Uyguladığım diyet listem

setinay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
57
1
86
46
İstanbul
Geçen hafta 60 kilo ile başladığım diyet listemi vericem 1 hafta da 1,5 ila 2 kilo verilmesi gerekiyormuş, bu hafta tam uygulayamasamda 1 kilo 100 gram vermişim o da bisiydir dimi:)) Deneyenler yazsın ki birbirimizi motive edelim:) Ayrıca bu liste özellikle bağırsak sorunu olanlar için çok faydalı bağırsakları düzenliyor diyebilirim...

1. HAFTA
Kalkış (9:00): 1 bardak sıcak su, 3 adet kuru siyah kayısı

Kahvaltı (9:30): 2 dilim kepek veya çavdar veya tam buğday ekmeği, 2 dilim light beyaz peynir (Haftada 2 gün 1 dilim peynir yerine 1 yumurta), Domates, salatalık, herhangi bir yeşillik

Ara (11:30): 1 porsiyon meyve

Öğle (14:00): 3 köfte kadar (100 gr) et ya da 1 tavuk, ya da 1 balık, Salata, 1 tatlı kaşığı z.yağı ile. 2 dilim kepek ekmeği

Ara (17:00): 1 su bardağı light süt, 2 adet kepekli galeta

Akşam (19:30) : 6 kaşık sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt, 2 dilim kepek ekmeği

Ara (22:30) : 1 porsiyon meyve

2. HAFTA

Kalkış (9:00): 1 bardak sıcak su, 3 adet kuru siyah kayısı

Kahvaltı (9:30): 2 dilim kepek veya çavdar veya tam buğday ekmeği, 2 dilim light beyaz peynir (Haftada 2 gün 1 dilim peynir yerine 1 yumurta), Domates, salatalık, herhangi bir yeşillik

Ara (11:30): 1 porsiyon meyve

Öğle (14:00): 3 köfte kadar (100 gr) et ya da 1 tavuk ya da 1 balık, Salata, 1 tatlı kaşığı z.yağı ile. 1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak ayran

Ara (17:00): 1 su bardağı light süt, 8 adet fındık

Akşam (19:30) : 6 kaşık sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt, 2 dilim kepek ekmeği

Ara (22:30) : 1 porsiyon meyve

Günde 4-5 bardak açık, şekersiz çay
Günde 1 tane neskafeye izin var
Günde 1 tane soda veya maden suyu olmazsa olmazlardan.
sinameki ve form çayları ise kesinlikle yasak çünkü bunlar daha sonra alışkanlık haline gelip bağırsakların düzenini bozuyormuş

Son düzenleme:
merhaba setinay diyet listen dikkatimi çekti okudum benim dün başladığım diyete çok benziyor :) güzel bir diyet .. umarım bendede başarılı olur çok kilo aldım ve şu an çok fena panik durumdayım.. sanada başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…