• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey kv?

5 senedr burnumdan getrdi kımseyede anlatamıyorum ama artık bıktım gerckten. Konuşacak kımsem yok buraya yazdım belkı ben gıbı birileri vardr belkı dıye. Ben ailemden arszlık görmedım ama bu kadın hiç düşünmüyor herseyı rahatça söylüyor lafını edıyor . Her konuşmamızda mutlaka bi laf yıyorum yani. Kendımu aptal gıbı hissedıyorum artık
işte o yüzden görüşmeyin diyorum durduk yere sizi kocasından bile kıskanıyormuş kadın görüşmesen kafan rahat olur,o sana laf söylerse sende ver cevabını.

Arkadaşlar benım kv eşimin öz annesi degıl. Kadina yakında davransan soguk da davransan işi gücü seytanlık peşinde. Bigüm onun bogazını sıkıverıcem dıye korkuyorum. Kv si üvey olup benım gıbı düşünen yada arası çok ii olan var mı. İlişkilerinizi nasıl düzenliyorsunyz. Yardımm fıkır istıyorum. Ne bılıyım konuşmak istıyorum :KK43:( ben gıbısi varmı?
Ay kv nin özü de üveyi de birmiş:KK53:

Üvey olunca kaynanayı adam yerine koymamak normal mi ya?
Kendi annesinin yerine koymuyor mu eşin? Ya da kp eşi mi, bitti. Ayrıca sıfat lazım değil.
Üvey olsa ne olmasa ne seninle her halükarda kan bağı yok zaten.
Mizacı öyledir, ki bahsettiğim şey çoğu kaynanada var zaten.
Üvey diye doldurma kendini boş yere.
Benım yaxdıgımda üvey oldugu için anne yrrıne kpymadık anlamımı çıktı bılemıyorum da biz onu tepemızde tasıyoruz oda devamlı bizi hor görüyor daha yazamadıgım çok şey var ama ben bıktım. Saygıszlık etmeyelım buyüktr dıyorz . Ama yok olmuyo olmuyo. Iyı nıyetımızı kullanıyo

Öz kv veya üvey kv, ikisinde eşitlik sağlanıyor çünkü her ikisine okdar uzaklıktasınız.
Belki tek fark öz kv oğluna gelini ile arası bozulmasın diye çok mudahil olmaz uzakta kalır ki buradan okuduğumuz konulara göre bu da imkansız. :)
Tek yapacağınız madem kb 'nızdan sizi kıskanıyor mesafe bu işi çözer .
Az görüşme,az söylenme çok huzur ....

Ben hayatta bu kadar kotu ınsanlar olduguna ınanmıyorum
Sızde ıyı degılsınız demek kı, bıze nıye uvey dıyorsunuz arkadas uvey kaynanalarla anlasmanın bır yolu mu var tıbben yanı nıye belırtıyorsun ne gerek var
Malesef böyle kötü insanlar var işte. Ögrenmiş oldunuz sayemde. Kendı annesi yapsa dersın amaan kndi annesi ama bu durum farklı. Kadın hertürlü kötülügü yapıyor. Kımse agzını acıp bişey dıyemıyor. Ben evlendım bana etmedıgı kalmadı. Bende öyle arsz bi insan asla degılım yok laf sokmaymış.çarpmaymış hiç anlamam kadın evıne gelmemem için elinden gelenı yaptı. Sanki.üstüne kuma gelmişim gıbı hissetti. Yok kırmızı iç çamaşırımu asmalar yok biz sabh süpriz yapıp gıtmişiz benı tersledi hiç düşünmüosunuz utanmıosunz bunlar yıkanıyomu dıye düşünmüosunz dedi bana daha neler neler. Mesela kv istemez mı gelini gelsin gitsın . Ben gelip gıttıkce olay oldu işte

Öz kv veya üvey kv, ikisinde eşitlik sağlanıyor çünkü her ikisine okdar uzaklıktasınız.
Belki tek fark öz kv oğluna gelini ile arası bozulmasın diye çok mudahil olmaz uzakta kalır ki buradan okuduğumuz konulara göre bu da imkansız. :)
Tek yapacağınız madem kb 'nızdan sizi kıskanıyor mesafe bu işi çözer .
Az görüşme,az söylenme çok huzur ....
İşte dogru nokta bu. Eger benım yerımde başka biri olsa kesın kocasındqm boşanmıştı yani. Benım kocam onlara yıllarca calıştı hiç beklentısz bu kadın da evıne gıdınce yedıgımız lokmaları saydı arszlık yaptı eve benı sıgdrmadı. Bende o gelıncr yemegı cayı dört dörtluk hazırlarım. Kadına agzımla kuş tutsam gene yaranamıyorum. Gelıo bi laf edio evın içini karıştırıyo gidio. Evımzde yakın.

İşte dogru nokta bu. Eger benım yerımde başka biri olsa kesın kocasındqm boşanmıştı yani. Benım kocam onlara yıllarca calıştı hiç beklentısz bu kadın da evıne gıdınce yedıgımız lokmaları saydı arszlık yaptı eve benı sıgdrmadı. Bende o gelıncr yemegı cayı dört dörtluk hazırlarım. Kadına agzımla kuş tutsam gene yaranamıyorum. Gelıo bi laf edio evın içini karıştırıyo gidio. Evımzde yakın.

Ozaman dediğim gibi tek çözümünüz haftada 2 görüyorsanız ayda 1 e çıkarın olmadı 2 ayda bir
Yapılmayacak birşey değil inanın ....

