uyelik iptali

rarip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
165
3
0
Bolu
Uyeligimin iptalini istiyorum.siteye mesaj gonderiyorum ancak donen olmuyor.ne yapabilirim.

kkya girmeyın onlar etmıyorsa siz iptal etmiş olursunuz

online değillerdir.
yoksa gördükleri zaman iptal ederler.

Ben mumkunse tum bilgilerimin silinmesini,gecmis konu ve.yorumlarimin kaldirilmasini istiyorum ayrica.

Ben mumkunse tum bilgilerimin silinmesini,gecmis konu ve.yorumlarimin kaldirilmasini istiyorum ayrica.

maalesef bu mümkün değil. yine de size gerekli bilgileri verirler online olduklarnda.

Acilan konular silinemiyor,gonderilen mesaj hataliysa bile silinemiyor,bu kadar agir olmamali sartlari diye dusunuyorum.
evet benimde hoşuma gitmiyor bu durumlar
bazı şeyler daha esnek olabilirdi

ben de açtığım konuların ve yaptığım yorumların bazılarını ailemden biri görecek diye tedirgin oluyorum bazen. açık unuttuğum oluyor burayı.

Acilan konular silinemiyor,gonderilen mesaj hataliysa bile silinemiyor,bu kadar agir olmamali sartlari diye dusunuyorum.

Sayın rarip,
siteye üye olurken üyelik ismi, mail adresi vs girdikten sonra site manifestosu, yasal uyarıların yer aldığı bir üyelik şartnamesi vardır, onu "okudum, kabul ediyorum'u işaretlemeden üyelik işleminiz tamamlanmaz, işte o manifestoda açtığınız konuların, yorumlarınızın, fotoğraflarınızın hiçbir koşulda silinmeyeceği yazar fakat malesef üyelerin %95'lik bir bölümü site kurallarını okumadan "okudum, kabul ediyorum der ve üyelik başvurusu yapar, oysa biz o yazılı metinde baştan belirtiyoruz silinmeyeceğini, hatta okunmamış olduğunu tahmin ettiğimizden üyeliğiniz onaylandıktan sonra sizlere site yönetimi adına otomatik mesaj gönderiyoruz, gelen o mesajda da silinmeyeceği yazıyor, ne yazık ki o mesajda okunmuyor, site yönetiminin açmış olduğu şu konuda okunmuyor: http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/407600-hesap-kapatilmasi-konu-fotograf-silinmesi.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…