatlı şu yada sirkeli suyla silin kristal tuzlu roll on var aktar larda var doğal sadece tuz o iyi gelecektir

Bir de banyodan sonra vücudunuz nemliyken koltuk altı bölgenize İngiliz Karbonatı sürün. Başka bir ürün kullanmanıza gerek yok
Driclor ile ilgili bir araştırma yapmadım.
Ingiliz karbonatiini nerden bulabilirim?

Canim tabiki kiloda etki yapiyordur ama kesinlikle terin kiloyla bir baglantisi var denilemez. Bazi insanin ter bezleri daha fazla calistigindan da olabilir. Ayrica utanacak birsey yok siz temizliginizi yaptiginiz surece oluyormus. Bende sizde karbonat onerisini verebilirim.. :)

Canim tabiki kiloda etki yapiyordur ama kesinlikle terin kiloyla bir baglantisi var denilemez. Bazi insanin ter bezleri daha fazla calistigindan da olabilir. Ayrica utanacak birsey yok siz temizliginizi yaptiginiz surece oluyormus. Bende sizde karbonat onerisini verebilirim.. :)

Zaten çok çok kötü kokan bir terim yok. Sadece çok terliyorum özellikle çalışırken .
Bugüne kadar kimse bana kokuyorsun demedi arkadaşlarım yanlış anlarım filan diye demeyebilir ama annem filan da demedi.
Ve ya arkadaşlarım ima da bulunmadı
Çok şükür.
Kendim rahatsız oldum sadece.
Keşke herkes farkında olsa bunu bir çözüm arasa

Zaten çok çok kötü kokan bir terim yok. Sadece çok terliyorum özellikle çalışırken .
Bugüne kadar kimse bana kokuyorsun demedi arkadaşlarım yanlış anlarım filan diye demeyebilir ama annem filan da demedi.
Çok şükür.

Çok dogru söylüyorsun, ama kırıldın bana sanirim ben seni kirmak icin soylemedim hani kotu kokuyor manasinda bilemedim eger oyleyse kusura bakma niyetim o degildi ..

:mad:Merhaba kızlar..
Sizlerle utanarak Bisey paylaşmak istiyorum.
Kokuyorum :-(
Terim kokuyor yani. Formalarimi her gün yikiyorum. Her gün dusumu da alıyorum. Roll on kullanmıyorum sivilce yapıyor.
Doktora gidecegim utanıyorum.
Biraz kilo problemim var. Onunla bir alakası var mi bilmiyorum.
Çok canım sıkılıyor bu konuya :-( :'(
Duş sonrası koltukaltına karbonat sür koku moku olmuyor. Hatta komple terliyor ve kokuyor ise duş sonrası bir maşrabada karbonatlı su hazırlayıp vücuduna dök. Ben yıllardır koltuk altına karbonat kullanırım. Duştam çıkar çıkmaz banyoda ıslalken. Dediğim masraba ile karıştırma vücuda dökme kısmını kilolu tanıdıklarım uyguluyor. Pisik vs de olmuyor bu sayede ayak kokusuna da eşime banyodan sonra uyguladım oh be dünya varmış boşuna kimyasala bulamayın kendinizi

Çok şükür.
Çevremizde kokan okadar insan oluyor ki diyemiyoruz tabiki kırmamak için. Ayrıca insanın kokan teri değildir ter bakteri üretir ve kokar. Karbonat bakteriüretimini engeller

Çok dogru söylüyorsun, ama kırıldın bana sanirim ben seni kirmak icin soylemedim hani kotu kokuyor manasinda bilemedim eger oyleyse kusura bakma niyetim o degildi ..
Yok estağfurullah canım kirilmadm

Back
X