üvey anne işkencesi

haticeemm

Eşine ve Oğluna Aşık
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.031
25
158
39
Muğla
kızlar bugun birşey duydum bir anne olarak çok kötü etkilendim sizlerede danısmak istedim.
nereye başvuracagımı ne yapacagımı şaşırmıs durumdayım...burada üvey anne 2,5 yaşındakı çocıga işgence yapıyormuş.. birçok kez şikayet etmişler kadınımı ama sonuc yok..çocuk hala o kadının elinde ...ssk gelip bakmışlar çocuga rezalet durumda bulmuslar ama anne baba genç bakabilirsiniz diye sahip çıkmamış.sizce nerelere başvurmam gerekiyor bu çocuğu kurtarmak için..suanda bile ağlayarak yazıyorum çok kötü oldum...o kadını gidip parçalamak istiyorummmm...kadının kedinden 2 çocuğu var birde bu adamdan yapmış ama bu yavrum diğer anneden olduğu için sadece buna işgence yapıyorlarmıs..ya bu devlet nerede ya daha nasıl bir durumda olması gerekiyor bu cocugun o canılerin elinden almak için:((((((((((((

offf çok kötüyüm o yavrum suanda ne haldedir:((((

gerçek annesi diğer kardesini alıp gitmiş bu yavrum babada kalmış...nasıl anneler var yaaa. bir anne evlat konuusnda nasıl ayrım yapabiliyor anlamıyorum...

ben inanmıyorum biliyormusun özellikle kendisi anne olan birinin bir başka cana bunları yapabileceğine inanmıyorum inanamıyorum

ben inanmıyorum biliyormusun özellikle kendisi anne olan birinin bir başka cana bunları yapabileceğine inanmıyorum inanamıyorum

duyunca elim ayagım tutmuyor zaten.anne sıfatını onlara söylemek bile istemiyorum...ama o yavruyu nasıl ellerinden kurtarabilirim...

Çok üzüldüm allah yardımcısı olsun :50:
Siz de sosyal güvenliği arayın,tanıdıklarınız da arasın.
Şikayet bir çok yerden giderse işlem yaparlar.
Polisi arayın şiddet gösterdiğinde mutlaka,onlarda ellerinden alıp yurda vermek icin işlem baslatırlar..
Yavrum cok üzüldüm daha minicik.. Keske bakabilecek,öz cocukları gibi sevecek bir aile de büyüse :50::50:

gerçek annesi diğer kardesini alıp gitmiş bu yavrum babada kalmış...nasıl anneler var yaaa. bir anne evlat konuusnda nasıl ayrım yapabiliyor anlamıyorum...
ayrım yapmamıştır da belki hakim öyle karar vermiştir.

neyse onu geçelim de bu çocuğun ÖZ annesi çocuğu hiç görmüyor mu?
görmeye gelmiyor mu?
halinden haberi yok mu?

:53::53::53:

O annenin de üvey annenin de allah belasını versin
bu devletin neleri bilip sustuğunu bilsen
tek yolu basın anca o zaman rezil olup sahip çıkarlar
gerçi artık o da meçhul

155 polisi arayın çok ilğileniyorlar .bi arkadaşım sizin gibi bir çocuğu kurtardı üvey anne elinden yavru şu an emin ellerde.

arkadaslar.sgk dan gelmişler şikayet üzerine ama çocukta darp izi yok diye almamışlar...şimdi iş mahkemedeymiş.dün öğrendim bunları.ama komsuları çocuğun çığlığını duyuyorlarmıs dövüyormus nasıl darp çıkmaz anlamıyorum.üvey anne inkarda etmiyormus.gebersin diyomus...yavrumu karanlık odaya kapatıp orda bırakıyomuş.kakasını yaparsa yediriyorlarmıs..allahım böyle canı insanları nasıl biliyorsan öyle yap.akşam uyuyamadım aklıma o yavrucak geldi acaba bugun nasıl bir eziyet gördü diye.... bugun tam arastırcam eşimle eve gitmeyi düşünüyorum valla çocuğu verseler evlatlık alırım..hiç düşünmeden...
benimde o yasta oğlum var birlikte büyüsünler...ama işe yasalarrrrr nasıl olacak bilmiyom...allahım şu çocugu bir kurtarsammmm

ayrım yapmamıştır da belki hakim öyle karar vermiştir.

neyse onu geçelim de bu çocuğun ÖZ annesi çocuğu hiç görmüyor mu?
görmeye gelmiyor mu?
halinden haberi yok mu?

