Uvalasyon testi ile gebelik

Ovulasyon testınde sureklı çift çizgi cıkmaz yanlısınız var yumurtlamadan sonra neredeyse kayboluyor cızgı aynı gebelıktekı hayalet cızgı gıbı kalıyor mesela benım bugun yaptıgım ovulasyon testım
Ama soylede bısı var tekrar yumurtalama yakın olabılır sonucta yavas yavas koyulasma oluyor tam koyu degıl ıkıncı cızgı bayanın testınde

Ovulasyon testınde sureklı çift çizgi cıkmaz yanlısınız var yumurtlamadan sonra neredeyse kayboluyor cızgı aynı gebelıktekı hayalet cızgı gıbı kalıyor mesela benım bugun yaptıgım ovulasyon testım
Cift cızgı demek pozıtıf demek degıl zaten sılık de cıksa ,2. Bı cızgı var demek nerde hatam anlamadım? Hrkesın lh seviyesi aynı degıl ama 0 da degil dolayısıyla gozle gorunur bir pembelık ıllakı olacak demek 2 cızgı?? Sizin yaptığınız testte de t de cızgı var yanı 2 cızgı var. Yani cift cızgı.

Arkadaşlar merhaba bata 3 gün kala uvalasyon testım çift çizgi çıktı sizce gebelık olabılır mi ben daha önce ki gebeligimide uvalasyon testinde öğrendim tekrar olmus olabılır mi adetlerim düzenli bu arada cevap lütfen testim ekte
Sonuç neymiş?

merhaba bişey sorucam ben bu testleri adet olmadan 3 gün önce yapmıştım diğer çizgiye yakın koyuluktaydı.. adetim bitti ama çok leke şeklinde oldum sökülmedi 5 6 gün sürdü öyle sadece tuvalette çok az geldi.. bittiğinden beri yine yapıyorum yine aynı koyulukta silik değil diğerine yakın bir kırmızılıkta acaba neden öyle oluyor bilginiz var mıı anladığım kadarıyla ovulasyon kullanıyorsunuz siz de

merhaba bişey sorucam ben bu testleri adet olmadan 3 gün önce yapmıştım diğer çizgiye yakın koyuluktaydı.. adetim bitti ama çok leke şeklinde oldum sökülmedi 5 6 gün sürdü öyle sadece tuvalette çok az geldi.. bittiğinden beri yine yapıyorum yine aynı koyulukta silik değil diğerine yakın bir kırmızılıkta acaba neden öyle oluyor bilginiz var mıı anladığım kadarıyla ovulasyon kullanıyorsunuz siz de
Hamilelık olabılır kan verın

ben de ovulasyon testi ile öğrenmiştim gebeliğimi.
t çizgisinin c çizgisi kadar yada ondan daha koyu olması gerekiyor.
Sizce bugun yumurtlama günüm mü

Eklentiler

• IMG_20221116_161755.webp
    IMG_20221116_161755.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 20
Back
X