Ütü Tercihi??

Silver_Lady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
43
19
98
38
Çanakkale
Kızlar ütü konusunda fikirlerinizi almak istiyorum;);) Sizce tefalin ütülerimi yoksa philipsin ütüleri mi daha iyi ?? Fikri olanlar lütfen yardımcı olsunlarr bana :):):):):)

tefal eskiden iyiydi şimdi philips daha iyi ve kaliteli ben philips tavsiye ederm

philps'in hepsi ama hepsi süper arkadaşım tavsiye ederim
almışken gücünüz yetiyorsa kazanlı olandan alın

Merhaba, annem tefal kullanıyordu hiç memnun değildik.
Evlenirken Philips aldık inanılmaz güzel, çok memnunum, hem de çok pahalı modellerinden de değil. Kırışıklıkları falan süper açıyor. Zaten herkes de memnun kalmış okuduğum kadarıyla

Merhaba, annem tefal kullanıyordu hiç memnun değildik.
Evlenirken Philips aldık inanılmaz güzel, çok memnunum, hem de çok pahalı modellerinden de değil. Kırışıklıkları falan süper açıyor. Zaten herkes de memnun kalmış okuduğum kadarıyla

Kesinlikle philips azur serisi al canım.Yeni evliyim ve PHILIPS GC4870/22 aldım çok çok memnunum.

Kesinlikle philips azur serisi al canım.Yeni evliyim ve PHILIPS GC4870/22 aldım çok çok memnunum.
Azur serisinde birçok ürün var kafa karıştırıyor:( nette yorumları okuduğum kadarıyla azur serisinin kumaşta parlatma yaptığından şikayet ediliyor acaba doğru mudur?

Konunuz ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

Azur serisinde birçok ürün var kafa karıştırıyor:KK43: nette yorumları okuduğum kadarıyla azur serisinin kumaşta parlatma yaptığından şikayet ediliyor acaba doğru mudur?

Yok canım henüz öyle bir sorunla karşı karşıya kalmadım .

çok teşekkürler içim rahat bi şekilde ben de onu almayı düşünüyorum artık :)

Back
X