- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi buzmavileylak
-
güzel bir soru sordun canım bunu bende merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirimm takipteyimKızlar merhaba; :)
Ütü masası alırken dikkat etmemiz gereken bi nokta varmı btün masalaar arasında bariz fiyat farkları varda..
Hangisi alınmalı kullananlar nelerden memnun yardımcı olurmusunuz :)
dün xl olan gordum gözüme biraz buyuk geldı aslında ama buyuk olması onu daha kullanıslı mı yapıyor :)kaliteli ürün kendini gösterir canım
sağlamlığına ve geniş parçaları da rahatça ütüleyebilmek için, genişliğine bakman gerek (XL)
ben tefal marka almıştım, 3.5 yıllık evliyim ve çok memnunum
buhar kazanlı utumÜtü önemli faktör. Kazanlı ütü alacaksan ona göre almalısın ütü masasını. 30 lirayada var 300ede
Ben viledanın aldım 1,5sene önce geniş çok rahat
çarşaf ve nevresimler için ideal oluyordün xl olan gordum gözüme biraz buyuk geldı aslında ama buyuk olması onu daha kullanıslı mı yapıyor :)
buhar kazanlı utum
canım ben bi yorumda okumustum esse de satılan gazella diye bi ütü masası varmıs cok kullanıslıymıs pahalı amaKızlar merhaba; :)
Ütü masası alırken dikkat etmemiz gereken bi nokta varmı btün masalaar arasında bariz fiyat farkları varda..
çok teşekkür ederim canım gazella ve tefal arasındayım bende..Merhababuzmavileylak :) Ben ütü masamı essede satılan gazella marka aldım. Biraz araştırınca baktım herkes onu yazmış iyi diye. Sonra kendilerini görmeye gittim baktım baya kullanışlı sağlam duruyo gayet kaliteli iki günde sallanmaz ayakları oynamaz daha kullanmadım ama kısmet :) Aslında şu çiçekli çekmeceki olanlar çok güzel ama boyum uzun olduğu için onların boy ayarı gibi birşey yok diye tercih etmedim zaten ütü çok beter bişey kolaylaştıracak birşey almak lazım süs aramak mantıksız olurdu bana göre. Uzun lafın kısası ben gazella diyorum :)
buhar kazanlı utum bununla kullanıslı olurmu kı
buhar kazanlı utum bununla kullanıslı olurmu kı
Kızlar merhaba; :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?