Uyanamamakkk yardimmmm

Kelebek2356

Nam-ı diğer Tuzsuz_ruh 🙃🙃🙃🙃
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
25.788
73.562
598
34
Kızlar şimdi sorunun şu ki sabah yataktan kalmayı bırak düşünmüyorum bile saat 11 olacak da öyle kalkıyorum anca bu uyuşukluk bu millilik istemiyorum aslında sabah kalkarım enerjik olayım diyorum ama neredeeee fikirlerinize ihtiyacım var yardım edin

Yani kimse kalkmayı tercih etmiyor ama işte el mahküm kalkıyoruz İşe gidip sorumluluk alınca herşey zamanla kendiliğinden oluveriyor,
Kalkmak istemiyorum mesela hafta sonu maalesefki saat 05 :00 da gene ayaktayım bende uyuyamoyorum

Offff çok zorr ışte kendime göre birşeyler bakıyorum suanda yok malesef

Sorumluluk lazım sana
Bende pazar gunlerı saar 11 den aşağı kalkmıyorum

babamın evinde iken pazar günleri 12 de kalkardım
şimdi evliyim alarm çalmadan ben kalkıyorum
pazarları bile kafamda bir sürü iş evi sil süpür oğlanla gez dönüp duruyor bunlar sonra gel de uyu nerde sana da sorumluluklar lazım

Bu alışkanlık sanırım.
Yavaş yavaş alışkanlığınızı değiştirmeye çalışabilirsiniz.

Kalkmak istediğiniz saate alarm kurun, alarm çalınca kalkıp bir bardak su için, perdeyi açın, odayı havalandırın, hiç istemiyorsanız bunları yapayım tekrar yatarım deyip kalkın, yatsanız da uykunuz açılmış olacak.

Daha fazlasına odaklanmayın, canınızın istemediği şeyleri düşünüp de kalkışınızı geciktirmeyin.

3 alarm kurulu kocama kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum sonra guuuummmm bida tarafa bida alarm caliyo ertele Allah ertele:)

Amannnn önemli diil canim sağlığımız yerinde olsun ne yapalım seneye dersin onuda insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…