Daha önce başka bir konuda yazmıştım bende rahatsızım desem bir faydası yok:))Bildiğim kadarıyla İntikam diziside uyarlama aslı gibi olmuyor ve kore dizilerine uyarlama yapmak kötü oldu özellikle bof için ilk gözağrımdı:)Kolay geliyor sanırım hazır diziler:)Umutsuz ev kadınlarını izliyorum aslını izlemedim ama beğeniyorum tabi yinede yabancı dizilerle kıyaslama yapılamaz benim gözümde.Umarım başka kore dizisi çekilmez taklitler çoğalınca izlemek istemiyorum sıradanlaşıyor gözümde ve umarım vampir, kurt adam filmlerinede el atmazlar.Vampir günlüklerini izliyorum onunda Türk versiyonu çıkarsa yok derim artık:))
Aptal insanlar değiliz ki.. En azından hepimiz değiliz :))
- ya dizi yapıcaz ama konu bulamıyoruz
+ konu mu bulmaya uğraşıyosun ya gir cnbc e ye dizilerin konularına bak uyarlama yap
Diye mi konuşuyorlar aralarında acaba merak ediyorum :))
Ahh Meral Okay ah ilklerin senaryolarını yazdı kadın..
Behzat Ç nin senaryosu da çok beğeniliyor
Yani aslında çok paraya pula gerek yok çekmek için. Sıcak samimi bizden olsun hikayeler. 1-2 uyarlama olsun tabi ama hepsi hepsi de çok saçma
Dediğiniz gibi basit görünüyor artık.
Bir Aşk Hikayesi I'M Sorry I Love You dan uyarlama. İkisinin de biir iki bölümünü izledim.
Orjinalinde ki kız nerde burdaki kız nerde.. Tamam bu da güzel yetenekli ama cıks uymamış .. İtici duruyor diğerinin yanında
Başroldeki çocuğu beğendim ama Su Jİ Sub kadar olmasa da gene de yapabiliyor.. Ama diğerlerini beğenmedim..
Orjinalinin telif hakkını satın alıp onu yayınlasalar ya en azından komik duruma düşmezler
Eğer Vampir Günlükleri'ni uyarlarlarsa..
Yakışıklı vampr Haydar,okullarına yeni gelmiş saf kız Ayşe ve genç bir kurt adam olan Remzî'nin aşk üçgeni
diye tanıtırlar heralde :)) kan yerine ketçap sıkarlaraklıma bir sürü komik senaryo geldi
Ay acaba ben mi uyarlasam ?
Sizler de ekrandaki 10 dizinin 5 inin uyarlama olmasından bıktınız mı ?
Ben bıktım açıkçası
Neden üretemiyoruz yeni şeyler
Önce Amerika'dan uyarladılar baya bi. Şimdi de Güneykore'ye sardılar.
Amerika da kendini tekrarlıyor olabilir bazı film ve dizilerde. Ama adamlar çok şey ürettiler en azından. Bizimkilerse hep hazıra konuyor
Şimdi de ordan araklayacakları bir şey kalmadı ve Güneykore uyarlamalarına başladılar. Mesela Fox'ta yayınlanan "Bir Aşk Hikayesi" Güneykore yapımı " I'M Sorry I Love You" 'dan uyarlama .. Şimdi de Boys Over Flowers'i Güneşi Beklerken diye bi diziye uyarlamışlar.
Benim bilmediğim yada unuttuğum uyarlamalar da vardır elbette ama aklıma gelenleri yazayım
Dawson's Creek- Kavak Yelleri
Desperate Hausewifes -Umutsuz Ev Kadınları
Bir Aşk Hikayesi- I'm Sorry I Love You (Güneykore)
Haluk Bilginer'in Hayatımın Rolü dizisi bir filmden uyarlama. Suskunlar da Sleepers filminden.. Daha çok var. Hatta Türk Malı dizisi de uyarlamaymış. Orjinali bu kadar kötü mü bilmem
Genellikle Umutsuz Ev Kadınları'nın iyi bir uyarlama olduğunu söylüyolar. Bence de güzel. İğreti durmuyor belki de oyunculardan kaynaklıdır
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?