Ama bebegi evde birakmis kadin yani bir nevi bunu goze almis yani bile bile lades demisSanki can cekistigini gore gore iliskiye girmis.
Ayni sey uyurken veya dus alirken de olabilirdi.
Evet kadin ihmalkar davranmis, 4 adamdan 6 cocuk yapmis, evine surekli sosyal hizmetlerden gidiyorlarmis. Buradan belli zaten nasil bi anne oldugu.
Lakin ayni sey basina gelen sucsuz anneler de var. bu tarz gazetecilikten nefret ediyorum. Hadi bir kadin kocasiyla sevisirken cocuk boguldu oldu, boyle bi manset atacaklar miydi?
Yahu 3 aylık bebeği evde bırakıp gitmiş okumadınız mı?Sanki can cekistigini gore gore iliskiye girmis.
Ayni sey uyurken veya dus alirken de olabilirdi.
Evet kadin ihmalkar davranmis, 4 adamdan 6 cocuk yapmis, evine surekli sosyal hizmetlerden gidiyorlarmis. Buradan belli zaten nasil bi anne oldugu.
Lakin ayni sey basina gelen sucsuz anneler de var. bu tarz gazetecilikten nefret ediyorum. Hadi bir kadin kocasiyla sevisirken cocuk boguldu oldu, boyle bi manset atacaklar miydi?
Ama bebegi evde birakmis kadin yani bir nevi bunu goze almis yani bile bile lades demis
Evde biraktigi yok haberi orjinalden okudum.Yahu 3 aylık bebeği evde bırakıp gitmiş okumadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?