:53::53::53:

yok canım koymusta bir gitmiş bir daha yok ortalarda...zaten bu yavru dogunca bırakmıs öz annesi

bu olaylardan muhtarın kaymakamlığın polisin herkesin haberi varmış.kaymakamlık bu aileye yardım yapıyormus zaten....muhtar mahkemelik bu iş çocukta darp olmayınca almadılar demiş

Çok üzüldüm allah yardımcısı olsun :50:
Siz de sosyal güvenliği arayın,tanıdıklarınız da arasın.
Şikayet bir çok yerden giderse işlem yaparlar.
Polisi arayın şiddet gösterdiğinde mutlaka,onlarda ellerinden alıp yurda vermek icin işlem baslatırlar..
Yavrum cok üzüldüm daha minicik.. Keske bakabilecek,öz cocukları gibi sevecek bir aile de büyüse :50::50:

ahhh keske canım..benimde o yaşta oğlum var..oğluma baktıkça ağladımmm dün....keske her çocuk sevgiyle buyuse

müge anlı'yı arayın.....ilgileneceklerdir....yaşlı bir komşumuz çocukları tarafından darp gördüğü için, mahallemizdeki arkadaşım aramıştı....çözüm bulmuşlardı...sosyal hizmetler amcayı alıp götürmüştü....:5::5::5:

Müge Anlı iyi fikir. Onu arayabilirsiniz. Aile bakanlığını arasanız belki faydaları dokunur. Yurtlarla ilgili haberler de görüyoruz. Keşke çocuğu olmayan iyi bir aile evlat edinebilse. Yavrucağın Allah yardımcısı olsun. Bu kadında hiç mi vicdan yok. Kendi çocukları varmış. Anne yüreği yok demek ki. Kadın sadece annecik olabilmiş.Bu çocuk gidince kendi çocuklarına da sarar bence.

müge anlı'yı arayın.....ilgileneceklerdir....yaşlı bir komşumuz çocukları tarafından darp gördüğü için, mahallemizdeki arkadaşım aramıştı....çözüm bulmuşlardı...sosyal hizmetler amcayı alıp götürmüştü....:5::5::5:

Müge Anlı iyi fikir. Onu arayabilirsiniz. Aile bakanlığını arasanız belki faydaları dokunur. Yurtlarla ilgili haberler de görüyoruz. Keşke çocuğu olmayan iyi bir aile evlat edinebilse. Yavrucağın Allah yardımcısı olsun. Bu kadında hiç mi vicdan yok. Kendi çocukları varmış. Anne yüreği yok demek ki. Kadın sadece annecik olabilmiş.Bu çocuk gidince kendi çocuklarına da sarar bence.

teşekkür ederim arkadaslar bunu yapacagım bugun tam ayrıntılı ögrenecegim olanları ve arayacagım elimden ne geliyorsa o çocugu ordan kurtarcam

Polise ihbar edin. Ardından savcılığa suç duyurusunda bulunun. Muhakkak ilgileniyorlar. Şuan böyle konularda daha hassaslar..

Ayrıca Allah o kadını ıslah etsin..

yıllarca çocuğumuz olsun diye uğraşmış biri olarak içim sızladı.yazıklar olsun babaya buna göz yumduğu için.çocuğun çığlıklarını duyan komşular o an polisi arasa keşke.bizimde komşumuz vardı böyle eziyet eden.yemek vermezdi çocuk tüm gün birilerinin verdiği kuru ekmeği kemirirdi.sonra kendi elleriyle yurda verdiler.hep merak ederim şimdi napıyodur diye.üvey anne kolonya şişeleriyle vururdu kafasına.offf offf insan denmez böylelerine

sizden Allah razı olsun.ne kadar duyarlısınız.İnşallah o yavruyu kurtarırsınız canilerden.

komsular şikayet ediyorlarmıs ama.ifade vermeye gelmiyorlarmış.nasıl insanlar var ya..konu savcılıktaymıs zaten...tam konuyu arastırcammmm inş.çocuğu kurtarırım..dua edin arkadaslar

Back
X