- Konu Sahibi yasminkamu
-
Canım ben minikbaby adlı siteden aldım oto koltugunu bebek arabasını,biberon emzık atesolcer yatak vs. cok ta memnun kaldım.bebek arabasıyla mama ve bıberon ısıtıcısı yollamıslar.her sıparısımde de ıkı uc tane onluk koymuslar ben memnun kaldım.
Canım ben dolaşıpta almayı tercih edenlerdenim aslında kardelen yumurcak wenice yi tercih ediyorum genelde ürünleri gerçekten çok kaliteli ama son zamanalrda dolaşmak zor oluyo en iyisi internet ve ben evlilik alışverişindede kullandığım bi site olan hepsiburada dan aldım
birçok site war tabi ki, herbirinde farklı ürünler daha uygun fiyata olabiliyor. ben henüz başlamadım alışverişe-31 haflaık hamileyim-doğum iznine ayrılınca başlıycam.bu sıcakta ve bu göbüşle çok zor dışarılrda dolaşmak. ama bakıcaz artık, biraz dolaşarak,biraz netten siparişle:)
Canım ben minikbaby adlı siteden aldım oto koltugunu bebek arabasını,biberon emzık atesolcer yatak vs. cok ta memnun kaldım.bebek arabasıyla mama ve bıberon ısıtıcısı yollamıslar.her sıparısımde de ıkı uc tane onluk koymuslar ben memnun kaldım.
canım,2 yaşındaki kızımınkileri de yeni doğacak olan kızıma da genellikle internetten alıyorum. e-bebek,bebeshop,kiraz bebe,hepsiburada,ereyon,boyner bunlar sürekli takip ettiğim siteler,uygun fiyatlı ürün satan site bulmak zor,o yüzden sürekli kampanyaları takip etmek gerekiyor. braun kulaktan ateş ölçer bir ara ereyon da piyasanın yarı fiyatınaydı hemen almıştım,park yatak,3 pozisyonlu kanguru,playskool oyuncaklar,kaban,tulum vs vs hep bu sitelerden çok uygun fiyata aldım... özellikle boyner ve bebeshop ayakkabı konusunda çok işime yarıyor,en son bayramdan önce kızıma mağaza fiyatı 80 tl olan nike ayakkabıyı bebeshoptan 50 tl ye aldım.
antalya da uygun fiyatlı mağaza bulman çok zor,lc waikiki nin indirimlerini takip edebilirsin,wenice güzel indirimler yapıyor ama antalya da sadece özdilek avm de var ve çok küçük çeşit yok. İstanbulda olanlar biraz daha şanslı,zeyland,wenice,lwc, kardelen,özgeminipop,sarmaşık mağazalarından görerek uygun fiyatlı alışveriş yapılabilir.
bu arada geçen gün arkadaşım civilim.com dan ürün aldığını ve kalitesinden çok memnun kaldığını söyleddi her fiyata ürün bulmak mümkün ben internet sitesinden değilde evime yakın mağazası var gidip birebir alıcam beğendiğim olursa 6-9 ay alışverişimi yapmak istiyorum 0-3 3-6yı almıştım çünkü her sezon ürünüde varmış bir bak istersen
eline sağlık canım a.s. teşekkür ederim... evet istanbul izmir bay şanslılar bu konuda.. antalya kısır kalıyor maalesef...
sende iyi biliyorsun sanırım antalyayı??
doğma büyüme antalyalıyım ben :)) her yerini bilirim :) istanbula gelin geldim ama her yıl gelir en az 1 ay kalırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?