Utanyrm ama Arkadaslar onemli yardim..

Pamukprensescik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
10
0
1
İstanbul
Erkk arkadasmla birlikte oluyorz bunu soylerken utanyrm ama yardm edin 3yildr beraberz ve evlencegmzi ve cddi bi ilskmz oldgnu dsnrek beraber olduk ve son zamnlarda farkli sehirlerdeyz ve cok sohbet dahi edemyrz..arada napyn dio gun icinde sonra yazmyr bi an da gece mesaj atio bna sexi foto atip gondersene askm diye bnde kizyrm ve de bu ne dyrm ozledim ettim demeden bna bunu ve de sonra bosversene hadi grsrz dio bn nden bole yaziosn bn mal miyim kullanio gbi dyrm..Cok xoruma gdio artk bni kullaniyormu? Cok utanyrm yardm lutfen ya...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevmedigini düşünmüyorum da artık ilişkiniz mekanikleşmiş olabilir. Yani seviyordur ama zamanla hazlar daha ağır basmaya başlamıştır. İlk buluşmanızda karşılıklı ciddi bir şekilde konuşun çünkü böyle giden bir ilişkide evlilik de yürümez. Siz de kötü hissedersiniz.

Son düzenleme:
3 yıl kullanmış seni almış alacağını ayrılsan ne fayda gitti gidene

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cinsel beraberlik yasamis olman demek omur boyu onunla olucaksin.diye birsey yok lutfen onunuze bakin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu kobuda kizlara cok kiziorum sizide asla yadirgamiorum haddim deil ama ben bir erkek olsam evlebmedende alacagimi aliosam nie imza yukumlukugune giripte kendimi kasiim ki

Bence bizlere ders olsun evlenmeden yapmayalim sonra basi yanan biz oluyoruz dikkat kizlar lutfen

Önce bi kursa git arkadaş Türkçe yazım ve imla kursuna.. Türkçe alfabe kullanım alanlarını hatta alfabenin ne olduğunu bir öğren bak sonra hiç bir derdin kalmayacak..

Sizden ben yardım istedim ve siz benimle dalga gecmişşiniz ben uzun yıllar yurt dısında yasadğm için hakim olamıyorum tamamen Türkçe'ye.Benim istediğim konunun tutması değil,bana birinin akıl vermesi,sohbet etmesiydi.ama görüyorum ki direk cevabınız aşagılayıcı olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…