Eşinizle olan ilişkisine bağlı öz anne gibiyse eşinize karşı siz üvey diye ayıramazsınız. evliliğinize karşı nasıl onu bilmek lazım.

Kayinvalide üvey olsa ne olur ki..sanki öz olan harika oluyor.
Bu insanların karakteri ile alakalıdır. Üvey olması birşeyi değiştirmez.

özde olsa üveyde olsa kaynana kaynanadır
Evet olabılır de en azında oglunu sever dıye düşünüyorum yada oglu için azıcık vicdanı sızlar dıe düşünüyorum. Hadi beni sevmedi dıelım. Yada torunu için azıcık vicdanlı olur dıye düşünüyorum 15 aylık kızım var 1 hafta hastanede kaldık 1 kez arayıp sormadı yani naptınz demedi. Hadi bizi sevmedı yani o bi bebek

Özle üveyle alakası yok bu kişilik meselesi. Kadının kişiliği buysa öz olsaydı da aynı durumları yaşayacaktın. Burda kaynanasından dertli binlerce üye var hepsinin ki de öz. Ama neler çekiyorlar.

Yani üvey anne ya da üvey kayınvalide kötüdür diyemeyiz, üvey olduğu için kötü değil o, huyu kötü olduğu için kötü.

Özle üveyle alakası yok bu kişilik meselesi. Kadının kişiliği buysa öz olsaydı da aynı durumları yaşayacaktın. Burda kaynanasından dertli binlerce üye var hepsinin ki de öz. Ama neler çekiyorlar.

Yani üvey anne ya da üvey kayınvalide kötüdür diyemeyiz, üvey olduğu için kötü değil o, huyu kötü olduğu için kötü.
Yok öz ogluda var aradakı farku hatta uçurumu görüyoruz. Kısknçlık degıl bu yoksa ona hersey fazla fazla hiö kıskanmadıj eltimide hiç kıskanmadım . Ama kadın bana 1 tane bişi verdıyse ona 10 tane vermeye calışıyo kardesler arasınada giriyo. Be bılıyım kendı ipinicekıo haberı yok

Üvey diye anne değil mi yani. O bakmış büyütmüş bu yaşa getirmiş emek vermiş ne demek boğazını sıkıvercem yaa bu hakkı nasıl kendinizde buluyorsunuz. Üvey diye bana kaynanalık yapmasın karışmasın o kim oluyor diye düşünüyorsunuz herhalde ama asıl anne doğuran değil bakan emek verendir. Biraz saygı öğrenseydiniz ailenizden iyi olurdu ama öz olması iyi yetiştireceği anlamına gelmiyor demek ki yazık..

Üvey diye anne değil mi yani. O bakmış büyütmüş bu yaşa getirmiş emek vermiş ne demek boğazını sıkıvercem yaa bu hakkı nasıl kendinizde buluyorsunuz. Üvey diye bana kaynanalık yapmasın karışmasın o kim oluyor diye düşünüyorsunuz herhalde ama asıl anne doğuran değil bakan emek verendir. Biraz saygı öğrenseydiniz ailenizden iyi olurdu ama öz olması iyi yetiştireceği anlamına gelmiyor demek ki yazık..
Ohha dıyorum başka bişey demıyorum size. Bu kdr hakaret edıp kul hakkına girmeyın derim bılup bılmeden. Umarım sizde böyle bişey yasamazsınız. Hayr yani ben oraya büyük harflerle KV ÜVEY O BANA KARIŞAMAZ MI yazdım ? Nerenizle okuosunz anlamadımkı. Demkki.üvey kv olsa böyle yapacaksınz valla bravo. Aileme laf uzatmayın minik beynınızi ufkunuzu geniştelin derim!

kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum size.

öz de olsa, üvey de olsa, ne kadar kötü de olsa boğazını sıkmaya hakkı yok tabii ki. kimsenin kimseye karşı öyle bi hakkı yok.

ama ''kaynanalık yapmak, karışmak'' sanki öz annelerin hakkıymış gibi konuşmuşsunuz. öz de olsa üvey de olsa geline karışmaya hakkı yok hiçbir kaynananın. zaten bu saçma davranış bi bizim ülkemizde bi de daha geri kalmış ülkelerde var.

Özlğk üveylik konusuna girmeyeceğim herkes ordan yüklenmiş.Eğer karşı taraf bunaltıyorsa üveyliği de batar insanın gözüne.Konu sahibi de onu anlatmaya çalışıyor aslında.
Seni bunaltıyorsa uzak duracaksın bu kadar basit.Mesafe. N nurlucennet

benimki öz, benimkinin de işi gücü şeytanlık. öz üvey farketmiyor. bunların cinsi böyle. iletişime gelince allaha yakın onlara uzak olacaksın.

Hahahh annem gel gel ben sana bi el atayim:)

İki kayinvalidesi olan biz hatun olarak, verebilecegim tek tavsiye olabildigince mesafeni koruman. Mesafeni korudugun surece cok fazla canini sikamiyorlar merak etme.

Arkadaşlar benım kv eşimin öz annesi degıl. Kadina yakında davransan soguk da davransan işi gücü seytanlık peşinde. Bigüm onun bogazını sıkıverıcem dıye korkuyorum. Kv si üvey olup benım gıbı düşünen yada arası çok ii olan var mı. İlişkilerinizi nasıl düzenliyorsunyz. Yardımm fıkır istıyorum. Ne bılıyım konuşmak istıyorum :KK43:( ben gıbısi varmı?
Annemin kv uveydi. Yani uvey babaanne.

Sizinkini bilemem ama bizimki hep fiyne fesatti. Rahmetli oldu etraf duruldu.

Back
X