Tanıdık tanimadik kimseye gitmesinler, ne geliyorsa tanıdıklardan geliyor.Kizlar lütfen cocuklarimizi bayram diye tanimadiğiniz insanlarin kapılarına göndermeyin
Gönderen varsada uyarın
Oluyor malesefKesinlikle
Kucuk mahalle diye saliverenler var hala. Koylerde de ayni gelenekler devam ediyor,keske olmasa.
Evet herşey olabilir, küçük çocuklarında koluna isim soyad telefon numarası olan bir künye takılabilir, yazıktır 6 gündür abartmıyorum her dakika kayıp çocuk anonsu yapılıyor, az evvel 6 yaşında bir erkek çocuğu için anons yapıldı, anneler hediyelik dükkanlarını gezerken kendilerini unutuyorlar, denize giriyorlar çocuklar kalabalık plajda kayboluyor, dünyanın binbir türlü hali var, ebeveynler önce kendileri bilinçlenmeli, önlemler almalı sonra çocukları bilinçlendirmeli.Bize uzun zamandır kimse gelmiyor
Mune yazınca aklıma geldi
Metroda ağlayan okul formalı iki kız bulduk ne oldu vs konuşamıyorlar ağlamaktan
Metronun kapısı kapanmış bunlar yerde anne metroda kalmış bir sonraki durakta inip karşıdan gelene binip gelecekmiş
Biri ağlamayı bıraktı işte konuştuk annenin numarasını söyle arayalım dedik bilmiyoruz vs dediler gelir oturun bekleyelim vs dedik
Geldi anneleri kapı kapandı vs dedi ben size bekleyin geleceğim dedim vs şeklinde konuştular
Sonra kadına dedim öğret numaranı babasınınkini biliyorlardı vs dedi.
Özetle herşey olabiliyor iki tane oldukları halde çok korktular anne numarası bilmek önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?