• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyanamama :((

Tam kan tahlili yaptirin. Her şeyinize bakilsin.

Şeker testi yaptırmanızı öneririm. Gizli şekerinize baktırın hatta. Yükleme falan yaptırın. Benim ablamda sürekli uyku halindeydi. Sürekli uyumak istiyordu. Yerinden kaldıramıyorduk. Doktora gittik vitamin vs bir şey yazsındiye şekerini bir ölçtüler 435 ! 27 yaşındaydı yani bunlar olduğunda da. Size önerim şeker testi yaptırmanız. Umarım böyle bir sorununuz yoktur ama bir ihtimal aklıma geldi.

uykuyu seviyorsun galiba bende öyle... ve yılların alışkanlığı düzelmiyor

Selaam herkese. Kime derdimi yakınsam beni anlamadıklarını hissediyorum. Hoş onlar da haklı anlasalar ne yapacaklar ama artık dayanılmaz hale gelmeye başladı benim için. Benim derdim UYANAMAMAK. Akşam kaçta yatarsam yatayım bir türlü istediğim saatte kalkamıyorum. Mesela lisedeyken 7.15 de kalkmam gerekiyordu kalkamazdım. Keşke 8.30 da kalksam diyordum. Keşke Allah tan başka bir şey isteseymişim 8.20 de kalkınca rahat rahat dersime yetişebiliyorum. Ama bir sorun kalkabiliyor musun HAYIR. Sorun saatle alakalı değilmiş meğer. Geçen gün saat 10.30 da olan feribotumu kaçıyordum az kalsın. Herkes (başlarda bende dahil) bunun benim rahat bir insan oluşumdan kaynaklığını söylüyordu ya da düşünüyordu. Ama şu son zamanlarda fark ettim ki elimde değil uyuyorum da uyuyorum. Nedeni ne olabilir sizce bende tiroid var o uyku yapar diye okudum nette ama ne kadar doğru ? Başında böyle bir dert olan var mı sizce neden olur ? Ya da uyanabilme taktikleri alabilir miyim ? İşe yarar mı emin değilim tabi :KK43: Sıkılmadan okuduysanız ve önerisi olan varsa şimdiden teşekkürleeer.
Düzensiz beslenme, vitamin eksikliği, özellikle demir eksikliği olabilir. Bence dahiliye bölümüne gidip bir kan testi yaptırın vücudunuzda ne eksik ne fazla çıkar ortaya. Beslenme desteğe ihtiyacınız olabilir.

Back
X