• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyguladığım diyet listem

setinay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
57
1
86
46
İstanbul
Geçen hafta 60 kilo ile başladığım diyet listemi vericem 1 hafta da 1,5 ila 2 kilo verilmesi gerekiyormuş, bu hafta tam uygulayamasamda 1 kilo 100 gram vermişim o da bisiydir dimi:)) Deneyenler yazsın ki birbirimizi motive edelim:) Ayrıca bu liste özellikle bağırsak sorunu olanlar için çok faydalı bağırsakları düzenliyor diyebilirim...

1. HAFTA
Kalkış (9:00): 1 bardak sıcak su, 3 adet kuru siyah kayısı

Kahvaltı (9:30): 2 dilim kepek veya çavdar veya tam buğday ekmeği, 2 dilim light beyaz peynir (Haftada 2 gün 1 dilim peynir yerine 1 yumurta), Domates, salatalık, herhangi bir yeşillik

Ara (11:30): 1 porsiyon meyve

Öğle (14:00): 3 köfte kadar (100 gr) et ya da 1 tavuk, ya da 1 balık, Salata, 1 tatlı kaşığı z.yağı ile. 2 dilim kepek ekmeği

Ara (17:00): 1 su bardağı light süt, 2 adet kepekli galeta

Akşam (19:30) : 6 kaşık sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt, 2 dilim kepek ekmeği

Ara (22:30) : 1 porsiyon meyve

2. HAFTA

Kalkış (9:00): 1 bardak sıcak su, 3 adet kuru siyah kayısı

Kahvaltı (9:30): 2 dilim kepek veya çavdar veya tam buğday ekmeği, 2 dilim light beyaz peynir (Haftada 2 gün 1 dilim peynir yerine 1 yumurta), Domates, salatalık, herhangi bir yeşillik

Ara (11:30): 1 porsiyon meyve

Öğle (14:00): 3 köfte kadar (100 gr) et ya da 1 tavuk ya da 1 balık, Salata, 1 tatlı kaşığı z.yağı ile. 1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak ayran

Ara (17:00): 1 su bardağı light süt, 8 adet fındık

Akşam (19:30) : 6 kaşık sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt, 2 dilim kepek ekmeği

Ara (22:30) : 1 porsiyon meyve

Günde 4-5 bardak açık, şekersiz çay
Günde 1 tane neskafeye izin var
Günde 1 tane soda veya maden suyu olmazsa olmazlardan.
sinameki ve form çayları ise kesinlikle yasak çünkü bunlar daha sonra alışkanlık haline gelip bağırsakların düzenini bozuyormuş

Son düzenleme:
merhaba setinay diyet listen dikkatimi çekti okudum benim dün başladığım diyete çok benziyor :) güzel bir diyet .. umarım bendede başarılı olur çok kilo aldım ve şu an çok fena panik durumdayım.. sanada başarılar.

Back