uvey anneyim sanirim

Bazı yorumlara inanamadım yok götürme vs arkadaşlar kadın çocukları bilerek adamla evlendi çocuklar gel babamızla evlen demediler
Onlar çocuk üstelik yıkılmış bir ailenin çocukları
Sizlerde evlat ve annesiniz yapmayın lütfen
Bir çocuk için çok zor anne yada babasının yanında başka birini görmek lütfen iyilik merhamet sevgi şefkat bunları unutmayalim

Belli ki annesi tembihliyor çocuğu ama siz çocuğa alınmayın o daha yaptığının tam farkında değildir annesi ne diyorsa o onu yapıyor yavrucak.Ya da annesi daha önce kursa geldiyse arkadaşları annesini tanıyorlarsa arkadaşları sormasın diye utandığı için sisin gelmenizi istememiş de olabilir.Bundan sonra siz götürmeyin rahatsız oluyor demek ki

esim beni zaten goturmuyor.
eski esinin sorun cikarip cocuklari uzecegindrn bahsediyor. sanirim evlenseler bile ben hic olmayacagim etkisiz eleman.
kurslara beraber giderler bugun bneim goturmem icabetti ilk defa beraber ufaklikla gidiyoruz.
ama ufsklik arabada beklememi istedi.
yukari cikmadim arabads bekliyorum oda annesinden oturumu istemiyor yulari cikmami bilmiyorim gelme drdi bekliyorum.arabads
Sizde umursamayin ozaman mesafe koyun cocuklarla araniza hep bir cizgi olsun.Tabiki kotu davrnamayin .esinizlede ayni sekilde hep alttan almak cocuklara yaranmak zorunda degilsiniz sizi goturmuyorlar mi sizde alisverise gidin kuaforde bakim yaptirin arkadaslarinizla bulusun anlasinlar neyin ne oldugunu

siz uvey anne dahi degilsiniz, cunku o cocuklarin annesi var zaten, kendinizi bir yere konumlandirmaya calismayin, anne baba ilgilensin, ozellilkle fedakarlik yapnaniza gerek yok, cocuklarin ihtiyaci da yok.

siz uvey anne dahi degilsiniz, cunku o cocuklarin annesi var zaten, kendinizi bir yere konumlandirmaya calismayin, anne baba ilgilensin, ozellilkle fedakarlik yapnaniza gerek yok, cocuklarin ihtiyaci da yok.
anne olmaya calismiyorum ben onlarin ablasiyim rlbette kendi anneleei var.
her konuda yanlarindayim her islerine kosuyorum ama ssdece bu kadar varim.demekki kendilerine ait baska bir dunyalari var hizmet hsricinde herhangi bir bagimiz yokmus bunu hissedincr uzuluyor insan. benim.hayatimin her aninda varlsr cunku. neyse onemli degil bende bir cizgi cekip kendi hayatima bakacavim.sanirim.yapacak birsey yok

Belli ki annesi tembihliyor çocuğu ama siz çocuğa alınmayın o daha yaptığının tam farkında değildir annesi ne diyorsa o onu yapıyor yavrucak.Ya da annesi daha önce kursa geldiyse arkadaşları annesini tanıyorlarsa arkadaşları sormasın diye utandığı için sisin gelmenizi istememiş de olabilir.Bundan sonra siz götürmeyin rahatsız oluyor demek ki
ilk drfa goturdum zaten onlarla ilgili hic bir ortama.sokmuyor esim beni. o gunde zorunluluktan.
okulda bir gosterilerimi var mesela evde provalari yapiyoruz sunumlari hazirliyoruz elbisesini alio fikir alisverisinde bulunuyoruz. sonra kalidan ugurluyorum bu kadar devamina girmeme.izin yok.

Back
X